mesaj yazmaktan bıktım dedi.

maddi olarak iyiyiz çok şükür o polis ben öğretmen. ama o ailesine kıyamıyor. ailesi istemiyor beni.haklı oldukları seyler var. benim ailemde onu ıstemıyor. zor durumdayız. benden yana sorun yok ben ıknada ederım restte çekerım ama o yapmıyor yapamıyor. ailesi yaşlandı. korkuyor onlara bişey olacak dıye. biraz sıkıştırsınlar gorusmuyoruz dıyo cıkıyo. aileside evlendırmek ıstıyor artık onu. baskılar yıldırırsa dıye ıcımde hep bı korku

onlar ölene kadar allah korusun da bekleyecek misiniz canım bu çocuk seni gerçekten seviyor mu?

üzücü bir durum erkek arkadaşın biraz kolaya kaçıyor... sonra mesajlaşmaktan sıkıldım diye kavgaya dönüşüyor durum.bundan daha ciddi durumlarınız var...ailesini alsın gelsin de sizde mesajlaşmayın rahat rahat kendi evinizde yüzyüze konuşursunuz...evlenip.

bu erkekler çok garip.

onlar ölene kadar allah korusun da bekleyecek misiniz canım bu çocuk seni gerçekten seviyor mu?

üzücü bir durum erkek arkadaşın biraz kolaya kaçıyor... sonra mesajlaşmaktan sıkıldım diye kavgaya dönüşüyor durum.bundan daha ciddi durumlarınız var...ailesini alsın gelsin de sizde mesajlaşmayın rahat rahat kendi evinizde yüzyüze konuşursunuz...evlenip.

bu erkekler çok garip.

evlenemeyişimizin çok buyuk bölümü benım yuzumden benim hatalarım yuzunden. haklısın cnm ya ama yinede bi çözüm üretmesi lazım ama kolaya kacıor dedıgın gıbı hep :( beni gerçekten sevıyor eminim bundan. ama ben ona ölüyoruuum :(

evlenemeyişimizin çok buyuk bölümü benım yuzumden benim hatalarım yuzunden. haklısın cnm ya ama yinede bi çözüm üretmesi lazım ama kolaya kacıor dedıgın gıbı hep :( beni gerçekten sevıyor eminim bundan. ama ben ona ölüyoruuum :(

canım sen ona ölsen bile içinden öl olur mu :) o sana ne kadar sevgisini gösteriyorsa sende o kadar göster ama içinden istediğin kadar sevebilirsin :)

ilişkilerde hep bir taraf bir taraftan daha fazla seviyor ve daha fazla seven hep daha fazla istismar ediliyor bilerek ya da bilmeyerek

benım sevgilimde benı çok sever hatta ilişkide o hep daha seven taraf olmuştur ve bunun bana verdiği bir rahatlık var...

sen bu rahatlığı ona verme o sana versin.

bence erkek arkadaşın haklı cnm... aynı şey benimde başıma gelmişti.

eski erk. arkadaşım sürekli mesaj atardı... sürekli ama her dk resmen... bende sevmem mesaj atmayı filan...açıp konuşmayı tercih ederim yani..

artık fenalık gelmişti sürekli msj msj... hatta msj paketi bile almıştım. limitini bile aşmıştım yani o derece..:9:

konuşmak daha iyi cnm aç konuş sesini duy sevgilinin..:31:

Erkekler sürekli mesajlaşmaktan sıkılıyor hele bide üstlerine düşünce iyide kaçıyorlar haklı olabilir erkek arkadaşınız biraz rahat bırakın bence.

Liseli aşık olmanın nesi kötü anlamadım :44::44:..çocukca mı buluyor bunu,madem o kadar büyüdünüz annenizin babanızın yanında konuşun bakalım olur mu öyle..arama sorma,madem bunu o istedi,sonuçlarını da o düşünsün o zaman..rahat ol canım.

iksess, tartışma anında mesajla insan hem derdini anlatamıyor hemde karşıdaki anlamıyor.

