- 5 Ağustos 2020
- 3.278
- 5.556
- 108
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Ne hastalıklı bir düşünceye sahip eşinizin ailesi. Aman Allah korusun yaa. Oğlu eşi ile tatile gitti diye neler demiş. Ben burada kızdım ama eşiniz de akıllı mantıklı biri olsa annesinin kendisine dediği adi kelimesine susup oturmazdı. Demek ki o gocunmuyor anasından duyduğuna. Siz sadece böyle biri ile evli olduğunuza üzülünKızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
Eşini annesine tercih edip. Eşine zevk sefa sürdürüp annesinin gözünü yollarda bırakan adi erkeklere lanet olsun diye. Eşime adi demesine mi yoksa lanet okumasına çıldırayım bilemedim.eşime gösterdim. Ben dönünce halledeceğim dedi. Ama o konuda güvenmiyorum eşime. Kırıcı olmayayım orta yolu bulayım karakterinde bir insan. Ama karşımızdaki ler insan değil. Zira yemeğe çıkardık olaki aradılar (görüşmeyi kesmemişken ben) gece evde ben alışverşteyim.pikniğe gitmemizi gizler söylemez gezip tozmamızı gizlerdi. Anlam veremedim ama demekki istemiyorlarmış. Halen daha anlam veremiyorum eşini gezmeye çıkarırken izin mi almamız gerekiyor. Neyse ben buna bir mesaj atayım içimi dökeyim diyorum. Yoksa sessiz mi kalayım. Uzun olamasın diye anlatmadıklarım var ama eşim görüşmeyi kesecek bari haddini bildirelim diye içimden geçiyor. Siz ne dersiniz
Eşin görüşmeyi falan kesmeyecek.Kızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
Eşini annesine tercih edip. Eşine zevk sefa sürdürüp annesinin gözünü yollarda bırakan adi erkeklere lanet olsun diye. Eşime adi demesine mi yoksa lanet okumasına çıldırayım bilemedim.eşime gösterdim. Ben dönünce halledeceğim dedi. Ama o konuda güvenmiyorum eşime. Kırıcı olmayayım orta yolu bulayım karakterinde bir insan. Ama karşımızdaki ler insan değil. Zira yemeğe çıkardık olaki aradılar (görüşmeyi kesmemişken ben) gece evde ben alışverşteyim.pikniğe gitmemizi gizler söylemez gezip tozmamızı gizlerdi. Anlam veremedim ama demekki istemiyorlarmış. Halen daha anlam veremiyorum eşini gezmeye çıkarırken izin mi almamız gerekiyor. Neyse ben buna bir mesaj atayım içimi dökeyim diyorum. Yoksa sessiz mi kalayım. Uzun olamasın diye anlatmadıklarım var ama eşim görüşmeyi kesecek bari haddini bildirelim diye içimden geçiyor. Siz ne dersiniz
Kızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
Ailesi derken kendi ailemizi kastettimsoğusun. bundan size ne ki?
siz zaten görüşmüyorsunuz onların aralarındaki mevzu soğursa soğusun.
Eşim işte onlar gibi olmadığı için kuduruyorlar. Onlar gibi olsa idi konu başlığı eşim ve ailesi olurduMesaj atar içinizi dökerseniz sadece olay çıkartmış olursunuz. Kadın aydınlanıp değişecek değil neticede. Kavga ettiğinizle kalırsınız. Ne hikmetse her konuda eş ailesi kötü ama nasıl oluyorsa eş onlara benzemiyor. Eşinizin ailesi normal değil ama sorunun asıl kaynağı eşiniz. O izin veriyor tüm bunlara. Siz karışmayın muhatap olmayın kendi kendilerine kudursunlar
Eşinizin çekirdek ailesinden soğumamasının yolunun bu çirkef aileye yaranmaktan mı geçtiğini düşünüyorsunuz?Ailesi derken kendi ailemizi kastettim
Ablası dedi annesi değil. Eşimle evli olduğum için şükrederim ben razıyım Allah ta razı. Eşime çamur atmayın.Ne hastalıklı bir düşünceye sahip eşinizin ailesi. Aman Allah korusun yaa. Oğlu eşi ile tatile gitti diye neler demiş. Ben burada kızdım ama eşiniz de akıllı mantıklı biri olsa annesinin kendisine dediği adi kelimesine susup oturmazdı. Demek ki o gocunmuyor anasından duyduğuna. Siz sadece böyle biri ile evli olduğunuza üzülün
Yaranmak derken. Hangi cümleden çıkardınız bunu. İdrak edemedimEşinizin çekirdek ailesinden soğumamasının yolunun bu çirkef aileye yaranmaktan mı geçtiğini düşünüyorsunuz?
