mesaj yağmuruna tutma

supurgelicadi

<3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.102
698
36
kızlar mesele sevgilimle sıradan bir konuda tartışıyorsunuz teli kapatıyoruz daha sonra sevgilimi mesaj yağmuruna tutuyorum aklıma gelenleri hemen msj atıyorum o daha çok sinirleniyor ,çeneni tutamıyorsun filan diyor elim tele gidiyor sürekli sizinde böyle kötü huyunuz varmı,yada msj atmamak için neler yapıyorsunuz yada yaparsınız?

ne söliceksen telefonda söyle ve rahatla hayatım telefonu kapatttıktan hemen sonra mesaj çekmen çok saçma.telefonda ne diceksen de kapatt ondan sonra mesaj falan yazma bence onu beklemelisin cocukda sıkılır...CADIARZU

ben hiç söyleyemem..sinir krizi gecirsemde serin kanlı olurum..yani susarım..sustugum zaman o benı anlar zaten..

Eheheheh aynı ben heeeeeee =)

Msjla daha etkıleyıcı oluyoo =) Msjı okuyunca arıyo acmıyorumm =) allahh eglenceyee bak =)

Telde sölediğim zaman kendını haklı cıkartıyo hemencecık =) Ama msjla uğraşması laızm =)

demek ki konusurken pasif kaliyorsun sonra mesajla dsunduklerni belirtme ihtiyaci hissediyorsun.
ne dusunuyorsan o anda soyle derim.. ya da sus..
bu sekilde karsindakini bogarsin.

o an aklıma gelmiyor işte ben biraz takıntılıyım kuruyorum kafamda ha şöyledir diye sonra hemen bi msj
susmam gerek benim

Hm Eskiden Bende Öyleydim..
Anladımki Bişey Çözemiyorum Soğukkanlı Davranmaya Başladım..
Mesela Geçen Gece Çok Kötü Tartıştık Sustum..
Telimi Aldım Sessize Koydum Çekmeceme Açtım Güzel Bi Komedi Filmi İzledim zemuszemus
O Orda Sinirinden Sabahlarken Ben Mışıl Mışıl Uyuyordum..
Ve Sabah Kalktığımda Sms Yağmuruna Tutulmuştum Bile :1closedeyes:
Daha Sonra Aradı Ve Sen Haklıydın Dedi..
Bence Telden Sonra Sms Atmak O Anki Sinirle Ağza Geleni Söylemek Haklıyken Bile Haksız Durumuna Düşürür İnsanı yerimseniben

olmamııııııkaydirigubbakcemile3zamanın da eşimle nişanlıykene yani çok kavga etmişizdir bu yüzden.uyuz olurdum hele bide tel i kapadıysa.eşimde çok sinirlenir di msj yağmuruna.ama ben yine de atardım durduramazdım ne kendimi ne de sinirlerimidelikafadulden

bence hem haksiz duruma dusurur hem de iliskiyi cok yipratir ben sinirliyken dunyayi satarim mesela gozum kimseyi gormez huyumu bildigim icin de sinirli iken konusmam konusursam asar keserim cunku. sonra dusundugumda utanmamak icin kendimi frenliyorum.

bende bazen bunu yapıyorum
ama neden bunu yapıyorum bliyomsuun
ardından sinirleniyo bana, heemn arıyo hahaa
snrada barışmış oluyoruz bi şekilde:)

Aynen Canım Geçmişteki İlişkimde Çok Yaptım Böyle Ve Kaybeden Ben Oldum
Haklıyken Adam Zeytinyağı Gibi Üste Çıktı :1closedeyes:
Bende Senin Gibi Oralı Olmamak İçin Başka Şeylere Yöneliyorum İşte yerimseniben

cok mantikli iste..
konu sahibi arkadasim sen de kendini frenlemeye calis.. ayrica oyle bagris cagris saatlerce tartismayada gerek yok ki.. sen ne istiyorsan onu de birak o dusunsun altindan ciksin.. oyle bi mseleyi uzun uzadiya sakiz gibi gevelemenin anlami yok. taraflar isteklerini belirtir ortak bir payda bulunmaya calisilir. yoksa da herkes kendi bildigini okur yani.. kac yasindasiniz.. kimsenin lafi ile hareket edilmeyecegini biliyor olmaniz lazim.

kaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın kız çatlamıştır komedi filmide iyi gelmiştir
hastalık sanırım bu durum ya kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok yanlış ve karşınızdakini de bıktıracak bir davranış bu, bırakın tartıştıktan sonra biraz nefes alsın,düşünsün...sakinleşince haksızsa arar zaten yerimseniben

demek ki konusurken pasif kaliyorsun sonra mesajla dsunduklerni belirtme ihtiyaci hissediyorsun.
ne dusunuyorsan o anda soyle derim.. ya da sus..
bu sekilde karsindakini bogarsin.

Pardon ama ne alaka ?
Pasif kalıyosun ne demek ?
Burda benım hayatımımı tartısıyoruz ?
Bu kadar seert bı usluba ne qerek vardı ?
Gayet konusurken net ve açığımdır....

Onu kızdırmak için yaparım bunuu... Bıraz burnu sürtsün diye.... Benım yasam tarzım böylee diyee pasif de oldukk dur bakalım bu sıtede daha neler olacagımm =)yasakkelime

Kİmse keyfımı kacıraamazz =)
Son 5 Gün askerım qelıyor =):lepi:

Cıssssssssss .......

ben 21 sevgilimde 25

sabırlı olmayı,beklemeyi ve çenemi tutmayı gerçekten bilmiyorum çok uzatıyorum cnm sevgilimi çok üzüyorum isteyerek yapmıyorum ama kriz geçiriyorum o an resmen

kaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın kız çatlamıştır komedi filmide iyi gelmiştir

Çatlamaz Mı..!!!! :umursamaz:

Sabah Telini Açar Açmaz Dediği İlk Şey "Bitanem Seni Kaybettiğimi Düşündüm Çok Korktum.Haklıydın.."

Bende Zaten Bunu Anlaması İçin Susmuştum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…