- 23 Ağustos 2017
- 254
- 216
- 23
- Konu Sahibi complicated_e
-
Yazar herhalde bekleyin biraz, belki işi çıkmıştır. İstiyosa yazar. Yazmıyosa zaten istemiyordur 2. Kez asla yazmayın
işi vardır
Sonradan musait olamamıştır belkide.
Belkide sorduğunuz sorudan emin değildir emin olup öyle cevap vericektir.
Biraz bekleyin
Cevabını bilmiyordur bilmiyorum yazmaya tenezzül etmemiştir belkide. Sonuç olarak istemiyor bu kesin2 hafta oldu neredeyse artık cevap yazmayacagi garanti yani ama muhatap olmak istemeyen baştan niye tabiki sorabilirsin yazıyor ben bunu anlamıyorum.
hıımm o halde başka bişey sormanı beklerken , işle alakalı sordun diye sallamadı herhal2 hafta oldu neredeyse artık cevap yazmayacagi garanti yani ama muhatap olmak istemeyen baştan niye tabiki sorabilirsin yazıyor ben bunu anlamıyorum.
Cevabını bilmiyordur bilmiyorum yazmaya tenezzül etmemiştir belkide. Sonuç olarak istemiyor bu kesin
Hayatında biri olabilir mi?
Hayatinda bir kadın vardır, ariza çıkarmıştir.
İkinci mesajı atmayın, dönderse sizindir :)Hayatında biri yok diye düşünüyorum ki zaten mesai saatinde yazdım. Olsa da görme ihtimali yok ki sorduğum soruda işyerinde kullandığımız bir program vardı artık isten ayrıldığım için onu nasıl kaldırabilirim diye sordum.
hıımm o halde başka bişey sormanı beklerken , işle alakalı sordun diye sallamadı herhal2 hafta oldu neredeyse artık cevap yazmayacagi garanti yani ama muhatap olmak istemeyen baştan niye tabiki sorabilirsin yazıyor ben bunu anlamıyorum.
Öncelikle merhaba. Ben bir iş yerinde çalışıyordum orada hoşlandığım biri vardı. Onun da bana ilgisi var gibiydi ama samimi degildik. Ben çok hizli bir şekilde işten ayrıldım. Son dönemlerde de ona karşı çok umursamaz bir tavır içindeydim. Zaten isten ayrılacağım için bir mesafe koydum. Unuturum dedim. Ama işten ayrıldıktan sonra baktım unutamıyorum bir bahaneyle yazıyım dedim. Önce müsaitsen bir şey sorabilir miyim yazdım. Çok hizli bir şekilde tabiki sorabilirsin müsaitim şimdi yazdı. Ben öyle işle alakalı bir şey sordum ama cevap yazmadı. Başta o kadar kibar cevap verip de sonra niye yazmadı anlayamadim. Bir şey de diyemiyorum. Fikir verin lütfen.
Belki bi kac saat snra yazar bekle bakalim..
İkinci mesajı atmayın, dönderse sizindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?