Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

Az önce temizlikçiler geldi. Aslında dün gelmişler ama bencil hanım bugüne istemiş. Banyoya girdim benim sabunluğum üstte duruyordu kendininkini yukarı koyup benimkini aşağı almış :sinirli:

Canım bak okuyorsun, kültürlüsün.. bu demek ki, kendini de savunabilirsin. Sana bunu yapmasına izin verme yahu.. artık müdahale et. Yoksa bu şekilde sen kendi kendini yersin. Sen kendini ezdiriyorsun ama kızın zerre kadar umrunda değilsin, bu zihniyette birine tahammül etmek zorunda değilsin. Artık bir şeyler yap bence...

Ya kendine boş yere işkence ediyorsun. Madem salonda durmayı o istedi yapacak bı şeyin yok normal yaşantına devam et. Yemek yiyeceksen mutfakta hazırla salonda ye, TV'ni izle, arkadaşların gelince salonda ağırla vsvs. Sana mı sordu salona taşınırken. Şikayet etsin. Napacaklar yurttan mı atacaklar? Dert sahibi olmaktan daha mantıklı bence karşındakini sinir etmek.

Yahu yarım dönem sonra bir daha görmeyeceğin biri için amma kastın kendini he.
Al yemeğini salonda ye. Ders çalışıyorum görmüyor musun dediğinde "tv izleme gibi bi hakkım var e odamda yemek yemekten de sıkıldım şu an burda yemek yemek en doğal hakkım" de gayet rahat bi tavırla. Premses hanım da mola versin az gitsin hava alsın beynine oksijen girsin.
Baştan vermişsin tavizi tabi istediğini yapıyor. Ben olsam artık tavrımı koyardım baktım kafa tutuyor, elimdeki bardağı duvara fırlatırdım "ah elimden kaydı! Sinirlenince gözüm dönüyor böyle!" Diyip :KK51: böyle bakardım kız deli miyim diye tırsardı yarım dönem huzurlu yaşardım:KK53:

Bakın ne oldu.
Yurda geldim tabii karnım açtı ve ayakkabılarımı ayakkabı dolabına koyacaktım. Hanfendi çamaşır yıkamış salona asmış. Tabii bu benim için yıkım. Çamaşırlar da tam ayakkabı dolabının oraya geliyor. Yani dolabın kapağını açınca çamaşırlara değecek.
Bir hışımla ayakkabıları dışarı çıkardım ve “karşıdakini hiç düşünmeden” diye bir cümle çıktı ağzımdan :D
Müthiş bi tepki beklerken piremses hanım bön bön telefonuna bakıp dünya-sını kurtarmakla meşguldü tabi :(

Buradan ben bir açıklama yapmak genç dimağlara seslenmek istiyorum
Oda arkadaşınızı önceden bi tanıyın odaya çıktığınız zaman tanışmayın !
Kimisi
Hahahah cok hossunuz :KK66:
Sans bu isler.
Kimisi cok takintili ya tahmin edebiliyorum.Ben asla bukadar takıntılı olmadim yurt ortak ev konusunda.Senin gibi rahatim.

Diyecegim: Dusuncen iyi.Hem sana hem ona iyi.Aynen dedigin gibi msj iyi olur da bosver konus kimisi mesaji bu neymis diye adamdan saymiyor.
Guncellemeni de okuyayim hemen.Galiba bu guzel dusuncen bile rahatsiz etmis onu hayret!Var boyle insanlar.

E
“Myhappyending öncelikle teşekkür ederim önerin için. Ancak benim için bu uygun değil. Çünkü zaten artık yerleştik ve düzenimizi kurduk tekrar bir defa yarım dönem için burda düzen değiştirmeye gerek yok. Televizyonu sorun ediyosan senin odana koyabiliriz benim için sorun değil. Yemek konusunda da zaten tek istediğim ben ders yaparken odanda yemen bunu daha öncede konuşmuştuk yemek yapmanda sıkıntı yok sadece odanda yemeni rica ediyorum.”
??
@Visenyaa
E tv tasi yemegini salonda yap odana gec madem.Salonun da neyini istiyor ki.Sen yemek yaparken de rahatsiz olmayacak ozaman.Bu ne kusler gibi davraniyor.

