mesaj yazmaktan bıktım dedi.

O da biraz halden anlasın canım ailenin yanında konuşamıyormuşsun işte 5 yıl boyunca sorun olmamışta şimdi mi sorun oluyor peki ne sıklıkla görüşüyorsunuz belki artık işi ciddiyete bindirmek istiyodur mesajlaşmaktan bıktım böyle liseli aşıklar gibi derken onu kastetmiş olabilir.

bizde iliskimzn son 1,5 sensinde hc mesajlasmadk liseli asıkmıyız biz diyodu ve sonuc ayrıldıık :) ama sebebi sms falan değildi. :D

tatlım ya kıyamam ben sana.biz kadınlar biraz ince düşünceliyiz malum.karşımızdaki adamların nihayetinde hammaddesinin odun olduğunu unutuyoruz :) bence sen bişeyleri onun anlamasını bekleek yerine aklındaki bütün soru işaretlerini onunla paylaşalısın.böyle kuruntularla kendi canını sıkacaksın,onun bundan haberi olmayacak hatta üstüne senin davranışlarına anlam veremediği için kırıcı olmaya bile başlayacak.bu hiç adil değil :) ben ilişkilerde her türlü sorunun konuşularak çözülmesi taraftarıyım.erkek milleti bizim attığımız tripleri farkedemiyo bile.net olmak lazım onlara :)

mesaj yazmak banada bunaltıcı geliyor..zaten aranıza başkası girerse diye huzursuzsanız bir mesajla mı bunu engelleyecekseniz? 5 yıllık ilişkide bunları aşmış olmanız lazımdı bence.

eh o da haklı.
her dakka haberleşmeniz gerekmiyor.
yaz yaz bitmez.
hele nerdesin napıyosun kimle falan gibi sorular
kesin ayrılık sebebidir haberin olsun.
için içini yese de sorma.
başka şeyler yaz.
verdiği cevaplardan anlarsın sakıncalı bir durum içine olup olmadığını.

bizde iliskimzn son 1,5 sensinde hc mesajlasmadk liseli asıkmıyız biz diyodu ve sonuc ayrıldıık :) ama sebebi sms falan değildi. :D

ama sen beni şimdi korkuttun :( Allahım ayırmasın biizi :( ve ben dayanamayıp yazdım kızlar:26: aynen su sekılde;
iksess: iyimi rahatmısın şimdi
-----:ney
iksess: yazmıyorum ya rahatmısın diyorum
-----:yok canım ayıp ettin
iksess:nefret ediyorum istanbuldan huyun hemen değişiyo
-----: memetlerdeyiz çiğköfte yaptık süper oldu

bakarmısınız ne kadar odun bende yazmadım geri yazmıcamda çok üzgünüm ve mutsuzum

aynı durumu bizde yaşadık bikaç gün önce.çok üzerine gitmekten kaynaklanıyo canım.hiç ilgilenme sende emin ol kendi konuşacak zaten.bende senin gibi aynı nerdesin kimlesin ne yapıyosun.birgünü var tatil o gün artık burnundan getiriyodum oraya gitme benle ilgilenmiyosun falan..artık nolur bana tatil günümde bari nefes aldır izin ver dedi.ben yine dinlemedim.vikit geçiremiyorum sürekli merak ediyorum..en sonunda sitem etti.büyü artık senelerdir ne bu msj msj sıkılmadınmı,ben artık sıkıldım her dk yazmaktan dedi,yine msjla tabi..önce bi ağrıma gitti ama sonra düşününce hak verdim çünkü çok sıkmıştım..o sözlerinden sonra onu rahat bıraktım yani artık sormadım..budefa o dayanamadı atmaya başladı..ama eskisi gibi sıkmıyorum artık..o atınca atıyorum.ki zaten sürekli atıyo.benim kendimi geri çekmem budefa onu merak ettridi.normalde hep ben merak ederdim

Atmaa cıdden atma o atana kadar.. sevgılının haklılık payı çok erkek kız değıl her nsan sıkılır bellı bı sure sonra. kı 27 yaşındaymış.. sorunlarınınz ne bılemıyorum ama ışınız gcunuz yaşınınz yerınde gızlı kapaklı olması ıçın hç bı sebep yok. kendnı tutmalısınn sıkma bellı etme en azından bılıyorum zordur ama bekle bı de boyle dene daha ıyı olucak

Çok bunaltıyorsun, hem cidden anlamıyorum ben bütün gün mesajlaşıp ne konuşabilirsiniz ki, benim lisedeki sıra arkadaşımda öyle sevgilisiyle mesajla ayrılır mesajla barışırdı günde 100ü geçkin mesaj atardı çocuk geç mesaj atınca küserdi filan. Bırak biraz özlesin seni, bırak hayatındaki her ayrıntıyı saniye saniye bilmesin, buluşunca ya da telefonla konuşunca biraz anlatacak birşeyleriniz olsun birbirinize

konu sahıbı yanlış anlama ama cıdden çok mesajlaşmaktan bende hoşlanmıyorum hıç sıkıyor resmen..

