• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmayan sevgili

canıımm. :KK15:

rol falan yok öyle içi dışı bir ki sanırsın 10 yıllık evliyiz. öyle rahat öyle kendinden sevgisinden emin :KK48:
başlarda ne oluyoruz dedim ama iyi bişey degil mi diyo.
yıllar sonra öküz oldugumu anlasaydın bence daha cok üzülürdün diyo :KK53::KK67:
şimdi konuştuk. senin dedigin gibi yaptım. ve gayette olumlu bir dönüş aldım :KK76:
gerçekten mi:)çok sevindim ya hep böyle olursunuz inşallah:)

şimdi bişey sorcam.
ben de aynı sekilde dolduruyorum kendimi .
ama karşındaki insanı tanıyo musun ?
yapısını çözdün mü. sevgisinden emin degilsen tabiiki gereksiz zaman kaybı ama ben ona yumuşacık davrandıgımda istedigimi alıyorum.
şimdi bile burdan aldıgım destekle güzelce konuştum uzun zamandır duymadıgım kahkahasını duydum.
yani bişeyleri onlara anlatmak için dırdır etmek işe yaramıcak herzaman.
bilmiyorum anlatabildim mi ama huyuna gitmek işin özü.

ben huyuna gittim. dırdır yaptığımda beni arayıp böyle düşünme, olumsuz olma, seninle olmak istiyorum falan deyip sakinleştirdi. onun olduğu şehirden ayrılınca da çok iyi ayrıldık. beni havaalanına bıraktı, geldiğinde şunu bunu yaparız dedi. planları var. sevgisini çok güzel hissettirdi vs. bu sabah güzel bir mesaj yazdım. ondan da yanıt aldım.
ama mesela dün gece iyi geceler dedim. sabah 6ya doğru bana iyi geceler yazmış cvp olarak.
bu ne şimdi? üstelik telefonu da aktifti. yazdığımı çoookk önceden görmüştü. ne diye 5 saat sonra cvp atıyor?
bunlar tuhaf şeyler. yoksa ben de arasam çok iyi konuşur ama sonrası da önemli.

Ben sorulara yaa saçmalama denmesinden hoşlanmıyorum ya evet de ya hayir !
Hayir diyemiyor kivirmak icin saçmalama diyor gibi hissederdim

İstemiyor kanısına nasıl vardın cidden..Eşşek kadar adam her dakka sana yazacak hesap vercek hali yok biraz ipini gevset allassen sonra kalkıyor bi tarafları

gerçekten mi:)çok sevindim ya hep böyle olursunuz inşallah:)

evet valla uzun zamandır duymadıgım kahkahasını duydum :KK68:
bakalım birazda böyle deneyeyim :KK48:
aslında gecenki tartışmanın ardından ayrılmadıysak bizde bişeyler kurtarılabilir diye düşünüyorum içim rahatladı.

ben huyuna gittim. dırdır yaptığımda beni arayıp böyle düşünme, olumsuz olma, seninle olmak istiyorum falan deyip sakinleştirdi. onun olduğu şehirden ayrılınca da çok iyi ayrıldık. beni havaalanına bıraktı, geldiğinde şunu bunu yaparız dedi. planları var. sevgisini çok güzel hissettirdi vs. bu sabah güzel bir mesaj yazdım. ondan da yanıt aldım.
ama mesela dün gece iyi geceler dedim. sabah 6ya doğru bana iyi geceler yazmış cvp olarak.
bu ne şimdi? üstelik telefonu da aktifti. yazdığımı çoookk önceden görmüştü. ne diye 5 saat sonra cvp atıyor?
bunlar tuhaf şeyler. yoksa ben de arasam çok iyi konuşur ama sonrası da önemli.
canım ozaman bunu sor ona.
naptın de ?
neden sabahın 6snda cevap verdin ki de ?
ama bunu benim gibi sert şekillerde degilde gönlünü oksayarak yap.
ama içinde tutarsan düzelmicek hiç bişey.

ben olumlu yaklaşıp cevap aldıkca kendimi törpüledim gerçekten işe yarıyo .

