Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

Bu kizimli ra
bu ne biçim iş ya. yok kahvaltın sorun oluyor, yemek yemen sorun oluyor, wc'ye gitmen falan da sorun oluyordur kesin. nasıl iş bu arkadaş, böyle olmaz ki. biz de yurtta kaldık, kıç kadar odaya 4 kişi tıkıldık, elden geldiğince karşı tarafı düşündük ama seninki kadar yıpranmamışızdır.

Bu kizinki rahatsiz olmanin da ustunde konu sahibini cok uysal bulmus borusunu otturmeye calisiyor gibi geldi bana.Bilemiyorum ama.Bu sekilde tek kisi kaliyormus rahati yakalamaya mi calisiyor nedir.Ablamda da var bak bu.

Bir de size bir olay anlatacağım belki beni yargılarsınız ve kızın tüm bu yaptıklarını normal karşılarsınız olabilir kesinlikle alınmam.
Bir gün beraber taksiye binmiştik daha iyi olduğumuz gümlerde. Neyse işte 20 tl ödeyecektik bana 10 tl verdi yarı yarıya bölüşecektik ben de on verecektim. İşte sonra ben de dalmışım sonra bu para niye elimde ya diye düşünüp onu cüzdanıma koydum. Yurdun önüne gelince aklıma geldi hemen çıkartıp şoföre verdim ve kızdan özür diledim ve daldığımı söyledim güldük geçtik tabii. Sonrasında bana karşı hiçbir güvensizlik durumunu sezmedim hatta kız beş gün ailesine gitti geldi hiç böyle bir şey sormadı.
Ne var bunda yahu.Bir kendine gel.Vermissin iste sofore.Ustune yatip bir de kiza vermedin dedin sandim.Oyle olsa bile insan bir unutup ha verdinmi der ki oyle borsey yasamamissiniz.Bukadar ince dusunmee.Yorma kendini.

Dedi ki tv yi kapat. Ben de dedim içeride çalış program var. Anlamadım dedi bana bakıp. Baya dedim içeride çalış istersen masamı topladım. Sonra başladı ben iki haftadır boşum sadece iki gündür ders yapıyorum falan. Ben aslında sana iyilik yaptım çünkü herkes mutfaklı odada kalmak istemeyebilir odasının görünmesini istemeyebilir diye. Ayrıca sen de annen de Tv izlemediğini söylediniz sorun olabileceğini düşünmemiştim dedi. Ben de dedim ki ben de düşünmüyordum ama yeni diziler başlıyor. Neyse işte benim burada düzenim var mesele içeride çalışmak delil ben düzenimi değiştiremem. Yapacak bir şey yok. Ha ayrıca anneme durumu anlattım direkt bir şey becermiş gibi anlatma lütfen dedi. Sinirlendi kapattı. Çok ergence gelecek ama şu an hiçbirini görmek istemiyorum. Her yerim titriyor. Bir şey olmasa bari. Saat geç olmasa ve arabam olsa çıkar gezerim onu da yapamıyorum.
Dedi ki tv yi kapat. Ben de dedim içeride çalış program var. Anlamadım dedi bana bakıp. Baya dedim içeride çalış istersen masamı topladım. Sonra başladı ben iki haftadır boşum sadece iki gündür ders yapıyorum falan. Ben aslında sana iyilik yaptım çünkü herkes mutfaklı odada kalmak istemeyebilir odasının görünmesini istemeyebilir diye. Ayrıca sen de annen de Tv izlemediğini söylediniz sorun olabileceğini düşünmemiştim dedi. Ben de dedim ki ben de düşünmüyordum ama yeni diziler başlıyor. Neyse işte benim burada düzenim var mesele içeride çalışmak delil ben düzenimi değiştiremem. Yapacak bir şey yok. Ha ayrıca anneme durumu anlattım direkt bir şey becermiş gibi anlatma lütfen dedi. Sinirlendi kapattı. Çok ergence gelecek ama şu an hiçbirini görmek istemiyorum. Her yerim titriyor. Bir şey olmasa bari. Saat geç olmasa ve arabam olsa çıkar gezerim onu da yapamıyorum.
Ne olacak yaa.Kasma kendini.Kizdaki ozguvene bak.Anlamadim diyor anladigi halde.Beklemiyordu tabi.Ozguvenli dur.Onun ozguveninden ornek al.Boyle giderse nu huyun iyi degil
Zamanla icinde ofke olusturur.Bunun icin terapi al.

