Mesaj atsam mı yoksa sessizmi kalsam

E zaten sen tepki ver huzurun kaçsın diye durum atıyorlar. Yoksa neden atsınlar? Ben olsam inadına neseli bi yemek fotosu atardım cevap olarak duruma. Çok eğleniyoruz Allah keyfimizi daim etsin yazardim üstüne de. En güzel cevap bu olur hem ileride inat attı karın derlerse eşimle çocuğumla foto atmanın nesi inat çok sacma ailen saçmalamış dersin kocana

Mesajla olmaz zaten. Kaç yaşında insanlarız.
Eşin halledeceğim demiş, bırak halletsin. Halledemiyorsa da o lafları yutan adam hakkında bişeyler düşünmeye başlarsın artık.

Ne hastalıklı bir düşünceye sahip eşinizin ailesi. Aman Allah korusun yaa. Oğlu eşi ile tatile gitti diye neler demiş. Ben burada kızdım ama eşiniz de akıllı mantıklı biri olsa annesinin kendisine dediği adi kelimesine susup oturmazdı. Demek ki o gocunmuyor anasından duyduğuna. Siz sadece böyle biri ile evli olduğunuza üzülün

Esiniz pasif insan sanirim bu kadar tepeye binip havladiklarina göre bence sessiz kalma durum ne olursa olsun. Yok beni terketmesin diyorsaniz sessiz kalin

Eşin görüşmeyi falan kesmeyecek.
İnsanların kendi hadsizliği, orası ayrı ama bence eşinden de yüz buluyorlar, en saçma kaprislerinde bile gönüllerini aldığı için tepesine biniyorlar.

Ben bu tarz konularda sorunu eşte görüyorum.

Eş sınır çizmeyi bilmezse karşı taraf olgun olmadığı için ezdikçe ezmeye çalışır. İstediği her lafı, her hareketi yapmayı kendine hak sayar.

Sizin diğer konularınızı da anımsıyorum o zamandan bu zamana tek kat edilen yol sizin kendi adınıza görüşmeyi kesmeniz olmuş ama eşiniz sınır çizemediği için, sizin bu tepkinizin pekte anlamı olmamış karşı taraf için. Eşiniz sizin yokluğunuzu hiç hissettirmemiş onlara zaten.

Benim de annemin ailesi bu şekilde insanlar. Annem asla bizim ailecek gezmelerimizi teyzelerime anneanneme anlatmaz. Evde güzel yemek yesek bile annem, anneannemle konuşurken "makarma yaptım yediler" der. En mantıklısı siz de asla bir şey paylaşmayın, muhattap olmayın. Yoksa sizin de her gezmeniz eğlenmeniz güzel zaman geçirmeniz zehir olur.

Eşim işte onlar gibi olmadığı için kuduruyorlar. Onlar gibi olsa idi konu başlığı eşim ve ailesi olurdu

Ablası dedi annesi değil. Eşimle evli olduğum için şükrederim ben razıyım Allah ta razı. Eşime çamur atmayın.

Şükür eviliğimiz yolunda. Benim tadım kaçınca eşim benim ailem sensin tatilin keyfini çıkar dedi. Ama ben onlara bulamıyorum yoklar niye uğraşıp duruyorlar diye modum düşüyor
Siz hırslısınız o yüzden duramıyorsunuz..

En güzeli hiçbir şeylerine karışmayın. Evet, saygısızlaşmışlar bu onların kalitesini gösterir. Hırsınıza yenilmeyin. Tatilin keyfini çıkarın.

Ben zaten sildim numaralarını. Eşimde paylaşmaz. Annesine tatile gitmeden önce uğradı Allahaısmarladık demeye. Annesi Bi değişik. Acaba onu da mı götürelim istedi anlamadım

Onlar anne ogul abla kardes. Yaptiklarini unutur hic olmamis gibi davranirlar yeri gelince. Ama sizin soylediginiz dag olur unutulmaz. Ben karismazdim banane yani

Ablani dinle atma mesaj falan sonra suçlu sen olursun eşini sana karşı koz olarak kullanırlar

Hırs demeyelim de kimsenin tavuğuna kış demem kimseyle uğraşmam. Ağzım dilim değmez. Ama durduk yere benimle uğraşılınca canım sıkılıyor. Konuyu açma sebebim zaten fikir danışmak.
Ki herkesin Bi karakteri var.mesela sizde Farklı bir konuda sizinle tartışma ya da inatlaşmamızı bu konuda karşıma çıkarıp hırslısınız diyerek hemen vurmaya çalışmışsınız. Konunun hırs intikam entrika içeren bir yanı yok yada cümlesi

Amaaan kudursunlar. Siz gezin tozun, fotoğraf falan paylaşın hatta. Onları mı dert edeceksiniz bir de. Onlar sizi dert etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…