Siz hırslısınız o yüzden duramıyorsunuz..Şükür eviliğimiz yolunda. Benim tadım kaçınca eşim benim ailem sensin tatilin keyfini çıkar dedi. Ama ben onlara bulamıyorum yoklar niye uğraşıp duruyorlar diye modum düşüyor
Ben zaten sildim numaralarını. Eşimde paylaşmaz. Annesine tatile gitmeden önce uğradı Allahaısmarladık demeye. Annesi Bi değişik. Acaba onu da mı götürelim istedi anlamadımBenim de annemin ailesi bu şekilde insanlar. Annem asla bizim ailecek gezmelerimizi teyzelerime anneanneme anlatmaz. Evde güzel yemek yesek bile annem, anneannemle konuşurken "makarma yaptım yediler" der. En mantıklısı siz de asla bir şey paylaşmayın, muhattap olmayın. Yoksa sizin de her gezmeniz eğlenmeniz güzel zaman geçirmeniz zehir olur.
Ailesi derken kendi ailemizi kastettim
Siz bir şekilde iletişime geçip kendinizi açıklayabileceğinizi düşünüyorsunuz. Siz bir yerde onlara hak veriyorsunuz, ki bedduaları tutar diye korkmuşsunuz.Yaranmak derken. Hangi cümleden çıkardınız bunu. İdrak edemedim
Onlar anne ogul abla kardes. Yaptiklarini unutur hic olmamis gibi davranirlar yeri gelince. Ama sizin soylediginiz dag olur unutulmaz. Ben karismazdim banane yaniKızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
Ablani dinle atma mesaj falan sonra suçlu sen olursun eşini sana karşı koz olarak kullanırlarKızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
Hırs demeyelim de kimsenin tavuğuna kış demem kimseyle uğraşmam. Ağzım dilim değmez. Ama durduk yere benimle uğraşılınca canım sıkılıyor. Konuyu açma sebebim zaten fikir danışmak.Siz hırslısınız o yüzden duramıyorsunuz..
En güzeli hiçbir şeylerine karışmayın. Evet, saygısızlaşmışlar bu onların kalitesini gösterir. Hırsınıza yenilmeyin. Tatilin keyfini çıkarın.
Amaaan kudursunlar. Siz gezin tozun, fotoğraf falan paylaşın hatta.Kızlar bir kaç gündür düşünüyorum ancak karar veremedim. Ablam son kez yut dedi ama ben keşke en başından tepki koysaydım olay buralara gelmezdi diyorum. Eşimin ailesi ile görüşmeyi tamamen kestim. Numaralarını sildim. Ailesi eşimi dayanacakları dağ olarak gördüler hep. Bekar ikende arkalarını hep eşim toplamış. Evde 34 yaşında işsiz hiç bir işe yaramayan yiyici bir kayın var. Çalışmamasınınanlarım nasip kısmet. Ama evin işlerini alışverişini dahi yapmayan bir adam. Sadece milleti yesin işi gücü o. İlk iki yıl eşim gerek annesinin gerek ablallarının her işine koştu. Ben kızıyorum ama dinletemiyorum.seni evi ihmal etmiyorum karışma derdi. Sonra oğlumuz doğunca kendisi geri çekti. Artık ilgilenmeyi bıraktı. Annesi kaynım ile ilçe de yaşıyor. Eşim her hafta sonu gider. Gidememiş ise işten çıkınca gider son otobüse biner döner. Yaşantımız bu şekilde. Fakat biz bu aileyi bir türlü memnun edemiyoruz. 3 yıl bitecek görümcemin ve kv nin wp de rutin laf beğendirmelerini görmekten yorulduk. Ben sildim numaralarını. Geçen hafta tatile gittik. Eşim oğlumuzun animasyon ekibi ile oynamasını wp de durum yaptı. Normalde paylaşmaz durum falan. Paylaşabilrde kendi paşa gönlü ama huyu değil. Tatile gideceğimizde eşim bir gün önce annesine uğradı. Sonra tatilde iken resimlerini artı çocuğun. görüntülü görüştürdü.herşey olması gerektiği gibi görünüyor. Durumu görünce hem kv hem görümce durum yapmış. Kv hakkım helal değil tarzı resimli bir paylaşım hep yaptığı gibi. Ablası direk yazı yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?