Öfkeli anda düşünsenizde devamlı yazı yazıyorsunuz.

İnsan bunalır. Onunda böyle bir anına denk gelmiştir.

Öfkesi geçince sizi anlayacaktır.Üstelemeyin bence.

sende de biraz hata var.her an hesap sorar gibi kimlesin, napıyosun, nerdesin denilmez ki.
şahsen bana böyle yapsaydı eşim, sevgililik döneminde hiç bakmam ayrılırdım.
bu ne ki böyle.
adam zaten haklı, ergenler gibi dakka başı mesaj, sual-sorgu adamı bunaltmıştır.

bunlar dışında güzel bir dille söyleyebilir miydi, evet söylerdi bu da onun hanzoluğu olsun. ama bu sorunun büyük yüzdesi sende canım.

:47:ahh bu erkekler insanı çıgrından çıkarıyo... yazsan sorun yazmasan sorun. keşke bişe bizi tutsadaa msj yazmasak ozman hatalarını anlarlar. ama yokk canımıza tak etsin hemen telefona sarılıyoruz onlarda kendilerini bişe sanıyo. üstlerine geldikce kaçıyolar. bırak arkadaşım yaa aramaada msjda atma anlasın kırdıgını.

haklısınız kızlar. o yazmadan yazmayı düşünmüyorum zaten. ama çok üzgünüm. geziyordur o şimdi biliyorum. ben aklına bile gelmiyorum. haklı olabilir konuşmak istiyor olabilir ama benim elimde olan bişey değil.. sevildiğini çok fena hissettirdim ben ona bi tarafları kalktı galiba. dediğiniz gibi biraz kendimi çekeyimki o gelsin benim üstüme. bakalım ne zaman yazacak veya arayacak :(

canım kızma bana ama sevgılın de haksız degıl hanı .

5 yıllık ılıskı olup da telefonla konusamayıp mesajlasmak bıraz sacma gercekten .

3-5 aylık ılıskı olur da aılenızden saklarsınız o yuzden konusamıyoruz dersın

ama5 yıllık ılıskıyı ne dıye aıleden saklıyorsunuz ,kı cocuk da degıl yetıskın ınsanlarsınız

saklamanızda kı amac nedır .cocuk bundan dolayı sıtem yapmıstır buyuk ıhtımalle

bence de üzülmemelisin canım hafif müzik aç yattığın odada sessiz konuş bi şekilde konuşmalısın ama. mesaj yazarak insanın karşıdakinin ruh halini tamamıyla anlaması imkansız:44:

bundan sonra öyle yapmam gerekecek sanırım yada başka bir arkadaşım diyerek odama gırıp konusmalıyım. olmuyor boyle gercekten. bende istiyorum saklamayalım söyleyelim ama çok problemler var. nasıl aşacağız onudas bilmiyoruz gerçi. seneye yaza kadar beklemedeyiz.. ondan sonrasınında garantisi yok tabi. ben şu an sabırla aramasını ve yazmasını bekliyorum :(

bi adım at sen ara onu.. bana erkek arkadaşın haklıymış gibi geliyor, ben de sevmem msjlaşmayı gözlerim ağrır başım parmaklarım, açıp konuşmak varken msjla laf anlatmak çok zor gelir..

bundan sonra öyle yapmam gerekecek sanırım yada başka bir arkadaşım diyerek odama gırıp konusmalıyım. olmuyor boyle gercekten. bende istiyorum saklamayalım söyleyelim ama çok problemler var. nasıl aşacağız onudas bilmiyoruz gerçi. seneye yaza kadar beklemedeyiz.. ondan sonrasınında garantisi yok tabi. ben şu an sabırla aramasını ve yazmasını bekliyorum :(

tabıkı canım benım ,mesajlasmayı asın bencede .valla ben bıle sık sık mesajdan sıkılan bunalan bırıyım erkek ne yapmasın:27:

ayrıca aılelerınızden ılıskınızı saklamanız da cok yanlıs,ıkınız de yetıskın ınsanlar ısınde gucun de olgun ınsanlarsınız

cocuk gıbı aıleden ılıskı mı saklanırmıs .aıle her ne kadar bu ılıskıyı onaylamasa da sızın de bu ılıskı ıcın soz hakkınız olmalıdr .

