Mesaj Attım

Madem böyle düşünüyorsun, XX soruma cevap vermedin, ayrılırken vedalaşmadım diye kızgın mısın de. Vedalaştıysan bu mesajı atma tabi bir önceki mesajıma geri dön :)

Işte vedalasmadim sorun burada siz sizi hiç umursamadan işten ayrılan biri için ne düşünürdünüz?

Bence sadece cevap yazmayı unutmuş yada uzun uzun anlatmak istememiş ama görünen o ki ilgisi yok. Sorduğunuz soru işte onu ilgilendiren bir konu mu yani bilgi işlem dep falan gibi? Yoksa başta onun işi ile ilgili diye hemen cevap verip ardından da konuyu gereksiz bulup cevap yazmamış olabilir. Ama ilgisi olsa atomu nasıl parçalarım desen uzun uzun anlatırdı takılma bence

Işte vedalasmadim sorun burada siz sizi hiç umursamadan işten ayrılan biri için ne düşünürdünüz?

Vedalaşmadıysan işi düşünce yazdı diye düşünmüştür. Bir hoşçakal bile demediysen ilgili olsun olmasın bütün insanlar sinir olur bu duruma. O zaman adamın tavrı normal.

Yani o sorunun en sorulabilinecegi insandı diyim. Ama biri size müsaitsen bir şey sorabilir miyim dese ne dersiniz ? Tabi ya da tabi sorabilirsin dersiniz. Tabiki sorabilirsin müsaitim şimdi kadar ona uzun uzun yazip diğer soruya bir bilmiyorum yazmak mı zor geliyor ben bunu anlamiyorum.

Konuştunuz mu yoksa ilerlemedi diye mi sonuç çıkmadı diyorsunuz, çünkü belli olmuyor bazen.
Buna benzer bişey yaşadım okuldayken. bu arkadaş senin yazdıklarına benzer şeyler yapıyordu,hatta sınıftan birkaç kız arkadas bişeyler ima etmişti ama okul bitti bir adım atmadı, sonra ben eşimle tanıştım , başka bir şehire yerleşme adımı attım ,o şehirde işe başladım, hiç arayıp sormayan bu kişi nerden duyduysa beni aradı, acele etme o şehir için vs gibi şeyler söyledi, geçmiş olsun dedim bende (tabi içimden yani bazen kısmet mi olmuyor, adamlar mı geniş , akıllarına mı geç dankediyor bilemedim :) hayırlısı böyleymiş demekki

Kinaye yapmış işte "Tabi canım benim sana her zaman yardımcı olurum" deyip içten "sor sor şimdi adam yerine koydun di mi" demiştir

ay benı hemen patanoya yaptım bak sındı tel sevgıkısındeydı sen oyle yazınca sevgılısı hemen sana cevap yazdı baktı kı sen ısle alakalı srunca amaaan dedı sıldı mesaJı gece gece anca bu kadar

Kinaye yapmış işte "Tabi canım benim sana her zaman yardımcı olurum" deyip içten "sor sor şimdi adam yerine koydun di mi" demiştir

Ya kinaye yapacak bir karakter değil de 29 yaşındayım. Cidden bir şey hissetmediğini düşünsem takilmam yani. Başka bir şehre taşınıyorum. Yeni bir işe baslicam. Cevremde bir sürü yeni insan yeni bir hayatım olacak. Ama öyle hisleri var gibiydi ki. Olmadığına emin olsam banane derim.

Zaten kısa yazmış mesela dememiş nasılsın işten sonra neler yaptın yada niye öyle gittin falan gibi. Yani ilgili olsa mutlaka yazardı kırgın olsa da yazardı hertürlü yazardı. Eğer illa öğrenmek istiyorsan mesai saatleri içinde en aylak olduğunuz saatlerde ara ama mesaj attım cevap yazmadın iki hafta oldu falan deme ya şu şeyi sormuştum sanada kaldı arada yoğundum bende unutmuşum şimdi silmem gerekiyor gibi. Yani iki haftadır beklediğin belli olmasın hiç hoş görünmez :) birde adamın orda işi ne çok sırf yazmış olmak içinse hoş görülmeyebilir

İşyerinden kopup gitmişsin, adama bir hoşçakal bile dememişsin. Şimdi de program nasıl kaldırılıyor gibi gayet teknik bir soru sormuşsun. Başka kızlara yelken açmış o, o kadar da ilgili değilmiş işte. Çok ilgili olsa böyle bir hanzoluk yapmaz iletişimi koparmazdı teknik meknik bir yerden girerdi. İçin rahat etmeyecekse "ya aslında vicdan yapıyorum seninle vedalaşmadığım için, soru bahane" de ısıt ortamı

Yani kendisi uzun yıllardır orada çalışıyor. O sebeple önemli bir insan sayılır. Sorduğum konuyla da o ilgileniyordu ama biz normalde öyle nasılsın muhabbeti yapan insanlar değiliz zaten o benim biraz ustum gibiydi diyim.

Demek ki oyle degilmis. Hala ilgilenen coktan mesaj atardi

Öyle hisleri olsa o ilk mesaja adeta atlaması lazım ama iki hafta olmuş geçmiş cevap bile vermeye gerek görmemiş bence boş umutlar besleme

Ben daha işten ayrılalı 2 hafta oldu ama terbiyesizlik yaptığı garanti böyle bir durumda içimde kalsa da üstüne gitmek istemiyorum.

Öyle hisleri olsa o ilk mesaja adeta atlaması lazım ama iki hafta olmuş geçmiş cevap bile vermeye gerek görmemiş bence boş umutlar besleme
Birşey sorabilirmiyim yazdığıma hemen cevap yazdı zaten anında. Ama sonra buna cevap yazmadı. Işten ayrılırken bir vedalasmadigim için belki en azindan farklı bişey bekliyor olabilir dedim ama genel yorumlar öyle değil.

Ben daha işten ayrılalı 2 hafta oldu ama terbiyesizlik yaptığı garanti böyle bir durumda içimde kalsa da üstüne gitmek istemiyorum.

İyi de hönk diye çekip gitmişsin, adam iş arkadaşın ne kadar süre birlikte çalıştınız bilmiyorum ama insan bir veda eder yani. Onu terbiyesizlikle suçlayacak durumda değilsin bence

Bence ne soracağını görmek istedi baktı ki öylesine birsey önemsemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…