Ben de biliyordum ama ne yalan söyleyeyim inanmıştım bu sefer ya :KK43:
Neyse en azından tv yi vermeyi düşünmesi bile ilerleme. Ama derslerimi sabaha koymuşlar. Sabah kalkıp kahvaltı etmem gerekecek. Bunu sorun edecek kesin :KK43:
Etmeyecek iste.Ordaki tum hazırlıklarını sorun etmeyecek
Madem yer değiştirmiyor.Ya oyle ya boyle birini kabul ettirmen gerekiyor.

Tamam normal ama karşındaki kişiyi uyarırsın böyle bi durumda. “Bak ben çalıştığım süre boyunca odaya giremeyeceksin arkadaş ona göre” gibisinden. Eğer bunu bile bile kabul etseydim haklıydı. Ama ben bunu sonradan öğreniyorsam sorun olur tabii ki. Bana hiç sormadı bile sen ne yapmak istiyorsun burada sen mi kalırsın yolda ben
Olmaz oyle.Bunu dile getir.

Kötü tabi. Ama bir insanla aranızın kötü olması demek hakkını vermemeniz demek mi gerçekten ? Bence değil.
Ah ah bi insanlar boyle psikopat iste.Ben de isyerinde ne cektim boylelerinden.Ben de kavgayla alamiyorum senin gibi
Ortam bozulmasin moralim bozulmasin diye cekiyorum.Daha bugun surekli kaytatan biriyle mesai tuttum.Her onla denk geliste sinir olup geliyorum.Kibarca soyledigim halde laftan anlamiyor.

Bir de ben aylarca bunun dengesiz davranışları yüzünden hatayı kendimde aradım değil mi.. zamanıma yazık.[/QUO

Ay kiyamam ne naif kizsin.Gencsin tabi.Genclikte ben de senin kadar naiftim.Simdi biraz arsizlastim ama cok da degil.Cok dusunme onu.

Ya
Aslında salon da ortak sayılır. Yüzünü görmek istemiyorum kızın allahtan daha gelmedi
O oda senin salon benim diyor.O wc banyosunu senin odanda yapiyor sen de yemegini orda yapacaksin mecburen.Daha da baska birseye karisamaz.Sorun ne ki baska?

Hayır ama ne kadar şirret bir oda arkadaşım olduğunu anladım
Ne oldu?Sana saygısızlık etmesine müsade etme.Onunla konuşurken rahat ol ve net konus
.
İsteklerinde diret .Baktın ortak çözüm üretmiyor , o yokmuş gibi davran yapma dediği herşeyi canın istiyorsa yap.Ne yapabilecek ki??O kendi istediği düzende yaşıyor muzdarıp olan sensin ,unutma .!

Şöylesi de bana denk gelmez ya :KK70:
yerinde olsam salona ayaklarımı uzatır yemeğimi yer bangır bangır tv sesi acarım.

arkadasım sen böyle sus pus oldukca hakkın daha cooook yenir.
hak verilmezse alınır.
kimse kusura bakmasın oh pasamıs keyfine bakacak koca salonda sen odanda hapis hayatı yasayacaksın yok öyle bir dünya

bu kız yabancı mı;?
Ay bizim de nobet listeleeinde ne haksizliklar dondu.En sonki yerimde iyilikle hakkimi alabildim simdilik.Sunlari yazin bana da motive olsun:))

E kötü olmus ama baska carend3 yoktu sanirim bi dönem daha sık dişini
Dedi ki tv yi kapat. Ben de dedim içeride çalış program var. Anlamadım dedi bana bakıp. Baya dedim içeride çalış istersen masamı topladım. Sonra başladı ben iki haftadır boşum sadece iki gündür ders yapıyorum falan. Ben aslında sana iyilik yaptım çünkü herkes mutfaklı odada kalmak istemeyebilir odasının görünmesini istemeyebilir diye. Ayrıca sen de annen de Tv izlemediğini söylediniz sorun olabileceğini düşünmemiştim dedi. Ben de dedim ki ben de düşünmüyordum ama yeni diziler başlıyor. Neyse işte benim burada düzenim var mesele içeride çalışmak delil ben düzenimi değiştiremem. Yapacak bir şey yok. Ha ayrıca anneme durumu anlattım direkt bir şey becermiş gibi anlatma lütfen dedi. Sinirlendi kapattı. Çok ergence gelecek ama şu an hiçbirini görmek istemiyorum. Her yerim titriyor. Bir şey olmasa bari. Saat geç olmasa ve arabam olsa çıkar gezerim onu da yapamıyorum.

Back
X