bu benım ılıskım demeyı bılmenız gerekır .nereye kadar saklayacaksınız elbette duyulacak bu ılıskı

ve bence duyulmalıda .ask boyle bırsey canım korkak gıbı kacmanın bı anlam yok ,cesur olun .

sımdıden duyurmaya bakın ,ınan erkek ısterse eger asar o problemı .onu boyle salma .

sahsı fıkrım ; sevgılım benle konustugunu aılesınden gızleyecek var yaa kafasını kopartırım onun:41:

bız de sevgılımle cok cıddı olaylar yasadık ,aıleler tarafından ıstenmeyen olduk ,hatta benım sevgılım de dedı bana

"bır sure aılelerden gorustugumuzu saklayalım "dedı .asla buna ızın vermedım .madem sen bana sahıp cıkmayı bılmıyorsun

madem askını gızlı saklı yasayacaksın ,o zaman aılenın sozunu dınle ayrıl benden cunku benım de senınle su saatten sonra

ısım olmaz dedım .nıtekım de oyle tatlım yanı ;sımdıden aıleden korkup sahıp cıkmayı bılmıyor ıse ,evlendıgın de anne lafıyla da

bır celse de bosar boylelerı .

Son düzenleme:
şu an boğazıma bişeyler dugumlenıyo resmen çok üzüldüm. erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz. ailelerimiz sorun çıkarıyor evlenemiyoruz henüz. ve ailelerimiz 5 yıldır görüştüğümüzü biliyor ama alelale bilmiyorlar. yani evde ailem varken telefonla konuşamayız hiç. ya evde kimse olmayacak yada ben dışarıda olacağım. bu sebeple surekli mesajlaşırız biz. malum konuşamıyoruz. canına tek etti demekki. tartışıyoduk mesajla. kızdı. mesaj paketimi iptal edicem bu ne liseli aşıklar gibi mesaj mesaj müsait oldugunda konusuruz bıktım mesaj yazmaktan her dakıka bu ne ya diye çıkıştı. bunun üstüne cevap yazmadım yazmamda. çok kırıldım. zaten huzursuzum aramıza başkası gırerse diye. şimdi nerde ne yapıyor hiç haberim olmayacak. ne yapmalıyım şimdi ben.? akşamda tersleyerek cevap vermişti. şimdide böyle yazdı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi:43:

biz de erkek arkadaşımla aynı sizin gibi sürekli mesajlaşıyoruz 2buçuk yıldır ve ben de bıktım bundan :) yani bence altında bir şey arama mesaj yazmak bazen çok bunaltabiliyor insanı bu şüphelenmen gerekecek bir şey değil bence

canm ya msjlaşmaktan bende artık çok sıkılıyorum ve parmaklarım ağrımaya başladı
arkadaşlarımın yanındada sinir oluyorum msj yazmaya muhabbet kaçıyo o ara sadece şurdayım aşkım falan yazıyorum
bende telefonda konuşamıyorum ama sevgilim şu kişiyle şurdayım yazınca tamam aşkım diyorum konu kapanıyor
sevgilin dışardayken onla msjla muhabbet etmek zorunda değilsin canım..haber veriri sana sende tamam dersin olur biter..adamada yazık gerçekten bazen msj yazmak insanı çok izin amış işyerinden zaten çalışıyo bırak stres atsın gezsin ne olcak

Son düzenleme:
mesaj yazmak mesaj yazmasını sevmeyen bir insan için cidden işkence. bazen telefonu atıp rahat bi hayat yaşayasım geliyor benim bile o derece.
kızma erkek arkadasına haklı olabilir.

Back
X