Mesaj yazmali miyim, lütfen yorum yapin

Ben de ayni sekil de hic düsünmeden evlendim, kacmak istedim, orda da mutlu olamadim, sizin gibi Ben de güven sorunlari yasiyorm. Cok derin yaralar Acti Ben de öyle huzursuz bir ailede büyümek
Öyle çok korkmustumki ya burda da mutlu olamazsam diye ama allaha şükür mutlu bir evliligim var ki yagmurdan kacarken doluya tutulmadim ama en genc en hayati yaşamak gereken zamanlarda çocuk pesinde kostum Allah yokluklarini vermesin ama iste bazen istemedigin şeylere itiliyorsun hayatta.

Kacmak simdiki aklimla yapmazdim evleneceme evimi ayirir ise girer hayatima bakardim demekki insan yaslandikca akillaniyor simdiki aklimla asla diyorum . Mutsuz bir yuvadan kacip daha da mutsuz olabilirdim deli cesareti gibi ama caresizlikmi bikmislikmi bilemiyorum.

Cocugunu sevmicek mutlu bir yuva veremicek aileler çocuk yapmasin.

Mutlu yuva hergun gülluk gulistanlik olmak demek degilde annenin assalanmadigi babanin size acimadan ana avrat küfür etmedigi siddetin günlük bir olay olmadığı siradan bir yuva olmali iste ama ahh nerde .

Ben yurtdisindayim, istedigin zaman cik gel diyorum ama tedavisini burda sürdüremez. Bana yapilcak hicbir sey kalmiyor, terapisti gibi dinliyorm sadece, kizdim da bugün sen ayrilmadigin icin yillardir bunlari yasiyoruz diye, birakmaz beni diyor
Sadece üzüldüğünüzle kalırsınız ozaman. Anneniz seçim yapmalı babanız nekadarda onu burakmazsa...bir suç duyurusunda bulunsa boşsnma davası açsa...hiç birşey yapamaz babanız..böyle aciz insanlar zaten sadece kadına yapabilirler...bir polis alıp götürsün bakalım nasıl mıy mıy oluyor. Biliyorum senin için zor durum..ama gerçekten anne ikna olup boşanıp uzaklaştırılmalı yoksa bu böyle gelmiş böyle gider..sende sadece üzülürsün uzaktan..sana birşey olmaz üzülürsün sadece..olan annene olur.

Degismiyorlar, karismasan da kulagina geliyor, huzursuz oluyorsun. Babam bes para etmez ama annem altin gibidir, saftir, temizdir o yüzden cok üzülüyorm haline
Üzülebilirsin, bunda yanlis hic birsey yok. Sana tek tavsiyem yine de cözüm bulmaya calisma, yani bu gayrete hic girme bile cünkü olan sana olur, bosuna didindiginle, sinirlerini harap etmenle kalırsın. Annenin de niyeti zaten durumu degistirmek degil, sadece dert yanmak. Bizimkilerde de ayni durum ordan biliyorum, yanlis anlama lütfen. Dedigim gibi ben artik bana anlatmayin diyorum. Sen mesela sunu diyebilirsin annene: "durumuna cok üzüldüm, ama hayatini degistirecek olan karari (bosanmak) verecek olan ben degilim, sensin. Şayet bosanmaya karar verirsen kapim sana acik, haber vermen yeterli. Bosanmayacaksan da bu durumu devam ettirmeyi tercih ediyorsun demektir, yani üzülmeyi ve acı cekmeyi göze alıyorsun demektir, işte bu konuda yapabilecegim birsey yok."

Kizlar cok kötüyüm, elim ayagim titriyor, biz yillardir babamin ickinsimden cektik cocukluktan bu yasimiza kadar kavgalar, kazalar sabaha karsi eve gelmeler neler neler, annem kötü hastaliga yakalandi kadin en agir ilaclarla tedavi görüyor bugün icmis yine Ortaligi birbirine Katmis yine, annem agliyor o hasta haliyle, zibarmis uyumus o da konusamadim. Ben uzaktayim elimden hic bir sey gelmiyor, ben bu adamin yillardir babaligini görmedim zaten mesaj yazip onu silmek istiyorum, yapmali miyim, cok kötüyüm, anneme bir sey olursa ...
Annenizi yanına alma şansını yok mu

Üzülebilirsin, bunda yanlis hic birsey yok. Sana tek tavsiyem yine de cözüm bulmaya calisma, yani bu gayrete hic girme bile cünkü olan sana olur, bosuna didindiginle, sinirlerini harap etmenle kalırsın. Annenin de niyeti zaten durumu degistirmek degil, sadece dert yanmak. Bizimkilerde de ayni durum ordan biliyorum, yanlis anlama lütfen. Dedigim gibi ben artik bana anlatmayin diyorum. Sen mesela sunu diyebilirsin annene: "durumuna cok üzüldüm, ama hayatini degistirecek olan karari (bosanmak) verecek olan ben degilim, sensin. Şayet bosanmaya karar verirsen kapim sana acik, haber vermen yeterli. Bosanmayacaksan da bu durumu devam ettirmeyi tercih ediyorsun demektir, yani üzülmeyi ve acı cekmeyi göze alıyorsun demektir, işte bu konuda yapabilecegim birsey yok."
Bu konuyu actigim finden beri annem hic aramadi yazmadi, ben de aramadim, cok haklisiniz galiba hic karismamaliydim herkes sonunda iyi oluyor ben mi kötü oldum simdi. Aramamasini böyle yorumluyorm kendimce, aramak gelmiyor icimden ama bir yandan da hasta diyorum, kafam cok karisik

Bu konuyu actigim finden beri annem hic aramadi yazmadi, ben de aramadim, cok haklisiniz galiba hic karismamaliydim herkes sonunda iyi oluyor ben mi kötü oldum simdi. Aramamasini böyle yorumluyorm kendimce, aramak gelmiyor icimden ama bir yandan da hasta diyorum, kafam cok karisik
Hastaligi nedir annenin? Hastaligina sen zaten hicbirsey yapamazsin ki, herkes kendi sagligindan kendisi sorumludur, öyle degil mi? Annenin aramamasi da cok iyi olmus, o sana anlatti rahatladi, seni huzursuz etmis etmemis önemli degil 🙄

Back
X