mesaja resim ekleme hk.

Konu sahiplerinin ilk mesajlarını düzeltme hakları var..

forumlarda yaz<dığımız mesajlara eklediğimiz resimleri kaldıramıyormuyuz acaba??

resimleri bir araya toplamak istiyorum ama yapamıyorum eklediğim resimler ilk sayfamda eklenti diye bir yazı çıkıyor o şekilde resimlerim ekleniyor ama öle olsun istemiyorum direkmen görüntü olsun istiyorum ekleme yapmak istediğimde eklenti yazıyor nasıl halledicem bu sorunu yardım!!!!

hizliresim.com da fotoyu bilgisayarindan secip url sini aliyosun
sonra kk da mesaj yazdigin bolumde

bu sekilde yaparsaniz gorunur fotonuz

Resim ya da link eklemek için mesaj limiti var mı?

bende hızlıresimden resimpaylaştığımda sayfa tam doluyor..büyüklüğünün kaç olması gerekiyor seçerken bilen var mı?

biri banada yardımcı olabilirmi.bende daha önceden açtığım konuya resim eklemek istiyorum ama sürekli hata veriyor. hızlı resimden urlsini de alıyorum genede hata veriyor.yetkiniz olmayan bişey yapmaya çalışıyorsunuz diyor.anlamadım neden öle diyor.yardımcı olurmusunuz lütfen :44:

eklediğim resmi kaldıramayacak mıyım o ekli resimli mesajdan sonra yine mesaj yazmıştım bu yüzden mi olmuyo hiç mi kaldırılma yolu yok acaba

resimleri ekliyorum ama küçük boyutta gözüküyor üzerine tıklayınca büyüyor
ben direk olarak büyük eklensin istiyorum. forumda gezerken görüyorum bazı üyeler yapabiliyor. nasıl olduğunu anlatır mısınız?

kk ya eklenti olarak ekleyip foruma koyarsanız(sağlıklı olan budur)küçük çıkar,üzerine tıklayınca büyür.Resimi bir resim sitesine yükler,sonra kk ya koyarsanız gerçek boyutunda gözükür,fakat yüklediğiniz siteye bağlı olarak silinebilir ilerde.

image shackten ekliyorum yine aynısı oluyor :44:

neden ama silinmemesi cok sacma deil mi:///

Sayın madmadmad,
siteye üye olurken "okudum, kabul ediyorum" şıkkını işaretlemeden üyelik işlemleriniz tamamlanmaz, o işaretlediğiniz ama göz atmadığınız kurallarda sitedeki hiçbir paylaşımınızın silinmeyeceği yazıyor,o işaretlediğiniz alanın okunmadığı göz önünde bulundurularak üyelik sonrası yönetimin yolladığı mesajda şöyle yazar:

Ayrıca silinmeyeceği hakkında bir topik açılmıştır, topik içeriği aynen şöyledir:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…