mesaj yağmuruna tutma

ayni seyi bende yapiyorum cunku sinirlenince susma huyum var ve eger yanimda degilse esim mesaj yaziyorum okkali bir sekilde sonra ozur diliyokaydirigubbakcemile3

beni anlatmıssın :kedi:tartışma normal seyrinde giderken ben bir coşuyorum bakmısız kavga ediyoz benimki kalbimi kırmamak için teli kapatacağını söylüyor ben yine devam ediyorum teli kapatıyor ben yine devam ediyorum :roflol:sabaha mesajlar ulaşınca benimki çıldırıyormuş çok kincisin diyor:roflol:

kuzum85 aynıyız valla yazık sevgililerimize
ben kinci değilim ya sevgilim kinci ben hemen yumuşuyorum

[COLOR="Red"beni anlatmıssın tartışma normal seyrinde giderken ben bir coşuyorum bakmısız kavga ediyoz benimki kalbimi kırmamak için teli kapatacağını söylüyor ben yine devam ediyorum teli kapatıyor ben yine devam ediyorum sabaha mesajlar ulaşınca benimki çıldırıyormuş ][/COLOR]
buraya kadar hepsi beni anlatıyor

Ben ne söyleceksem telefonda söylerim.Ki çocğu zaman o susar ben söylerim.Benim biricik sevgilim haklı olsada hep susar bazen çok ileri gidiyorum

aynen bende ÖLEYDİM..ağzıma gelen herşeyi abartılı bir şekilde sölerdim o susardı ama anladımki onu boş yere konuyla alakasız bir biçimde msjlar atarak çok üzmüşüm..artık teli evde bırakıyorum 1 sa çıkıorum geziyorum geliyorum sinirim yatışmış oluyor

önceden hiç takmazdım kavga ettiysek atardım köşeye teli o arayıp dururdu..şimdi ise kavga edip kapatınca çatlıorum illa bişi yazıcam msjla kötükedihüso bunuda yeni huy edindim iğrenç bişi :çok üzgünüm: o da hiç umursamıo doğrudüzgün ses bile vermio ben sinirden çatlamakla kalıorum -tatlicadiarzu- ama artık yok ben eski halime dönücem uleeenn kötükedihüso kusura bakmasın az önce lafıma acayip alındı telde neyse ben yatıorum dedi bende ii dedim kapattık aramadımda :umursamaz: artık böle zemuszemus

Hele ki o mesajlara beklediğin gibi cevap gelmezse yazdıkça yazasın gelir demi...

Ahh ahhh vaktinde bende öyleydim yani sadece sen değilsin canım...

Farkındaydım ama bu huyumu hiç de bırakmadım şimdi ise evliyim eşimle bir an düşündüm acaba o zamanlar soğukkanlı davranabilirmiydim diye ben yine yapamazdım olmayınca olmuyor...

Ama sen yine de çok sık yapmamaya gayret et....

bunu erkek arkadaşım yapıyor,sinir oluyorum,önceleri oturup cevap yazıyordum,uzuyorda uzuyor... Şimdi cevap yazmıyorum,bana geceleri 5-10 tane mesaj atıyor ardı ardına tepki vermiyorum,sabah olunca bi bakıyorum güzel bir mesaj atıyor kendiliğinden,anlıyor hatasını.Sinirle hareket edip pişman oluyor yani.

ya valla bırak msj cekmeyi telde konusmayı bile ben
pek sevmiyorum anca cok özel bir durum olursa msj atıyorum yada
ortam müsati olmadıgında hele telefonda uzun asla konusamıyorum
2 dakika sonra darlıyorum zaten suandada cep telefonu kullnamıyorum servise verdim
20 güne anca gelir elime nedense cok mutlu oluyorum telefon kullanmayınca

ben aşk mesajları atarım
kızarsamda telde yada yüzüne soylerim uğrasamam
kinimi telden çıkaramıyorum çünkülmaz:
sonrada barısırız aşkıtom derim msj atarım kappelik diz boyuzemuszemus

ben dde öyle yapıyordum eskiden artık kavga edersek ve telefonları kapatırsak o ilk msj ı atana ya da arayana kadar bekliyorum. ilk başlarda baya uzun bir süre beklemem gerekiyordu şimdi biliyor benden ses gelmeyeceğini en geç 1 saatte o msj atıyor zaten yerimseniben

evet bizdede oluyo o ikimizde de ama kavga edelim kapatalım illa son söz söylenir yani msj da kavga devam eder öyle biter çok azdır hiç bişi yazmadığımız yani ama bazende kavga etsekde seni seviyorum der öyle uyuruz mutlaka yani işte tuzu biberi bu kavgada napıcaksın ki=):tomato:

o huy bende var içimdekileri dökemediysem konuşurken msjla taciz ederim sevgilimikaydirigubbakcemile3
o da bu huyuma çok sinir olur ne diceksen konuşup de msj yazma sinir oluyorum der durur benimde bi kulakımdan girerrrr öbüründen hoppp kaçar

aslında sağlıklı bir ilişki için şart bu canım...
ben sinirli diyemem öyle şeyler çok fena öfkem olur Seni seviyorum demeden kapatırsam ayrı kıyamet o yüzden kopar birde...canım aşkım kızsa bile seni seviyorum der hiç trip havasına girmeden hatta yan yana kavga etsek elimi bile bırakmaz ben bi kere o sinirle çekiyordum elimi bi sıktı nereye gidiyon diye aklım şaştı kaydirigubbakcemile3

yapma canım bence öyle biz dioruz valla bi defasında ben msjda dedim kıskançlık yüzünden kavga etmiştik o kıskançlığının zirvesine çıkmıştı her zaman ki gibi öyle kapatmıştım şak die sonra seni seviyorum yazdım bişi demedi ama ertesi gün burnundan getirdim çok moralim bozulmuştu ama ilk kez dememişti ohaoldumsmile

bi dönem bendede de vardı.. ama atlattım neyseki inanılmaz kötü bir huy ve karsınızdakini tam anlamıyla deli ediyorsunuz.. birde mesaj atıp içini döküp arayınca açmamak çok çocukça... yüzyüze tartışmaktan yanayım

ayy bu kötü huy bende de var malesef :1no2:
bir sürü uzun uzun mesaj yazar ondan cevap gelmesini beklemeden durmadan gönderirim bilmiyorumkismile
aşkım da hangisine cevap vericeğimi şaşırıyorum der kaydirigubbakcemile3
telefonda tartışmaya da karşıdır zaten lmaz:
nasıl tutsam ki kendimi acaba bilmiyorumkismile

bende öyleyim yanlız degilsin cnm ya..
sinirlenirim tel elimdedir 3 karakterli hatta daha fazla yazarımda yazarım..
msj gider oh cekerımo da yetmez aklıma yeni şeyler gelir onlarıda yazarım
karsılık daha sinirli olur..
ama nasıl oluorsa sonunu tatlıya baglayabiliyruz..
en azından nişanlım , aniden yanıp söndügümi bildigi icin üstüme gelmiyor..
ben sakinleşince de o bastırır..
degişikiz yanii:)

ya ben benimkiyle ağız tadıyla kavga edemiyorum. normalde yüzüne herşeyi söylerim. ama o susar. bende bu sefer eve gelince mesaj atarımda atarım oda mesajla dile gelir kavgamızında bi anlamı olur:)))))
bide beni bilir ben sinirlendinmi acaip ağır laflar ederim hiç iyi bişey değil tavsiye etmiyorum ama elimde değil o an sinirden ona bile saldırabilirm yani:) oyüzden o bişey demez canım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…