Mesaj Attım

complicated_e

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
254
216
23
Öncelikle merhaba. Ben bir iş yerinde çalışıyordum orada hoşlandığım biri vardı. Onun da bana ilgisi var gibiydi ama samimi degildik. Ben çok hizli bir şekilde işten ayrıldım. Son dönemlerde de ona karşı çok umursamaz bir tavır içindeydim. Zaten isten ayrılacağım için bir mesafe koydum. Unuturum dedim. Ama işten ayrıldıktan sonra baktım unutamıyorum bir bahaneyle yazıyım dedim. Önce müsaitsen bir şey sorabilir miyim yazdım. Çok hizli bir şekilde tabiki sorabilirsin müsaitim şimdi yazdı. Ben öyle işle alakalı bir şey sordum ama cevap yazmadı. Başta o kadar kibar cevap verip de sonra niye yazmadı anlayamadim. Bir şey de diyemiyorum. Fikir verin lütfen.

Konuya daha fazla cevap yazılmasını istemiyorum. Mune konum kapansın lütfen. Aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Teşekkürler cevaplar için.

Son düzenleme:
Sonradan musait olamamıştır belkide.
Belkide sorduğunuz sorudan emin değildir emin olup öyle cevap vericektir.
Biraz bekleyin

Yazar herhalde bekleyin biraz, belki işi çıkmıştır. İstiyosa yazar. Yazmıyosa zaten istemiyordur 2. Kez asla yazmayın

Sonradan musait olamamıştır belkide.
Belkide sorduğunuz sorudan emin değildir emin olup öyle cevap vericektir.
Biraz bekleyin

2 hafta oldu neredeyse artık cevap yazmayacagi garanti yani ama muhatap olmak istemeyen baştan niye tabiki sorabilirsin yazıyor ben bunu anlamıyorum.

Hayatında biri olabilir mi?

Hayatinda bir kadın vardır, ariza çıkarmıştir.

Hayatında biri yok diye düşünüyorum ki zaten mesai saatinde yazdım. Olsa da görme ihtimali yok ki sorduğum soruda işyerinde kullandığımız bir program vardı artık isten ayrıldığım için onu nasıl kaldırabilirim diye sordum.

İkinci mesajı atmayın, dönderse sizindir :)

Belki bi kac saat snra yazar bekle bakalim..

Belki bi kac saat snra yazar bekle bakalim..

Yok 2 hafta oldu yazmadı ama ben şunu anlamıyorum. Bazı arkadaşlar bilmiyorum yazmaya tenezzül etmemiştir yazmışlar da bir şey sorabilir miyim sorusuna bir tabi yazması yeterliyken bu kadar kibar cevap yazan bir insan sonra bilmiyorum yazmaya niye tenezzül etmesin? Cidden neden böyle yaptı anlayamadim.

Sende kukuman kuşu gibi telefon başında bekleyeceğine hayırdır sorum zor mu geldi diye mesaj at cevaba göre o zamanda cevap gelmezse yada umduğun gibi cevap olmazsa silersin gider

Telimi bozuldu acep ne bilim bu erkekleri anlamak zor arasaydin keşke sohbet açardın kötü olmuş

İkinci mesajı atmayın, dönderse sizindir :)

Cidden niye böyle yaptı anlayamadim. Ilk sorabilir miyim soruma tabi yazması yeterliyken o kadar tabiki sorabilirsin müsaitim şimdi yazmis şimdi bir bilmiyorum yazmaya mı tenezzül etmiyor? Tuhaf geliyor cidden. Bir de ben işten çok hizli umursmaz bir şekilde ayrıldığım için bozulmuş olabilir diye düşündüm. Şimdi de işle alakalı bir programı kaldırma olayını sorunca bozulmuş olabilir mi dedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…