genelde günde en fazla 7-8 mesaj atarım, eğer bırşey varsa da arar konuşurum, olmadı zaten genelde gecelerı bı yarım saat konuşuyoruz veya netten görüşürüz.

kı bız ayrı ülkelerdeyız, görüşemıyoruz buluşamıyoruz

bıraz azaltsanız mesajlaşmayı ıyı gelır, hem özlersınız bırbırınızı ıyı gelır :34:

ama sen beni şimdi korkuttun :( Allahım ayırmasın biizi :( ve ben dayanamayıp yazdım kızlar:26: aynen su sekılde;

bakarmısınız ne kadar odun bende yazmadım geri yazmıcamda çok üzgünüm ve mutsuzum

Hala ayni seyi yapiyorsun. Gercekten, bazi insanlar mesajlasmaktan hic hoslanmaz, ben gibi, ustune ustluk gunde surekli mesajlasmak gercekten bunaltici. Liseli ergenler gibi surekli eller telefonda...
Bu son mesajlasman uygun olmamis bence. Hala mesajla kovalamaya devam ediyorsun, karsindaki hoslanmayinca arabeske baglamissin. Herhalde karsindaki konuyu degistirmek isteyecek, hakli. Bak canim, boyle giderse kendinden kacirirsin bu insani. Kimse gelmez bu baskiya. Bir dahaki gorusmende "kusura bakma, canim sIkkindi o gun, biraz cocuklastim sana karsi" dersin.

Bende mesaj hic sevmem, arayip konusurum ne diyecksem sonrada kapatirim. En sevmedigim insan turude ben arayinca cvp vermeyip 2 sn sonra mesaj atan arkadaslar. Ben seni aramisim dimi yok zahmet edip acmazlar aradigim halde mesaj atarlar... Oysaki br mesguliyetlri de yok...Iste okula olsalar anlayacagim.

ayrılık varsa olur ben bilemem onuda benim kuzenim var abim kendisi 3-4 yıllık evli ve hemen hemen hergün eşiyle msjlasıyo ayrı kaldıkları anlarda :D bu kisiden kisiyede değişebilir bak yine tripli konusmuyo bence abartmayın :S

Benimki bayılır mesajlaşmaya yaa hayret ediyorum en cins erkeği bulmuşum:ssz:
ben sıkıldım artık vallaa yazmasın az da rahatlayayım diyorum yani ben bile bayan olarak
sıkılabiliyorum çok normal.. Ama telde konuşamıyoruz demişsin sen de haklısın insan
haber almak ister. Arkadaşlarıyla kalcağını kesinlikle haber vermeli iyi geceler mesajına
cevap da vermeli burda çok haklısın bunlar konuş..
Ama bir önerim olacak niçin telde konuşma konusunda biraz şartlarını zorlamıyorsun ki?
Ben yatak odasına giderdim uykum geldi erken uyuycam diye çekerdim yorganı kafama fısr fısır konuşurdum:9:
Biri geldimi kapıdan farkedip susardım zaten sende şartlarını zorla sevgilin bu durumdan da bunalmıştır bence :16:

üstüne gitmiyorum kızlar gitmicem.. gece 2 gibi mesaj atmış uyudunmu diye. bende uyuyodum :37: bı ara uyandım baktım telefona cevap yazdım uymuyorum dıye gulmus yalancı demıs sonra bende dedimki neyse bişeymi diyecektin dedim. niye böyle dedinki şimdi dedi. bende mesaj yazmak ıstemıyosun ya hanı dedım haa evet dedi gulmus yıne. bende cevap yazmadım. yarım saat sonra yıne uyudunmu :) diye yazmıs. bende he uyudum dedım. oda gulmus yıne gıcık. bende sen uyuma ama otur boyle dedım. oda "bende oyle yapıyorum :)" dıye yazmıs... su saat oldu ben yazmadım yazmıcamda. evdekıler bı gıtse arıcamda evde annem babam..

çocuk senin gönlünü almaya calısıyooo bence :)

Sana tavsiyem, eğer mesajdan sıkıldığını söylediyse anlayış göster. Mesela ben mesajlaşmaktan o kadar nefret ediyorum ki biri mesaj attığında cevabını mesajla vermek yerine arayıp söylüyorum :1: Birde sms in sevmediğim yanı, sms yazarken elleriniz ve gözleriniz meşgul oluyor, çevreyle ilgilenemiyorsunuz. Ama konuşurken gözlerinizle etrafı kontrol edip, elleriniz boş kalabiliyor.

aradım konustuk :) hayırdır sen aramazdın dedi :) bende artık boyle mesaj falan yok sana dedim güldü aferin sana sen çaldır ben ararım seni dedi :) tatlı tatlı konustuk bı ıkı dakıka kapattık sonrada :) sağolun kızlar sıkmamak gerekiyormuş gercekten sıkmıyorum ama bi kaç gun sonra yıne yazarım mesajsız hayatmı olur yahu :)

Back
X