- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
kararımı verdim mesaj attım sağolun yardımlarınız için..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardımlarınıza ihtiyacım var .. Benim 2 haftalık bi ilişkim oldu.2 haftada 5 yıllık sevgiliymişiz gibi davrandı sürekli bi kıskanmalar her gittiğim yeri sormalar vs. tabi ki sorucak ama kaç kez söyledim uzun zamandır yalnızım alışkın değilim hemen bu moda geçme diye ama dinlemedi bunun dışında evlerimiz uzak yani uzak dediysem ben anadolu o avrupa yakasında oturuyo.İlk buluşmamızda ben onların tarafına geçicektim ama ben geç kalınca o geldi çok zor bişey yapmış gibi davrandı o kadar geldim bilmem ne ...Neyse ben brkaç gün önce uygun değiliz diyip bitirdm oda inşallah pişman olmazsın dedi bana.Çok egoist birisiydi sanırım zaten öyle deli gibi hoşlandımda diyemem ama nedense özlüyorum onu konuşmalarımız falan çok samimiydi beki bu kadar iyi anlaştığım için özlüyorum bilmiyorum dünden beri en az10 kez mesaj yazıp sildim kendimi tutuyorum çok gururluyum tükürdüğümü yalamış gibi olmak istemiyorum bi yanımda sebepsiz bi şekilde yazmak istiyo belkide zamanla çok sevicektim diye düşünüyorum.Bu kafa karışıklığında en doğrusu bişey yapmamak belkide bilmiyorum lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..
Bağlanıp sevdikten sonra ayrılsan daha mı iyi olacaktı? Sende sölüyorsun egoist falan die. Senin yanına geldğni bile başına kakan adamdan geç olmadan ayrılmakla en iysini yapmışsın.
Özlüyorum diyorsun ama özlemek değil bu. Uzun süre sonra biriyle birlikte oldugun için cazip geldi sana. Senin sadece seni sevip anlycak birine ihtiycın var kibire değil.
Uygun degiliz birbirimize dye bitirmissiniz sonra bu kadar iyi anlastigimiz icin ozluyorum diyorsunuz..
Baya kafaniz karisik bence... yazmayin mesaj fln siz ayrilmissiniz simdi yine siz yazarsaniz kiymete binecek bitarafi kalkar
Ustelik 2 haftalik birseymis.. uzun zamandir birbirinizi tanisaniz 3-5 yillik guzel bir gecmisiniz olsa belki yazin derdim ama sizin durumunuzda olsam yazmazdimm
bu kişinin ismi B İle mi başlıyor![]()
Mesaj attın peki sonuç ne oldu :26:
konuşuyoruz...Ama burda hepiniz atmayın dedinz sizi dikkate almamış gibi gözükmek istemem sadece içimden bi his öyle dedi.Gelişmeleri yazarım.