“Myhappyending öncelikle teşekkür ederim önerin için. Ancak benim için bu uygun değil. Çünkü zaten artık yerleştik ve düzenimizi kurduk tekrar bir defa yarım dönem için burda düzen değiştirmeye gerek yok. Televizyonu sorun ediyosan senin odana koyabiliriz benim için sorun değil. Yemek konusunda da zaten tek istediğim ben ders yaparken odanda yemen bunu daha öncede konuşmuştuk yemek yapmanda sıkıntı yok sadece odanda yemeni rica ediyorum.”
??
@Visenyaa
ay senin konuların öğrenciliğimi hatırlatıyor ya:KK200: verdiği cevap mantıklı geldi bana askısı al televizyonu odana, yemek yap ona da bir şey demesin bir zahmet sonra odana git ye.

Aman bana ne alsın başına çalsın yeter ya. Valla sinirim bozuldu ağlayacağım şurada sinirden
bak canım ağlama. kabul etmedi mi tamam, etmesin. sen televizyonu odana alacaksın o dedi çünkü. istediğin zaman da gidip mutfakta yemek yapacaksın "ay rahatsız ederim, yok bir şey der" diye düşünmeden. sen bir çözüm yolu sundun gayet de uzlaşmacı bir biçimde ama o kabul etmedi. o zaman yemek yapmana karışmayacak, karışırsa alttan alma çatır çatır lafını söyle. o soğuksa, konuşmak istemiyorsa sen de öyle yap, zorla konuşacaksa konuşmasın zaten. ama kendini savun bir şey derse sus pus oturma lütfen.

kuzum yavrum bak herkes kendini ezdirme, diyor sen şu salağa cevap vermiyorsun. bak birisi demiş at bardağı duvara ee yeter de bir şeyler de lütfen annem. bak orası ortak alan, televizyon da taşınmıyormuş kusura bakmasın aç televizyonu izle, ben sana çözüm sundum kabul etmedin, de ses yap bir şeyler yap.

kuzum yavrum bak herkes kendini ezdirme, diyor sen şu salağa cevap vermiyorsun. bak birisi demiş at bardağı duvara ee yeter de bir şeyler de lütfen annem. bak orası ortak alan, televizyon da taşınmıyormuş kusura bakmasın aç televizyonu izle, ben sana çözüm sundum kabul etmedin, de ses yap bir şeyler yap.
Yalnız ben buna çemkirdim neden ben faydalanamıyorum diye. Bir de annem derken ? :D

Ablam hergune bir dizi koyup onlari izliyor.Haftada iki gun bazen kavga ediyorum hep senin istegin olamaz diye yine de basa cikamiyorum.Bu gazla yine bu aksamki dizi icin kumandayi almaya calistim.Malesef alamadim.Suan bu meseleyi dusunmemeye calisiyorum.Kadin dominant diye kabullendim.Onunla baska alanlarda hesaplasiriz artik (maddiyat gibi.)
Sana davanda basarilar dilerim:) ozguvenli dur.

Sanirim kibarliktan ve iyi niyetten pek anlamayan biri sen de ona sana davrandigi gibi davran yok say inatlas ben sana cozum sundum kabul etmedin ozaman benim kurallarima gore oynayacagiz begenmiyosan gidebilirsin gibi rest cekmelisin artik kaybedecegin bise yok.

Benim eski oda arkadaşlarımın yanında seninki melek bence. Sen biraz hassassın sanki, benimkiler ben kulaklıkla dinliyorum müziğimi vs diye kendileri kulaklık kullanmıyorlardı film, dizi izleyip müzik dinlerlerken dfgjkjh.

