Mesaj Attım

Bizim aramızda bir ilişki yok benim ona olan ilgimi de bilmiyor ben gayet ciddi işle alakalı bir soru sordum. Normal insanın zaten cevap yazmasi lazımdı ilgi duyması gerekmiyordu yazması için.

Ama işteki davranışlarını kaç kere yazdım daha yazmıcam ama arkadaşlarına bile ilgisini söyleyen insan 3 günde mı umursamaz Oldu cidden ben bunu anlamıyorum. En son ben onun yüzüne bile bakmıyordum belki o da benim ona ilgim olmadığını düşündü. Yazdığım mesajda asılma falan yok sonucta. Bakışlarını davranışlarını görseniz yoksa ben de 29 yaşındayım takıntı yapacak değilim.

Bence adam size kör kütük aşık, mjsınıza cvp yazdı ama sizden gelen cvp beklerken kalk krizi geçirdi. İkinci msjınıza cvp vermemesi ondan :))

Bence adam size kör kütük aşık, mjsınıza cvp yazdı ama sizden gelen cvp beklerken kalk krizi geçirdi. İkinci msjınıza cvp vermemesi ondan :))

Böyle ısrarla diyince tuhaf geliyor ama inanın davranışlarını görseniz bu tavrına anlam veremiyorum. Işten ayrılalı 3 gün olmuştu 3 günde mı fikri değişti. Ben de 29 yaşındayım hayatımda ilk defa erkek görmüyorum yani.

seni istese kendi adım atar hafi atmadı su mesaj onun için bir fırsat olurdu bak canm hani bazı kızlar var bu oglan bana asık der gezer ama bakarsın kızda oglana kur yapıyor biryere kadar işte böyle .oda kendi egosunu oksuyor .

Ilk gördüğü günden beri o bana bakiyor. Ilk ise başladığımda o yanıma gelip konuşmaya çalışmıştı. Devamlı bie şeyler uydurup soruyordu. Ben onun ilgisinden etkilendim zaten.

Nickiniz gibiymiş adam da..
Neyse çözmeye çalışmayın demekki istediği mesaj içeriğini alamamış kendi kaybeder

Ilk gördüğü günden beri o bana bakiyor. Ilk ise başladığımda o yanıma gelip konuşmaya çalışmıştı. Devamlı bie şeyler uydurup soruyordu. Ben onun ilgisinden etkilendim zaten.
Madem boyle ilgisi oldugunu dusunuyorsunuz bir mesaj daha atin madem.bu sefer isle ilgili olmasin vedalasmadan gitmissiniz zaten suc sizin.bu mesajiniza da cevap vermezse silin gitsin.

Kendinizi rahat birakin : )cok icinizde kaldiysa cevap vermedin?gibi birsey yazin.yine cevap vermezse silin gitsin.
29 yasindasiniz çekinecek durumlariniz yoktur zaten

. Seninde dusundugun gibi baska birsey beklemiş sanırım.. Sende isle ilgili soru sorunca zaten vedalasmadan gitmişsin darılmıs sana

Madem boyle ilgisi oldugunu dusunuyorsunuz bir mesaj daha atin madem.bu sefer isle ilgili olmasin vedalasmadan gitmissiniz zaten suc sizin.bu mesajiniza da cevap vermezse silin gitsin.

Kendinizi rahat birakin : )cok icinizde kaldiysa cevap vermedin?gibi birsey yazin.yine cevap vermezse silin gitsin.
29 yasindasiniz çekinecek durumlariniz yoktur zaten

Ilgisi olduğunu cidden düşünüyordum ama mesajıma cevap vermemesi kafamı karıştırdı. Arkadaşlar da haklı sonuçta cevap yazmayan bir erkeğin ilgisi olduğunu kim düşünür? Ama 3 günde mı ilgisizlesmeye başladı bunu çözemiyorum. Gerçi ben de soğudum artık şu davranisindan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…