- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
- Konu Sahibi supurgelicadi
-
kızlar mesele sevgilimle sıradan bir konuda tartışıyorsunuz teli kapatıyoruz daha sonra sevgilimi mesaj yağmuruna tutuyorum aklıma gelenleri hemen msj atıyorum o daha çok sinirleniyor ,çeneni tutamıyorsun filan diyor elim tele gidiyor sürekli sizinde böyle kötü huyunuz varmı,yada msj atmamak için neler yapıyorsunuz yada yaparsınız?
Hm Eskiden Bende Öyleydim..
Anladımki Bişey Çözemiyorum Soğukkanlı Davranmaya Başladım..
Mesela Geçen Gece Çok Kötü Tartıştık Sustum..
Telimi Aldım Sessize Koydum Çekmeceme Açtım Güzel Bi Komedi Filmi ızledim zemuszemus
O Orda Sinirinden Sabahlarken Ben Mışıl Mışıl Uyuyordum..
Ve Sabah Kalktığımda Sms Yağmuruna Tutulmuştum Bile :1closedeyes:
Daha Sonra Aradı Ve Sen Haklıydın Dedi..
Bence Telden Sonra Sms Atmak O Anki Sinirle Ağza Geleni Söylemek Haklıyken Bile Haksız Durumuna Düşürür ınsanı yerimseniben
bence hem haksiz duruma dusurur hem de iliskiyi cok yipratir ben sinirliyken dunyayi satarim mesela gozum kimseyi gormez huyumu bildigim icin de sinirli iken konusmam konusursam asar keserim cunku. sonra dusundugumda utanmamak icin kendimi frenliyorum.
bende bazen bunu yapıyorum
ama neden bunu yapıyorum bliyomsuun
ardından sinirleniyo bana heemn arıyo hahaa
Aynen Canım Geçmişteki İlişkimde Çok Yaptım Böyle Ve Kaybeden Ben Oldum
Haklıyken Adam Zeytinyağı Gibi Üste Çıktı :1closedeyes:
Bende Senin Gibi Oralı Olmamak İçin Başka Şeylere Yöneliyorum İşte yerimseniben
kaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın kız çatlamıştır komedi filmide iyi gelmiştirHm Eskiden Bende Öyleydim..
Anladımki Bişey Çözemiyorum Soğukkanlı Davranmaya Başladım..
Mesela Geçen Gece Çok Kötü Tartıştık Sustum..
Telimi Aldım Sessize Koydum Çekmeceme Açtım Güzel Bi Komedi Filmi İzledim zemuszemus
O Orda Sinirinden Sabahlarken Ben Mışıl Mışıl Uyuyordum..
Ve Sabah Kalktığımda Sms Yağmuruna Tutulmuştum Bile :1closedeyes:
Daha Sonra Aradı Ve Sen Haklıydın Dedi..
Bence Telden Sonra Sms Atmak O Anki Sinirle Ağza Geleni Söylemek Haklıyken Bile Haksız Durumuna Düşürür İnsanı yerimseniben
hastalık sanırım bu durum ya kaydirigubbakcemile3olmamııııııkaydirigubbakcemile3zamanın da eşimle nişanlıykene yani çok kavga etmişizdir bu yüzden.uyuz olurdum hele bide tel i kapadıysa.eşimde çok sinirlenir di msj yağmuruna.ama ben yine de atardım durduramazdım ne kendimi ne de sinirlerimidelikafadulden
demek ki konusurken pasif kaliyorsun sonra mesajla dsunduklerni belirtme ihtiyaci hissediyorsun.
ne dusunuyorsan o anda soyle derim.. ya da sus..
bu sekilde karsindakini bogarsin.
kaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın kız çatlamıştır komedi filmide iyi gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?