• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaja Cevap Vermedim

Mesajı görüldü yapmayınca ne olacağını düşünüyordunuz, hiç görmemiş olma ihtimaliniz olabilir mi? İnsanları aptal mı sanıyorsunuz acaba?

Bir telefon açacak kadar iletişim kurmaktan aciz insanları anlamam mümkün değil.
Bir mesaj yazacak kadar yoğun gün yaşamakta inandırıcı değil ayrıca. 1 dakikanızı almazdı cevap yazmak ama siz mesajı görüldü yapmayınca okunduğu anlaşılmaz sandığınızdan, yoğunum bahanesine de inanılmasini beklersiniz.

Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Aman Allahım, ne kadar büyük bir şey yapmışsınız tabii hiç aramaya da bilirdiniz ya Allah razı olsun ahdjdk

Yapılan fare kadar, beklediğiniz tepki/övgü dağ kadar.
Hala da haklı bulabilmek kendini..
Pes.

Arayın sorun ağzınız aşınmazdı ki.
Hastaneye kaldırılmış velev ki parmağını bile kesmiş olsa iki gün sonra arayıp nasıl oldun diye bile sorulmalıydı bence, mesaja cevap vermemek şurda dursun..

Bir büyüğüm sürekli insanın eti yenmez derisi giyilmez insan insana desteği için lazım, güler yüzü için lazım derdi.

Gelin hanım da bu kadarını bekleyebilir yani, müsaadenizle??

Merhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
Bence hiç sormasanız daha az garipti bu kadar umursamıyorsanız hiç mesaj atmamalısınız

Ne o öyle kırk kat yabancı gibi kardeşinizin eşi hastanelik olmuş ne araması ne mesajı yanına gitmeliydiniz. İşte böyle böyle gelinleri soğutuyorsunuz adları cadı gelin oluyor.

Elti görümce yerine göre daha yakın hissettirebilir sonuçta. benim kardeşimin eşi ile yakın bir ilişkim yok
Kardeşinizin de mi hatrı yok? Abim var benim, eşiyle çok iyi anlaşırız ama düşman bile olsak neticede abimin canı ciğeridir, yeğenlerimin annesidir. Asla atamam hayatımdan. Her ailenin düzeni farklı olabilir elbette ama benim görüşüm bu yönde.

Bu kadar insan haksızsıniz demiş ama bir acabaya düşmek yok, madem öyle neden konu açtınız?
Size hak veren eşinizle mutlu mesut yaşayın. Bosverin akrabalık ilişkilerini.
Ben de boşvermeye karar verdim madem böyle hiç görüşmem ulaşmam artık kendilerine. Kardeşimle görüşürüm sadece

Evet haksızsınız. İncileriniz mi dökülürdü cevap verseniz? Bir de okudu cevap vermedi olmasın diye mavi tiki hesaplamışsınız ama zaten yaptığınız okuyup cevap vermemek. Gelin hanım haklı cevap vermeyecekseniz neden sordunuz?

Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Tam bir görümcesin böyle paçalarından falan görümcelik akıyor :D tabi feyk değilsen.

Yani görüldü olmasin diye okumamaniz saçmalık. Herkes anliyor telefonu elinde olan herkes o mesajim ords olduğunu görüyor. Sürekli bildirim geliyor . Insan havada bırakmaz konuşmayı. Insana verilen değer ya hastalanmış insan böyle davranmaz yahu

Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Eşiniz de en az sizin kadar sosyal ilişkiler konusunda sorunluymuş demek ki. Neyse ki birbirinizi bulmuşsunuz da normal insanların başı yanmamış.

Hiç yani en azından sormuşsunuz daha ne😂😂

Yeni üye ve hadi beni linçleyin konusu ne hoş🤦

Back
X