hemm gerçekten cok erken bişeylere karar vermek için.
kadınlar erkekler gibi degiliz ki biz emek vermeyince hiç bişey yoluna girmez.
eger söylediklerine sevdigine inanıyosan biraz ondan yana ol.

ben öyle yapıcam. ve eger yine olduramamışsam olmuyo demektir. yeterki ben gereken herşeyi yaptım deyip vicdanım rahat olarak noktayı koyabileyim. yada onu kazanayım işte her ne olacaksa..

canım ozaman bunu sor ona.
naptın de ?
neden sabahın 6snda cevap verdin ki de ?
ama bunu benim gibi sert şekillerde degilde gönlünü oksayarak yap.
ama içinde tutarsan düzelmicek hiç bişey.

ben olumlu yaklaşıp cevap aldıkca kendimi törpüledim gerçekten işe yarıyo .

hemm gerçekten cok erken bişeylere karar vermek için.
kadınlar erkekler gibi degiliz ki biz emek vermeyince hiç bişey yoluna girmez.
eger söylediklerine sevdigine inanıyosan biraz ondan yana ol.

ben öyle yapıcam. ve eger yine olduramamışsam olmuyo demektir. yeterki ben gereken herşeyi yaptım deyip vicdanım rahat olarak noktayı koyabileyim. yada onu kazanayım işte her ne olacaksa..

sabahın 6sında iyi geceler demek de ilginç olmuş yazmıştım zaten cevaben sabah kalkınca.
ama sonra sitem ediyor olmamak için güzel bir mesaj daha yazdım ardından.
hiçbir açıklama yapmadı. sadece güzel mesajıma aynı türden karşılık verdi.
insan demez mi o saatte uyuyabildim ondan öyle mesaj attım gibi bi şey? demedi.

çok daha büyük bir sorunumuz olmuştu daha önce. onda da sessiz kalmıştı.
fakat sonrasında buluştuğumuzda çok üzüldüm, bitecek diye çok korktum demişti.
o anda cevap vermemişti. bence benimki tam bi ruh hastası. ki kendisine de ruh hastasısın sen demiştim.
normal olmadığını söylemiştim. bunlar onu çok üzmüş sözde. ama hiçbir tepki vermedi üzülmesine rağmen.
ve görüşmeye devam ettik. artık sona yaklaştırdı beni.

yalan atıyor gibi hissediyorum. hissediyorsa söylesin. demek ki hissetmiyor. yüz yüze kendini çok iyi ifade eden biri.
ifade edemese cevap vermemesine şaşırmazdım. öyle değil maalesef.

mesaj attı az önce. hahaha =D
bakmadım henüz. çok geç cevap vericem. kuru kuru.
belki o da kuru kuruya bi iyi geceler mesajı attı bilmiyorum.
bu saatte uyumaması lazım ama belli olmaz.
sonuç olarak yaşattığını yaşamalı ki beni anlasın. o yüzden saatlerce açmıcam o mesajı.
tatildeyim zaten. işim gücüm var. gezip eğleniyorum falan. beklesin bakalım. :KK45:

Slm kizlar bahsetmistim biriyle konusuyoduk neyse ismini koyduk biz sevgiliyiz iki aydir tanisiyoruz toplamda neyse mesaj yazmayi hic sevmeyen biri kendileri neyse tatil icin memleketlerimize geldik fazla sık bogaz etmemek icin eve varinca haber veririsin dedim tamam canim falan dedi neyse tabi bekliorum tik yok sabah bendebsitem dolu mesaj attim yok neymis gece gelmis telin sarji yokmus yollarda mahvolmus bende istemiosan soyle falan dedim ne alakasi var simdi dedi offf bilmiyorum ama ben bunu cok takinti yapiyorum insan mesajbatmazmi diyorum ama kac defa desem ben boyleyim oyle sevmem mesajlasmayi bilmem ne dio o zaman bi iliski istemiyosun diyorum ne alakasi var diyo kizlar varmi aranizda benim gibi olan yardik edin bana
Ne demek msj sevmiyorum,ben böyleyim? E madem öyle ara.sanki zorla bir ilişki kurmuşsunuz gibi bi izlenim var şahısta..öyle şey mi olur ya rahat insanları sevmiyorum pek.

