Mesaj Attıııı :)

bebeqim__05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
36
1
36
İstanbul
Sevgilim değil ama çoook seviyorum. Canımıın içii,herseyim o benim. Kaç gündür mesajlarıma nedensiz cevap vermiyo diye kendimi yiyip bitirdim. Az önce mesaj attı yarın sesini duyucam :16:. Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim hemen :)

biri bana "yarın sesini duyacağım" diye mesaj atsa sevinir miyim? yok sanmıyorum..

yani "yarın sesini duyabilir miyim" dese tamam, "yarın sesini duymak istiyorum, mümkün mü" dese yine tamam; ama o emir cümlesi nasıl bir ego göstergesi?

biri bana "yarın sesini duyacağım" diye mesaj atsa sevinir miyim? yok sanmıyorum..

yani "yarın sesini duyabilir miyim" dese tamam, "yarın sesini duymak istiyorum, mümkün mü" dese yine tamam; ama o emir cümlesi nasıl bir ego göstergesi?

ben de sana katılıyorum
konu sahibi arkadaşım sana diyeceğim de bence tamam mutlusun iyi hoş da şu tavrını bence çocuğa yansıtma
erkek milleti şımarmaya yer arar ki şöyle bi cümle kurabildiğine göre şımarmış seninki sanki biraz
azcık senin değerini de bilsin yahu, koşsun azcık peşinde:)

ben de sana katılıyorum
konu sahibi arkadaşım sana diyeceğim de bence tamam mutlusun iyi hoş da şu tavrını bence çocuğa yansıtma
erkek milleti şımarmaya yer arar ki şöyle bi cümle kurabildiğine göre şımarmış seninki sanki biraz
azcık senin değerini de bilsin yahu, koşsun azcık peşinde:)

Teşekkür ederim hepinize yorumlar için gereksiz başlık açmak istemezdim ama o an hemen yazmak istedim buraya özür dilerim. Buarada yanlış anlaşılmışım,''yarın sesini duyucam'' diye mesaj atmadı. Sadece mesaj atmış,yarın da sesini duyucam demek istemiştim. Konuşurken yarın arycagını söyledi :91:

sizin mesajlarınıza cevap vermediği halde bi mesajına bu kadar çok seviniyor musun ?
2 gün sonra yine aynı şeyi yapacak.
sizi umursamayan insan, keyfine göre cevap veren yada vermeyen bi adam tekrar mesaj atmamaya devam edebilir.

sizin mesajlarınıza cevap vermediği halde bi mesajına bu kadar çok seviniyor musun ?
2 gün sonra yine aynı şeyi yapacak.
sizi umursamayan insan, keyfine göre cevap veren yada vermeyen bi adam tekrar mesaj atmamaya devam edebilir.

Cok haklısınız ama maalesef önemli bi nedenden dolayı atamamış mesaj. Sebebinide söyledi hemde bana bi açıklama zorunluluğu yoktu. Sms'le ilgisi yokmuş ama onunla ilgili olduğu için burda anlatmasam daha iyi olur. Geçte olsa bi mesaj görmek beni mutlu etti. Zaten fazlasını beklemiyorum ondan,bekleyemem de. Sadece kendimi ister istemez havalara uçarken buluyorum :D En ufak bi beklentim yok gerçekten. Bu yüzden de böyle küçük şeyleri çok abartıyorum haklısınız. Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için hepiniz çook çok sağolun :54:

Back
X