- Konu Sahibi supurgelicadi
-
kızlar mesele sevgilimle sıradan bir konuda tartışıyorsunuz teli kapatıyoruz daha sonra sevgilimi mesaj yağmuruna tutuyorum aklıma gelenleri hemen msj atıyorum o daha çok sinirleniyor ,çeneni tutamıyorsun filan diyor elim tele gidiyor sürekli sizinde böyle kötü huyunuz varmı,yada msj atmamak için neler yapıyorsunuz yada yaparsınız?
kızlar mesele sevgilimle sıradan bir konuda tartışıyorsunuz teli kapatıyoruz daha sonra sevgilimi mesaj yağmuruna tutuyorum aklıma gelenleri hemen msj atıyorum o daha çok sinirleniyor ,çeneni tutamıyorsun filan diyor elim tele gidiyor sürekli sizinde böyle kötü huyunuz varmı,yada msj atmamak için neler yapıyorsunuz yada yaparsınız?
evet bizdede oluyo o ikimizde de ama kavga edelim kapatalım illa son söz söylenir yani msj da kavga devam eder öyle biter çok azdır hiç bişi yazmadığımız yani ama bazende kavga etsekde seni seviyorum der öyle uyuruz mutlaka yani işte tuzu biberi bu kavgada napıcaksın ki=):tomato:
aslında sağlıklı bir ilişki için şart bu canım...
ben sinirli diyemem öyle şeyler çok fena öfkem olur Seni seviyorum demeden kapatırsam ayrı kıyamet o yüzden kopar birde...canım aşkım kızsa bile seni seviyorum der hiç trip havasına girmeden hatta yan yana kavga etsek elimi bile bırakmaz ben bi kere o sinirle çekiyordum elimi bi sıktı nereye gidiyon diye aklım şaştı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?