- 23 Ağustos 2017
- 254
- 216
- 23
- Konu Sahibi complicated_e
-
Bazen yazip gondere basmayi unuttugum mesajlar oluyor :)
Sende kukuman kuşu gibi telefon başında bekleyeceğine hayırdır sorum zor mu geldi diye mesaj at cevaba göre o zamanda cevap gelmezse yada umduğun gibi cevap olmazsa silersin gider
Elbette üzerine gideceksin ne demek o öyle müsaitim buyur diyip terbiyesizlik yapıyorsa seninde sorman lazım...hayırdır cevap gelmeyince hastalandın sandım yaz bir bide çağrı at telefonu bozulmuş olabilir diye söylüyorum ona göre sil engelle ama kendini merakta bırakmaYa şimdi böyle bir şey yazmayınca insan umursamıyorsa üstüne üstüne gitmiyim diyorum. Ama o zaman niye tabiki sorabilirsin müsaitim yazıyorsun bir tabi yaz geç.
Yok 2 hafta oldu yazmadı ama ben şunu anlamıyorum. Bazı arkadaşlar bilmiyorum yazmaya tenezzül etmemiştir yazmışlar da bir şey sorabilir miyim sorusuna bir tabi yazması yeterliyken bu kadar kibar cevap yazan bir insan sonra bilmiyorum yazmaya niye tenezzül etmesin? Cidden neden böyle yaptı anlayamadim.
Belki konusma tarzi boyledir canim .. tabiki sorabilirsin seklinde
Belki o senden bişey bekliyordu ama sen isle alakalı dediğin için aman ya bu muydu deyip yazmamistir canim
Biz de anlamadik2 hafta oldu neredeyse artık cevap yazmayacagi garanti yani ama muhatap olmak istemeyen baştan niye tabiki sorabilirsin yazıyor ben bunu anlamıyorum.
Yok zaten konuşma tarzını biliyorum normalde öyle aşırı kibar bir insan değil ki kaldı ki kibar olsa zaten bir bilmiyorum yazmayı da çok gorm3zdi yani.
Konusma nasi bitti canim..yani sen bisileri sordun ve sonrasi cevap gelmedi mi ? yoksa bi iki bisilere cevap verdi snrasi gelmedi mi ? .. belkide kafasinda gecip gitmistir. bazen erkekleri hafif iteklemek gerekiyo..boylece bi hissi var mi yok mu ogrenmis oluyosun
Duygularınızdan haberdar olmadığı için durup dururken sorunuzu cevapsız bırakması mantıklı değil. Üstelik sorabileceğinizi de ifade etmiş beyfendi. Yerinizde olsam tavırsız ve kibar bir şekilde sorduğum soruya cevap alamadığımı hatırlatırdım. Merhaba, seni de rahatsız ediyorum ama böyle bişey sormuştum sana cevap vermedin gibi. Yoksa kurgularla kendinizi yer durursunuz.
Takilma bosver. Konusmanizida o cocuguda sil gitsin. Dengesiz insana gerek yokÖyle bir şey olma ihtimali düşük çünkü cevap yazsa bir teşekkür beklerdi herhalde bir daha bir bakardı. Cidden umursamıyor dicem ama o zaman niye baştan tabiki sorabilirsin diyorsun.
Ben buna müsaitsen bir şey sorabilir miyim dedim. O da tabiki sorabilirsin müsaitim şimdi dedi ben de is için bir program kullanıyorduk işten ayrıldığım için onu nasıl kaldırabilirim diye sordum bunların hepsi yarim saat içinde oldu zaten. O ara yok bir kadın görmüştür müsait olamamıştır gibi bir durum olamaz yani. Ve bir şey yazmadı.
Takilma bosver. Konusmanizida o cocuguda sil gitsin. Dengesiz insana gerek yok
Ayıp etmiş.Bilmiyorsa da,bunu guzelce ifade etmeliydi.Biraz görgüsüz galiba.Eğer öyleyse yaramaz zaten.Sal gitsin .
Ben olsam yogunsun galiba ben snra sorarim yada senin fazla zamanini almayim daha yazardim. en azindan icimde kalmazdiukalalik etmis.
Ya bir de işyerinde bunun davranışları hiç böyle değildi. Yukarıda da anlattim biraz. Acaba işten ayrıldığım için mi böyle bir uyuzluk yaptı anlamadım. Ya da başka bişey yazacagimi da sanmış olabilir diyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?