Mesaj atsam mı yoksa sessizmi kalsam

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.189
12.507
448
Kızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
Eşini annesine tercih edip. Eşine zevk sefa sürdürüp annesinin gözünü yollarda bırakan adi erkeklere lanet olsun diye. Eşime adi demesine mi yoksa lanet okumasına çıldırayım bilemedim.eşime gösterdim. Ben dönünce halledeceğim dedi. Ama o konuda güvenmiyorum eşime. Kırıcı olmayayım orta yolu bulayım karakterinde bir insan. Ama karşımızdaki ler insan değil. Zira yemeğe çıkardık olaki aradılar (görüşmeyi kesmemişken ben) gece evde ben alışverşteyim.pikniğe gitmemizi gizler söylemez gezip tozmamızı gizlerdi. Anlam veremedim ama demekki istemiyorlarmış. Halen daha anlam veremiyorum eşini gezmeye çıkarırken izin mi almamız gerekiyor. Neyse ben buna bir mesaj atayım içimi dökeyim diyorum. Yoksa sessiz mi kalayım. Uzun olamasın diye anlatmadıklarım var ama eşim görüşmeyi kesecek bari haddini bildirelim diye içimden geçiyor. Siz ne dersiniz

Kavganın sonu gelmez bence umursamazlık en güzeli ne kadar son diye yazsaniz da sonu gelmeyecektir kavgaların.Ne güzel seti cekmissiniz kaldırmayın değmez

Bence yazma bir şey. Kocanız ne kadar konuşmayı kesse de anası ablası vazgeçemez ki. Olurda bir gün barışırsa bir şey olursa eşinize karşı mahcup hissetmemeniz için diyorum. Biliyorum çok kötü insanlar var Kaynanalar görünceler eltiler falan görüyorum duyuyorum etraftan. Haklı olduğunuzu biliyorum ama siz onların seviyesine inmeyin bence. Hiç bilmediğim bir konu zira evli değilim ama yinede benim düşüncem onların seviyesine inmeyin.

Size bir zararı istemeden de olsa yok uzun süredir, neden oturduğunuz yerden kuruluyorsunuz ki? Gık deseniz siz suçlu çıkacaksınız, kimse de demeyecek o kadının karşısına geçip senin derdin ne diye. Bırakın ağlasın tepinsin durduğu yerde.

Şükür eviliğimiz yolunda. Benim tadım kaçınca eşim benim ailem sensin tatilin keyfini çıkar dedi. Ama ben onlara bulamıyorum yoklar niye uğraşıp duruyorlar diye modum düşüyor

Şükür eviliğimiz yolunda. Benim tadım kaçınca eşim benim ailem sensin tatilin keyfini çıkar dedi. Ama ben onlara bulamıyorum yoklar niye uğraşıp duruyorlar diye modum düşüyor
İt ürür kervan yürür..
Cvp vermeyin,düşünmeyin,dusundurtmeyin.

Kardeşine adı deyip lanet okuyan bir abla ve tatile gitti diye hakkını helal etmeyen bir anne... Kaldı ki sizin atacağınız mesajla durabilecek insanlar değillerdir. Lafa laf ve sonu gelmeyecek huzursuzluklar dan başka bir şey olmaz. Değmez bence. Hakliyken haksiz duruma dusersiniz. Onlar düzelir kötü olan siz olursunuz. En güzeli sağlam mesafe .

Çamura taş atarsan üstün kirlenir. Bırakın kendi aralarında halletsinler. Laf eşinize sokuluyor size değil, sesi çıkmıyorsa cevap vermiyorsa kendi bilir. Kaynanızla görümcenizle saç saça baş başa kavga etmek istiyorsanız mesaj yazın. Sana be o benim oğlum, o benim kardeşim, sen dış kapının dış mangalısın, sen olmadan da başkası olacaktı dedikleri an anlarsınız gerçeği.

Sen tatiline gitmişsin keyfini çıkar ve uzaktan zevkle kudurmalarını izle. Hatta inatlarına dönünce bir yerlere daha gidin pikniğe gidin eğlenin. Düşünüp dursunlar

mesaj falan atmayın.
kraldan fazla kralcı olmaya gerek yok adi dediyse kardeşine demiş eşiniz diyecek birşeyi varsa der.
E onlar üst üste eşime yüklenince eşim bir yerden sonra ailesinden soğur korkum var. Ki konuda da söyledim yazamadıklarım var diye. Daha öncesinde bana hitaben gönderme yapmıştı. Ana evlat bir ayrılmaz aralarına girenler kendi evlatlarından çeksin belalarını versin gibi bişey yazmıştı. Eşim sil numaralarını dedi. Eşime aileni tanısa idim seninle evlenmezdim. Çok kalitesiz insanlar ne akrabalarımda ne çevremde görmedim böyle şeyler dedim. Onlar böyle olunca içim bulanıyor. Eşim onlara benzemiyor şükür ama o aileden çıkma sonuçta

Sen tatiline gitmişsin keyfini çıkar ve uzaktan zevkle kudurmalarını izle. Hatta inatlarına dönünce bir yerlere daha gidin pikniğe gidin eğlenin. Düşünüp dursunlar
Valla kurban keseceğiz gönlüm eşimden paylaşayım kudursunlar diye geçiyor. Görümcem maddi sıkıntı çekeyim cefa çekeyim istiyor herhalde. İstenmeyen gelinde değildim halbuki.

Mesaj atar içinizi dökerseniz sadece olay çıkartmış olursunuz. Kadın aydınlanıp değişecek değil neticede. Kavga ettiğinizle kalırsınız. Ne hikmetse her konuda eş ailesi kötü ama nasıl oluyorsa eş onlara benzemiyor. Eşinizin ailesi normal değil ama sorunun asıl kaynağı eşiniz. O izin veriyor tüm bunlara. Siz karışmayın muhatap olmayın kendi kendilerine kudursunlar

soğusun. bundan size ne ki?
siz zaten görüşmüyorsunuz onların aralarındaki mevzu soğursa soğusun.

Arayıp yüz göz olmaya gerek yok. Eşin halletsin

Ben olsam asla asla umursamam. Ana oğul aralarında naparlarsa yapsınlar,ne konuşurlarsa konuşsunlar,birlibirlerine beddua mı ederler dua mı ederler canları bilir. Görmüyorum duymuyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…