Mesaj atmayinca delirmek

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Bizim okuldan hoslandigim bir cocuk var 1 aydir hemen her gun konusuyoruz ama o bir iki gun yazmayinca panikliyorum icime dert oluyor
Neden yazmiyor yanlis bir sey mi yaptim sogukluk mu var bana deger vermiyor mu vs
Bunu nasil asarim lutfen yardim edin lutfen ya :(

Konuşuyor musunuz sadece 1 aydır? Konuştuğu başka kişiler de olabilir bir gün hiç yazmayabilir. Bence kendinizi fazla kaptırmışsınız ve vazgeçilmez hissettirebilirsiniz en tehlikelisi de bu hissi karşı tarafa vermek olur

Bizim okuldan hoslandigim bir cocuk var 1 aydir hemen her gun konusuyoruz ama o bir iki gun yazmayinca panikliyorum icime dert oluyor
Neden yazmiyor yanlis bir sey mi yaptim sogukluk mu var bana deger vermiyor mu vs
Bunu nasil asarim lutfen yardim edin lutfen ya :(
Onun hayatında bir yerin yok neden sürekli yazsin ki. Önce bunu kabullen. Ne kadar korkarsan o kadar çabuk kaybedersin. O yazana kadar yazma. O merak etsin biraz da

Yahu yazsa ne yazmasa ne
Erkek milletinin bı yerlerini kaldırmayın şöyle.

Aşamazsın.
Ayrıca iki uc gun yazmayan cocuk sizden hoslanmıyordur.
Okudugun okulda bir cocuk senden hoslanıyorsa, ikinci mesajdan sonra kahve ıcelım mı der. Gorusmek ister. Sadece ara ara mesajlaşmak degıl

yazmıyorsa değer vermiyor demektir. Ben bile akşam eve gelecek olan adama günde 200 mesaj atıp kendime sövdürüyorum yeter be kadın seviyommmm ama seni diye isyan ettiriyorum 🤣

Ne zaman kendine deger vermeyi ohrenirsin o zaman karsina boyle abuk sabuk adamlar cikmaz.
Hayatin bunun pesinden kosmakla mi gececek?

Yazmazsa yazmaz sen ona mı kaldın. 😄Kızlar kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin ne demek yanlışım mı oldu? Özgüvenli ve kendinden emin olmak her zaman çekici bir özelliktir unutma

Bunu nasil asarim lutfen yardim edin lutfen ya :KK43:
O sizi diğer arkadaşları ile aynı konumda görüyorsa uzun süre mesaj atmaması normal. Belki konuştuğu başka kişiler de var.

Bunu nasil asarim lutfen yardim edin lutfen ya :KK43:
Kezbanlık dersleri başlangıç şimdiden devam et böyle kaldır totosunu ergen delikanlının hayata erkeklerden giriş yap ders çalışmaya geleceğine filan takılma çünkü erkek daha önemli

Back
X