forumlarda yaz<dığımız mesajlara eklediğimiz resimleri kaldıramıyormuyuz acaba??
resimleri bir araya toplamak istiyorum ama yapamıyorum eklediğim resimler ilk sayfamda eklenti diye bir yazı çıkıyor o şekilde resimlerim ekleniyor ama öle olsun istemiyorum direkmen görüntü olsun istiyorum ekleme yapmak istediğimde eklenti yazıyor nasıl halledicem bu sorunu yardım!!!!
bende hızlıresimden resimpaylaştığımda sayfa tam doluyor..büyüklüğünün kaç olması gerekiyor seçerken bilen var mı?
eklediğim resmi kaldıramayacak mıyım o ekli resimli mesajdan sonra yine mesaj yazmıştım bu yüzden mi olmuyo hiç mi kaldırılma yolu yok acaba
resimleri ekliyorum ama küçük boyutta gözüküyor üzerine tıklayınca büyüyor
ben direk olarak büyük eklensin istiyorum. forumda gezerken görüyorum bazı üyeler yapabiliyor. nasıl olduğunu anlatır mısınız?
kk ya eklenti olarak ekleyip foruma koyarsanız(sağlıklı olan budur)küçük çıkar,üzerine tıklayınca büyür.Resimi bir resim sitesine yükler,sonra kk ya koyarsanız gerçek boyutunda gözükür,fakat yüklediğiniz siteye bağlı olarak silinebilir ilerde.
Foruma ekledigim resmi silemiyormuyuz ???
silmek istioyrum acill yardımmm edinnnn
hayir maalesef silinmiyor
neden ama silinmemesi cok sacma deil mi:///
-----
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-f189/
Bu bölümü mutlaka okumalınız.
Yeni çıkan internet yasası ile konularınızın ve mesajlarınızın yani üyeliğinizin asla silinemeyeceğini unutmayın lütfen !
Saygilarimizla,
Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi Sosyal Ağı - En Büyük Kadın Portalı
Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim her ne olursa olsun ne konu, ne de konularda ki fotograflariniz, ne de hesabiniz kanuni sorumluluklar gereği silinmemektedir.
Bu sebeple sonradan pisman olacaginiz konular acmayin, rahatsiz olacaginiz fotograflari asla paylasmayiniz.
Bir kez daha ifade ediyorum ne uyeliginiz, ne konulariniz silinmemektedir. Icerik disi konular sadece mudiriyet dedigimiz alana sizlerin goremediginiz alana tasinmaktadir.
Uye olunurken site uyelik sozlesmesini onaylarken okumadan onayliyorsunuz. Bunlari orada tek tek anlattik. Bankalar gibi 7-8 punto degil 12 punto buyuklugunde lutfen okuyunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?