Çok tuhaf tiplerle kaldım ya, mağaradan çıkmış gibi davrananı da, kendisini cia in izlediğini düşüneni de, izlediği (lanet olsun ki o sıra çok yaygındı vine denen şey ) şeyi 1 kerede anlamayıp 234234 kere tüüüm gün boyunca sesli bir şekilde izleyip sesli kahkaha basanı da, durduk yere kendi kendine gülme krizine gireni de, kapıyı açıp kaparken hayvan gibi çarptığı için yukarıdaki lambayı düşürüp kıranı da, lavaboyu pis bırakanı da gördü bu gözler :cry:Of ne çile çekmişim, tek istediğim normal huzurlu bir ortamdı, zor geçti çok. O yüzden bence çok fazla takılmamaya çalış, odaya sadece uyumaya git ben öyle yapıyordum arkadaşımın olduğu zamanlar.

baklavacheesecake baklavacheesecake konuyu cozemedin mi?
Ben anlamadim bu hatun nasil oluyor da televizyondan, yemek yapmandan rahatsiz olmayip yemek yemenden rahatsiz oluyor?
Hani memleketindeyken demis ya sadece yemegini odanda ye yeter.
Valla sana benden o surecleri 10 sene once asmis birisi olarak tavsiye; sakın kendini ezdirme. Icinden geceni diline dök gitsin.
Hele ki boyle birisi icin hic degmez kafani yormaya.

Benim eski oda arkadaşlarımın yanında seninki melek bence. Sen biraz hassassın sanki, benimkiler ben kulaklıkla dinliyorum müziğimi vs diye kendileri kulaklık kullanmıyorlardı film, dizi izleyip müzik dinlerlerken dfgjkjh.

Çok tuhaf tiplerle kaldım ya, mağaradan çıkmış gibi davrananı da, kendisini cia in izlediğini düşüneni de, izlediği (lanet olsun ki o sıra çok yaygındı vine denen şey ) şeyi 1 kerede anlamayıp 234234 kere tüüüm gün boyunca sesli bir şekilde izleyip sesli kahkaha basanı da, durduk yere kendi kendine gülme krizine gireni de, kapıyı açıp kaparken hayvan gibi çarptığı için yukarıdaki lambayı düşürüp kıranı da, lavaboyu pis bırakanı da gördü bu gözler :cry:Of ne çile çekmişim, tek istediğim normal huzurlu bir ortamdı, zor geçti çok. O yüzden bence çok fazla takılmamaya çalış, odaya sadece uyumaya git ben öyle yapıyordum arkadaşımın olduğu zamanlar.
Hayır ama kız her şeyime karışıyor. Dün akşam kendisine ben niye buradan yararlanamıyorum diyince bir bakışı vardı oha sonunda uyandı der gibi. Nefret ediyorum kızdan.
Orası öyle ama burası Kıbrıs ve ulaşım gerçekten sıkıntılı. Taksici olacak şerefsiz bir daha kendisini aramamamı söylemişti. Dedim herhalde işi bıraktı olabilir de dün gördüm işi falan bırakmamış. Neyse sakinim. Ayrıca arabam yok param da az.
Başka şehre gidiyorum yarın gezmeye sabah erken çıkıp akşama doğru dönme hedefim var. Bakalım. İnsanın bütün enerjisini emiyor cadı ya

baklavacheesecake baklavacheesecake konuyu cozemedin mi?
Ben anlamadim bu hatun nasil oluyor da televizyondan, yemek yapmandan rahatsiz olmayip yemek yemenden rahatsiz oluyor?
Hani memleketindeyken demis ya sadece yemegini odanda ye yeter.
Valla sana benden o surecleri 10 sene once asmis birisi olarak tavsiye; sakın kendini ezdirme. Icinden geceni diline dök gitsin.
Hele ki boyle birisi icin hic degmez kafani yormaya.
Televizyondan da oluyor. Son güncellememi okuyun bence

Odaları ayırmanıza sebep olan olay ne? Bir de taksici niye beni bir daha arama dedi onu anlamadım, para muhabbetinin üstüne mi oldu bu?

