Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

O bende de var ya normal . Sen yerinden memnun değilsin öyle mi
Tamam normal ama karşındaki kişiyi uyarırsın böyle bi durumda. “Bak ben çalıştığım süre boyunca odaya giremeyeceksin arkadaş ona göre” gibisinden. Eğer bunu bile bile kabul etseydim haklıydı. Ama ben bunu sonradan öğreniyorsam sorun olur tabii ki. Bana hiç sormadı bile sen ne yapmak istiyorsun burada sen mi kalırsın yolda ben

Yoo hiç öyle birşeye mecbur hissetme kendini . İstediğini kullanırsın . Ama cidden senin varken neden ortak Olanı da kullanacaksın ki ... Zaten biri yetmez mi
Yani ben biraz olsun odadaki haklarımı hatırlatmak için getirmedim, biraz da fazla bagaj ödememek için.

Tamam normal ama karşındaki kişiyi uyarırsın böyle bi durumda. “Bak ben çalıştığım süre boyunca odaya giremeyeceksin arkadaş ona göre” gibisinden. Eğer bunu bile bile kabul etseydim haklıydı. Ama ben bunu sonradan öğreniyorsam sorun olur tabii ki. Bana hiç sormadı bile sen ne yapmak istiyorsun burada sen mi kalırsın yoksa ben mi kalayım diye direkt gitti.
Ayrıca yakın arkadaşı gelince sorun olmuyor ben girince çalışıyorum burada oturamazsın
Ortak alanda o kalıyor yani Anladığım kadarıyla . O zaman sen Haklısın . Daha rahat olduğu için dersleri de ağır olduğu için kalmak istemiyordur . Tv yi kendi odana al o zamsn bak ona onay vermiş . Dolu Tarafından bak kapalı kapın özel odan var daha iyi değil mi

Herkese selam tekrar.
Üç gün oldu ben buraya döneli. Oda arkadaşıma X diyeceğim.
X daha dönmemiş.
Bu dönem odaları değiştirmek zorundayız. Yani salona ben geçmeliyim çünkü o dört saat çalışıyorsa ben bir saat ders çalışıyorum ve bu bana yetiyor. X sadece odasında çalışabiliyor. Ben ise her yerde çalışabiliyorum. Dolayısıyla benim tv izlemek yemek yapmak gibi şeyler için daha çok vaktim kalıyor. Ama kendisi içeride olduğu için benim salonda oturmam bile sorun oluyor rahatsız oluyormuş.
Ayrıca ben salona geçtiğimde o orayı kullanınca bile rahatsız olmayacağım.
Neyse X ne zaman gelecek bilmiyorum. Ben bu sorun dönem başlamadan çözülsün istiyorum. Eğer bu haftasonu dönmezse ona durumu yazmayı düşünüyorum. Geldiği zaman kavga etmek istemiyorum çünkü. Kafamda şöyle bir mesaj var:
“X selam. Öncelikle tatilin inşallah iyi geçiyordur.
Ben üç gün önce yurda döndüm. Ama senden ufak bir ricam olacak. Bu dönem salonda ben kalmak istiyorum çünkü benim derslerim çok daha hafif ve televizyon izlemek gibi şeyler için daha çok vaktim kalıyor. Ama sen çalışırken rahatsız etmemek adına girerken bile zorlanıyorum. Hem gördüğüm kadarıyla sen özellikle sınav zamanları sabah erken kalkıp derse başlıyorsun, yatak odasında sen kalırsan bütün gün orada çalışırsın ve ben banyo tuvalet dışında yatak odasına girmeyeceğim için rahatsız da olmazsın. Arkadaşın geldiği zaman da salonda istersen beraber otururuz eğer özel konuşmak istersen odana gidersin. Bence böylesi ikimiz için de daha adil olacak gibi. Sen ne düşünüyorsun ?”
Sizce ne yapsam ? Gelmesini bekleyip konuşsam mı yoksa ona bu mesajı yollasam mı?
Şimdi arkadaşının senin bu gayet sevimli mesajına verdiği cevap bile kişiliğini belli ediyor .Arkadasin sadece kendisinı dusunen ve maalesef sana saygı duymayan birisi. Sen alttan almaya devam ettikçe sesini cikarmadikca senin degil onun istedikleri olacak .Yemeği odada yemen böcek olmasına sebep olabilir bunu da düşün. Sen de yemegi salon dışında başka bir yerde yiyemeyecegini söyle. O odada onun kadar senin de hakkın var. Lütfen kendini ezdirme

Alttan alıp sakın tamam diyemezsin. Ben rahat edemedim bu konuyu gelip bu sefer yüz yüze konuşalım de. Parayla rezil olmak buna derim ben yok artık.

