- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Şimdi bizim yurt odasında yataklar bir odada. Ayrıca bir de salon+ mutfak var. Ama biz anlaşamadık ve kız yatağını vs salona taşıdı.Salon ortak alan degil mi? Herkesin bir odasi olur benim bildigim ve orada calisir. Salonda tv izlenir sohbet edilir misafir agirlanir vs. Odaniz yok mu?
Salon ortak alan degil mi? Herkesin bir odasi olur benim bildigim ve orada calisir. Salonda tv izlenir sohbet edilir misafir agirlanir vs. Odaniz yok mu?
Hah evet aynen bu şekilde. Banyo yatak odasının içinde mutfak da salonun içinde. Hatta ben Türkiye’den kettle götürecektim kendi odama sonra dedim ki bu ona istediğini vermek olur yani ben çıkmıyorum odadan salon senindir demek gibi olur.Ev 1+1 gibi anladım ben..
Daha o zaman kabul etmemeliydiniz. Ya da gelecek donem degis tokus ederiz demeliydiniz. Simdi kabul eder mi bilemiyorum arkadasiniz. Baska biriyle odaya cikmak soz konusu degil mi?Şimdi bizim yurt odasında yataklar bir odada. Ayrıca bir de salon+ mutfak var. Ama biz anlaşamadık ve kız yatağını vs salona taşıdı.
Sanirsam oyleymisEv 1+1 gibi anladım ben..
Ben bu kızın bu kadar takıntılı olduğunu tahmin edememiştim. Yani salonda o çalışırken orada sessizce oturmamı bile sorun edecek kadar veya da final zamanı akşam makarna yapmamı sorun edecek kadar takıntılı olduğunu bilememiştim. Aynı şekilde baştan “odaları ayırırız” diye de konuşmamıştık ama kendisi yan tarafa geçti. Yani eğer ortada yazılı olmayan bir “kural” varsa o kuralı o delebiliyor demek ki ben de delebilirim.Daha o zaman kabul etmemeliydiniz. Ya da gelecek donem degis tokus ederiz demeliydiniz. Simdi kabul eder mi bilemiyorum arkadasiniz. Baska biriyle odaya cikmak soz konusu degil mi?
O zaman geldiginde yuz yuze konusun. Yazi dilinden kendimizi duzgun ifade edemeyebiliyoruz. Durduk yere gerginlik cikmasinBen bu kızın bu kadar takıntılı olduğunu tahmin edememiştim. Yani salonda o çalışırken orada sessizce oturmamı bile sorun edecek kadar veya da final zamanı akşam makarna yapmamı sorun edecek kadar takıntılı olduğunu bilememiştim. Aynı şekilde baştan “odaları ayırırız” diye de konuşmamıştık ama kendisi yan tarafa geçti. Yani eğer ortada yazılı olmayan bir “kural” varsa o kuralı o delebiliyor demek ki ben de delebilirim.
Yok maalesef öyle bir şansım
Buradan ben bir açıklama yapmak genç dimağlara seslenmek istiyorumO zaman geldiginde yuz yuze konusun. Yazi dilinden kendimizi duzgun ifade edemeyebiliyoruz. Durduk yere gerginlik cikmasin
Hahahah cok hossunuzBuradan ben bir açıklama yapmak genç dimağlara seslenmek istiyorum
Oda arkadaşınızı önceden bi tanıyın odaya çıktığınız zaman tanışmayın !
Ses çıkaramayacak olduğum gerçeği doğru maalesef. Hani bir de kızın ne zaman geleceğini bilmiyorum. 1 saat içinde de gelebilir, haftaya da.At gitsin mesajı geldiğinde de sen yerleşmiş ol. Yoksa İstemeyebilir sende ses çıkaramazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?