- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
- 333
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
bizimkiler de böyle düşünüyor. yalnız eve veya yurda çıkmama karşılar. hastalanırsın bayılırsın tek olmaz der annem. sanki sabah akşam bayılıyorum benDeğiştiremezler. Çünkü bir de neredeyse herkes tek kişilikte kalıyor. Kimsenin rahatını bırakacağını sanmam. Neye yanıyorum biliyor musunuz, babamlar sene başında “tek kişilikte kalma kızım Allah korusun bir şey olur kimse sana yardım edemez.” Demişti. Keşke ısrar etseydim
O kadar garip ki, ilk başlarda çok iyiydik. Bana sormuştu burada çalışsam sorun olur mu diye ama ben işin buraya varacağını düşünememiştimSen biraz yumuşak yüzlüsün oda arkadaşın kullanıyo bunu. Ben yerinde olsam salona yerleşirdim. Minnoşluk pek sökmez böyle olaylara onun kabulüne ihtiyacın yok senin zaten her şey onun isteği dahilinde oluyo böyle saçma şey mi olur
Ben sokak ortasında bayılınca annemlerin o kadar da haksız olmadığını anladımbizimkiler de böyle düşünüyor. yalnız eve veya yurda çıkmama karşılar. hastalanırsın bayılırsın tek olmaz der annem. sanki sabah akşam bayılıyorum ben.
Genelde böyleyim babama karşı da. Babam bana saçma sapan bir mevzudan kızınca bile hakkımı arayamıyorum. Hak aramak karşı tarafın üstüne bir şey söylemek bana yanlış geliyor.Mesaj at.
Konularına denk gelmiştim sen bu kizla yüz yüze zor konusursun.
Sadece bu kiza karşı mi böylesin, niye cekiniyorsun ki bu kadar?
Genelde böyleyim babama karşı da. Babam bana saçma sapan bir mevzudan kızınca bile hakkımı arayamıyorum. Hak aramak karşı tarafın üstüne bir şey söylemek bana yanlış geliyor.
En sevmediğim özelliğim de bu. Karşı taraf beni benim düşündüğümün onda biri kadar bile düşünmezken benim hala kırmaktan vs korkmam
En sevmediğim özelliğim de bu. Karşı taraf beni benim düşündüğümün onda biri kadar bile düşünmezken benim hala kırmaktan vs korkmam
Bir gün kız benim getirdiğim tencerede (teflon olmasından mütevellit genelde onu kullanırım) puding yapıyor sonra ben sevgilimle konuşuyorum, bir süre sonra bakıyorum ki kız yok tencere de yok.Aynı bensin yeminle.
Dersi yan odada da çalışabilir. Neden salonda kalmak için ısrar etsin ki ? Ben onun bu mantığını kavrayamadım :/
Bir gün kız benim getirdiğim tencerede (teflon olmasından mütevellit genelde onu kullanırım) puding yapıyor sonra ben sevgilimle konuşuyorum, bir süre sonra bakıyorum ki kız yok tencere de yok.
Ben: X teflon tencere nerede ?
X: Yukarıda puding var içinde temizleyip getireceğim
Ben: ama yemek yapacaktım
X: diğer tencereyle yapabilirsin
Bu genel olarak beni görmezden geliyor baksanıza. Gıcıklığına bile ısrar edebilir.
BalıkBu kız ikizler , boğa, yengeç üçlüsünden biri mi ?
Öyle olmasına öyle de, bu kız ya çalışıyor ya da uyuyor. Ben de tabii normal olarak hiçbir şey yapamıyorumAçıkçası düşünceli olmaya gerek yok. Odanın değiştirme bence. Bile isteye salonda ses çıkarmadığın sürece karışma hakkı yok ki. Salon sonuçta ortak alan. Yemek yaparken ses çıkardın diye kizamaz, TV açtın diye kizamaz hakkı yok ki. Oda arkadaşın biraz anlayışlı olsa alttan alırsın vs ama belli ki sadece kendini düşünüyor. Çok rahatsız olursa şikayet etsin ne diyecek salonda TV izliyordu mu diyecek
Gelişmeleri aktar lütfen. Merak ettim.Eveeettt mesajı atıyorum atıyorum aaaattt...tım.
Hepsi hepsi ne olabilir ki. Bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?