Hayır ama kız her şeyime karışıyor. Dün akşam kendisine ben niye buradan yararlanamıyorum diyince bir bakışı vardı oha sonunda uyandı der gibi. Nefret ediyorum kızdan.
Orası öyle ama burası Kıbrıs ve ulaşım gerçekten sıkıntılı. Taksici olacak şerefsiz bir daha kendisini aramamamı söylemişti. Dedim herhalde işi bıraktı olabilir de dün gördüm işi falan bırakmamış. Neyse sakinim. Ayrıca arabam yok param da az.
Başka şehre gidiyorum yarın gezmeye sabah erken çıkıp akşama doğru dönme hedefim var. Bakalım. İnsanın bütün enerjisini emiyor cadı ya

Neden şerefsiz dediniz adama anlamadım?

Açıkçası bana biraz mızmız ve şımarık göründünüz. Hem hakkınızı arayamıyorsunuz hem de devamlı sızlanıyorsunuz. Oda arkadaşınız ve siz arasında bir ev arkadaşı seçmem gerekse onu seçerdim. Kaçak dövüşmüyor en azından.

Odaları ayırmanıza sebep olan olay ne? Bir de taksici niye beni bir daha arama dedi onu anlamadım, para muhabbetinin üstüne mi oldu bu?
Şimdi odalar birken yani yataklar aynı odadayken ben gece tuvalete kalktığı zaman kıza uykumun arasında kimsin sen demişim kıza kız da odaya biri girdi sanıp salona kaçmış. Daha ilk haftaydı.
Hayır alakası yok Türkiye’ye gittim bana mesaj atmış problem oldu başka taksi bul kendine beni bir daha arama demiş. Anlayamadım. Saçmalık.

Neden şerefsiz dediniz adama anlamadım?

Açıkçası bana biraz mızmız ve şımarık göründünüz. Hem hakkınızı arayamıyorsunuz hem de devamlı sızlanıyorsunuz. Oda arkadaşınız ve siz arasında bir ev arkadaşı seçmem gerekse onu seçerdim. Kaçak dövüşmüyor en azından.
Tamam o kelime kötü olmuş haklısınız. Bakın şimdi havaalanına kendisiyle gittik. Ben Türkiye’ye gelince mesajla bir daha kendisini aramamamı söyledi. Burada da korsan taksi olayları çık yaygın. Acaba öyle miydi işi mi bırakı diye düşündüm. Bırakmamış. Burada da taksi bulmak kolay değil taksi ücretleri çok yüksek çünkü. Bu kadar güvenilir takılıp hatta o kadar ki annemle taksiye bindiğimizde bize buradaki öğrenciler bana emanet modunda takılırken bunu yapması hoş değil.
Ben o kadar da suçlu olduğumu düşünmüyorum. Sonuçta gayet düzgün bir üslupla rahatsızlığımı dile getirdim kavga etmek istemeden. Onun dediği gibi ben diyorum olacak modunda davranmadım. Sonuçta kanlı bıçaklı da olunsa ortak alanla ilgili konular odadaki herkes tarafından ortak alınmalı.
Kendisi şirrete bağladı bir anda. Bir de diyor ki sana ben iyilik yaptım. Tamam geldipimde tv izlemiyor olabilirdim ama yeni bir program başlamış olabilir ve izlemek isteyebilirim. Derslerim sabah, sabahları okula aç gitmek istemeyebilirim.
Ha bunları düşünüp yüzüne gülsem haklısınız. Ancak kendisiyle konuşmuyorum bile, beni sindirdiği yetmiyor gibi bir de bana küsüp trip yapıyor. Bence suçsuzum. Ha ama diyorsanız ki yaptığı her bencillik reva, tabii ki hapis yaşayacaksın o zaman tamam. İçimi dökmek de artık şımarıklık sayılmamalı bence.

Back
X