Tamam normal ama karşındaki kişiyi uyarırsın böyle bi durumda. “Bak ben çalıştığım süre boyunca odaya giremeyeceksin arkadaş ona göre” gibisinden. Eğer bunu bile bile kabul etseydim haklıydı. Ama ben bunu sonradan öğreniyorsam sorun olur tabii ki. Bana hiç sormadı bile sen ne yapmak istiyorsun burada sen mi kalırsın yolda ben
Ha orada Haklısın . Ilk o mu tutmuş Odayı eğer o tuttuysa burada kalacağım deyip o yeri de ilk o kapmıştır . Görevliye demiştir burada kalacağım diye sen sonradan geldiysen o yerleşmiştir zaten sormasına gerek olmaz o zamanda diye düşünüyorum .

Ha orada Haklısın . Ilk o mu tutmuş Odayı eğer o tuttuysa burada kalacağım deyip o yeri de ilk o kapmıştır . Görevliye demiştir burada kalacağım diye sen sonradan geldiysen o yerleşmiştir zaten sormasına gerek olmaz o zamanda diye düşünüyorum .
Hayır şöyle oldu bizim yurt 1+1 ev gibi. Salon+mutfak var yan taraftaki tek odada yataklar var. Beraber uyumayı beceremedik tabi kız eşyalarını salona taşıdı. Önce ben geldim durumu yok

Hayır şöyle oldu bizim yurt 1+1 ev gibi. Salon+mutfak var yan taraftaki tek odada yataklar var. Beraber uyumayı beceremedik tabi kız eşyalarını salona taşıdı. Önce ben geldim durumu yok
E Tamsm önce taşımış işte . Bence salonda durmsktansa arkada odada kendine ait bir odada kalmak daha iyi . Daha rahat hem sakın zaten ortak Kullanım alanı değil mi ? Sende oturmak istediğinde geç salona bşy derse burası ortak alan dersin ben bir odada yasamak için buraya para vermiyorum senin kadar benimde hakkım var de

E Tamsm önce taşımış işte . Bence salonda durmsktansa arkada odada kendine ait bir odada kalmak daha iyi . Daha rahat hem sakın zaten ortak Kullanım alanı değil mi ? Sende oturmak istediğinde geç salona bşy derse burası ortak alan dersin ben bir odada yasamak için buraya para vermiyorum senin kadar benimde hakkım var de
Aman bana ne alsın başına çalsın yeter ya. Valla sinirim bozuldu ağlayacağım şurada sinirden

“Myhappyending öncelikle teşekkür ederim önerin için. Ancak benim için bu uygun değil. Çünkü zaten artık yerleştik ve düzenimizi kurduk tekrar bir defa yarım dönem için burda düzen değiştirmeye gerek yok. Televizyonu sorun ediyosan senin odana koyabiliriz benim için sorun değil. Yemek konusunda da zaten tek istediğim ben ders yaparken odanda yemen bunu daha öncede konuşmuştuk yemek yapmanda sıkıntı yok sadece odanda yemeni rica ediyorum.”
??
Bu şekilde de benim için uygun değil demelisin alttan alırsan bu dönem yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Sanki kız tek başına ev sahibiymiş gibi " Benim için uygun değil" diyebiliyor ya, hiç saygısı yok sana.

Bu şekilde de benim için uygun değil demelisin alttan alırsan bu dönem yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Sanki kız tek başına ev sahibiymiş gibi " Benim için uygun değil" diyebiliyor ya, hiç saygısı yok sana.
Aynen öyle, bunu anlatmaya çalışıyorum. Kız diyor ve olacak, hayır oturduğun yerden sinir olup ağlıyorsun yapma, benim için de bu haliyle uygun değil diyebilmelisin. Zaten efsane saçma yani mantıklı olsa hepimiz size uygun deriz ama yok.
Kız ders çalışacak diye mutfağı,tv yi gasp ediyor, nimette bulunur gibi istersen tv yi al ama yemeği odanda ye önceden konuştuk diyor...
Yahu gerekirse kavga edip hak olanı alın. Herkes aileniz değil,ver deyince versin hele siz bir de yurt dışındasınız... Allahımmm

Back
X