mesaj attı az önce. hahaha =D
bakmadım henüz. çok geç cevap vericem. kuru kuru.
belki o da kuru kuruya bi iyi geceler mesajı attı bilmiyorum.
bu saatte uyumaması lazım ama belli olmaz.
sonuç olarak yaşattığını yaşamalı ki beni anlasın. o yüzden saatlerce açmıcam o mesajı.
tatildeyim zaten. işim gücüm var. gezip eğleniyorum falan. beklesin bakalım. :KK45:

:KK53::KK53:

hey allahım yaa. hadi bakalım 1 saat geçmiş ne yazmış merak ettim :KK45:

hala bakmadım. :KK45::KK45:
1den sonra atarım cevabını. :cool:

:KK54:
bu taktik tutmuyo.
merak edecek adam msj attıgı anda cvp beklemiyosa istersen 4 5 saat sonra yaz napıyodun der geçer :KK53:
yaşlarınız ne ?
şimdi nerde ne yaptıgını bilmiyo musun ?

:KK54:
bu taktik tutmuyo.
merak edecek adam msj attıgı anda cvp beklemiyosa istersen 4 5 saat sonra yaz napıyodun der geçer :KK53:
yaşlarınız ne ?
şimdi nerde ne yaptıgını bilmiyo musun ?

ne yazdığını bilmiyorum ki henüz.
açmadım whatsappı. =D belki de sadece iyi geceler deyip bıraktı.
yani halimi hatrımı sormuyor da olabilir. cevap bekliyorsa işe yarar. umrunda değilse bu taktik tutmaz elbette.
genelde sormaz zaten. öylesine mesaj atmayı sevmezmiş de kendileri. =D
yaşlarımız büyük. ben 26 o 34.
nerede olduğunu ve ne yaptığını tahmin ediyorum sadece. evdedir. yarın iş var.
hiç sormuyorum ki gün içinde zaten.
naptığı belli çünkü. iş ev genelde. küçük bir şehirde görev yapıyoruz ikimiz de.
ben şu an onun olduğu yerde değilim ama.

ne yazdığını bilmiyorum ki henüz.
açmadım whatsappı. =D belki de sadece iyi geceler deyip bıraktı.
yani halimi hatrımı sormuyor da olabilir. cevap bekliyorsa işe yarar. umrunda değilse bu taktik tutmaz elbette.
genelde sormaz zaten. öylesine mesaj atmayı sevmezmiş de kendileri. =D
yaşlarımız büyük. ben 26 o 34.
nerede olduğunu ve ne yaptığını tahmin ediyorum sadece. evdedir. yarın iş var.
hiç sormuyorum ki gün içinde zaten.
naptığı belli çünkü. iş ev genelde. küçük bir şehirde görev yapıyoruz ikimiz de.
ben şu an onun olduğu yerde değilim ama.
Bildirim penceresinden mesajı göremiyor musun ki watshappı acmadan :KK45:

Bu benim uzmanlık alanım üzerinde uzun uzun düşündüğüm bir konu. Erkekleri belli başlı tiplere ayırıyorum, ne kadar insanlar birbirinden farklı desek de genelde aynılar sadece ayrıntılarla ayrılıyorlar. Kimsenin moralini bozmak istemem ama böyle bir ilişkinin güzel bir şekilde yürüdüğünü görmedim hiç. Bazı insanlar gerçekten sevmiyor mesajlaşmayı ama mesajlaşmaktan nefret eden bir erkek bile sevdiği kadınla karşılaşınca deli gibi mesaj atmak istiyor, mesaj olmasa da iletişime geçmek, konuşmak istiyor ve çabalıyor. Karşınızda sizinle iletişime geçmek için çabalayan bir erkek yoksa büyük ihtimalle bu çabayı önceden aşık olduğu kadına göstermiş veya daha sonra aşık olacağı kadına gösterecektir.

Back
X