Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

Ha ayrıca kendim için de değil ona da rahat rahat sessizce çalışabileceğini söyledim. Şımarıklık olsaydı asla kendisinin rahat edip etmeyeceğini düşünmezdim

Şimdi odalar birken yani yataklar aynı odadayken ben gece tuvalete kalktığı zaman kıza uykumun arasında kimsin sen demişim kıza kız da odaya biri girdi sanıp salona kaçmış. Daha ilk haftaydı.
Hayır alakası yok Türkiye’ye gittim bana mesaj atmış problem oldu başka taksi bul kendine beni bir daha arama demiş. Anlayamadım. Saçmalık.

Anladım, korkmuş olabilir bilmem bana mantıklı gelmedi tepkisi ama herkes bir olmuyor. Yani burada sayfalarca yazılmış aslında. Şu an dönemi tamamlamak zorundasınız. O yüzden bu kadar dert etmeyin. Siz normal bir şekilde hayatınıza devam edin. Sabah kahvaltınızı yapın, akşam yemeğinizi yiyin, tv konusunda izleme demesi çok mantıksız olduğu için izleyin tabi. Yapacak bir şey yok. Umarım geçiş yapabilirsiniz ülkeye.

Anladım, korkmuş olabilir bilmem bana mantıklı gelmedi tepkisi ama herkes bir olmuyor. Yani burada sayfalarca yazılmış aslında. Şu an dönemi tamamlamak zorundasınız. O yüzden bu kadar dert etmeyin. Siz normal bir şekilde hayatınıza devam edin. Sabah kahvaltınızı yapın, akşam yemeğinizi yiyin, tv konusunda izleme demesi çok mantıksız olduğu için izleyin tabi. Yapacak bir şey yok. Umarım geçiş yapabilirsiniz ülkeye.
Uyku arasında gayri ihtiyari korkmuştur tabii. Olabilir. Ben de evde kedim atlayınca korkuyorum gece :D

Tamam o kelime kötü olmuş haklısınız. Bakın şimdi havaalanına kendisiyle gittik. Ben Türkiye’ye gelince mesajla bir daha kendisini aramamamı söyledi. Burada da korsan taksi olayları çık yaygın. Acaba öyle miydi işi mi bırakı diye düşündüm. Bırakmamış. Burada da taksi bulmak kolay değil taksi ücretleri çok yüksek çünkü. Bu kadar güvenilir takılıp hatta o kadar ki annemle taksiye bindiğimizde bize buradaki öğrenciler bana emanet modunda takılırken bunu yapması hoş değil.
Ben o kadar da suçlu olduğumu düşünmüyorum. Sonuçta gayet düzgün bir üslupla rahatsızlığımı dile getirdim kavga etmek istemeden. Onun dediği gibi ben diyorum olacak modunda davranmadım. Sonuçta kanlı bıçaklı da olunsa ortak alanla ilgili konular odadaki herkes tarafından ortak alınmalı.
Kendisi şirrete bağladı bir anda. Bir de diyor ki sana ben iyilik yaptım. Tamam geldipimde tv izlemiyor olabilirdim ama yeni bir program başlamış olabilir ve izlemek isteyebilirim. Derslerim sabah, sabahları okula aç gitmek istemeyebilirim.
Ha bunları düşünüp yüzüne gülsem haklısınız. Ancak kendisiyle konuşmuyorum bile, beni sindirdiği yetmiyor gibi bir de bana küsüp trip yapıyor. Bence suçsuzum. Ha ama diyorsanız ki yaptığı her bencillik reva, tabii ki hapis yaşayacaksın o zaman tamam. İçimi dökmek de artık şımarıklık sayılmamalı bence.

Eğer taksici ile yaşadığınız tek olay buysa tepkisi saçma ama dilediği müşteriyi kabul etmekte özgür, ağır bir hakaret etmen doğru değil.

Şimdi ben sana neden kızdım şöyle anlatayım, böyle bir olayın senin tüm moralini etkilemesine izin veriyorsun anneni babanı yurt yönetimini olaya müdahil ediyorsun. Ama kıza karşı kendi yapman gerekeni de hiçbir şekilde yapamıyorsun? Senin yerine yurt müdürü halletsin, annen baban halletsin ya da bu karakterdeki bir kız birdenbire sana hak versin istiyor gibisin. 20 - 21 yaşındaki bir genç kadının oda arkadaşı ile arasındaki anlaşmazlığı annesinin çözmesi kendisi adına küçük düşürücü bence. Burada sana birçok tavsiye verildi ama bir adım öteye gidemedin gördüğüm kadarıyla. Ağzında gevelediğin ve kızın sadece bir bakışla karşılık verdiği birkaç sözü zafer edasıyla anlatıyorsun.

Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler ya, sen hem deveyi istemem hem de buradan gitmem diyorsun adeta. Ya kızla çat çat konuşup ağzının payını vereceksin ya da onun kurallarıyla yaşayacaksın. Kızın karşısında pısıp burada arkasından "şirret" vs. diye atıp tutmaya gerek yok. Aranızdaki durumda kıza daha çok saygı duyuyorum açıkçası. Kız en azından odasında istediği gibi yaşamayı başarıyor.

Onun dışında yorumlarını sevdiğim bir üyesin ve umarım kendini değiştirirsin.

Eğer taksici ile yaşadığınız tek olay buysa tepkisi saçma ama dilediği müşteriyi kabul etmekte özgür, ağır bir hakaret etmen doğru değil.

Şimdi ben sana neden kızdım şöyle anlatayım, böyle bir olayın senin tüm moralini etkilemesine izin veriyorsun anneni babanı yurt yönetimini olaya müdahil ediyorsun. Ama kıza karşı kendi yapman gerekeni de hiçbir şekilde yapamıyorsun? Senin yerine yurt müdürü halletsin, annen baban halletsin ya da bu karakterdeki bir kız birdenbire sana hak versin istiyor gibisin. 20 - 21 yaşındaki bir genç kadının oda arkadaşı ile arasındaki anlaşmazlığı annesinin çözmesi kendisi adına küçük düşürücü bence. Burada sana birçok tavsiye verildi ama bir adım öteye gidemedin gördüğüm kadarıyla. Ağzında gevelediğin ve kızın sadece bir bakışla karşılık verdiği birkaç sözü zafer edasıyla anlatıyorsun.

Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler ya, sen hem deveyi istemem hem de buradan gitmem diyorsun adeta. Ya kızla çat çat konuşup ağzının payını vereceksin ya da onun kurallarıyla yaşayacaksın. Kızın karşısında pısıp burada arkasından "şirret" vs. diye atıp tutmaya gerek yok. Aranızdaki durumda kıza daha çok saygı duyuyorum açıkçası. Kız en azından odasında istediği gibi yaşamayı başarıyor.

Onun dışında yorumlarını sevdiğim bir üyesin ve umarım kendini değiştirirsin.
Suçlu olduğumu kabul etmek zor. Yine de teşekkürler.

Back
X