Eğer taksici ile yaşadığınız tek olay buysa tepkisi saçma ama dilediği müşteriyi kabul etmekte özgür, ağır bir hakaret etmen doğru değil.
Şimdi ben sana neden kızdım şöyle anlatayım, böyle bir olayın senin tüm moralini etkilemesine izin veriyorsun anneni babanı yurt yönetimini olaya müdahil ediyorsun. Ama kıza karşı kendi yapman gerekeni de hiçbir şekilde yapamıyorsun? Senin yerine yurt müdürü halletsin, annen baban halletsin ya da bu karakterdeki bir kız birdenbire sana hak versin istiyor gibisin. 20 - 21 yaşındaki bir genç kadının oda arkadaşı ile arasındaki anlaşmazlığı annesinin çözmesi kendisi adına küçük düşürücü bence. Burada sana birçok tavsiye verildi ama bir adım öteye gidemedin gördüğüm kadarıyla. Ağzında gevelediğin ve kızın sadece bir bakışla karşılık verdiği birkaç sözü zafer edasıyla anlatıyorsun.
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler ya, sen hem deveyi istemem hem de buradan gitmem diyorsun adeta. Ya kızla çat çat konuşup ağzının payını vereceksin ya da onun kurallarıyla yaşayacaksın. Kızın karşısında pısıp burada arkasından "şirret" vs. diye atıp tutmaya gerek yok. Aranızdaki durumda kıza daha çok saygı duyuyorum açıkçası. Kız en azından odasında istediği gibi yaşamayı başarıyor.
Onun dışında yorumlarını sevdiğim bir üyesin ve umarım kendini değiştirirsin.