- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi lilith2013
-
Hayır tatlım, pislik olduğu için soğumuş senden. Bence düşündüklerinde haklısın. Bana kalırsa düşündüğü görüştüğü ya da takıldığı birileri bile vardır. Kafa bir gidip bir geliyor. Dengesiz. İlk görüşmede hadi bilemedin ikincide belli olur az çok olup olamayacağı. Saçma sapan uzatmış. Baban filan da bahane bence. Boş ver onu. Sakın yanıt verme bir daha. Allah karşına kendi güzel gönlü güzel birini çıkarsın.bir de ben yıllardır ağzıma pislik lafını pelesenk etmişimdir gıcık manasında laf arasında ağzımdan kaçırmıştım.defalarca özür dilememe rağmen bunu mazeret olarak gösterdi.ayrılmadan önce de son buluşmamızda yanına bir sandalye çekip gülerek beni buyur etti.4. görüşmemizdi.ben yanına oturmak için hamle yaptığımda sandalyesini hızla uzağa çekti..beni mi test etti bilmiyorum.sonra laf dönüp dolaşıp eski sevgilisine geldi neden ayrıldığını sorduğum da bana dediği şu'' onunla ten uyumumun olmadığını farkettim.mesela bana yakınlaştığında farketmeden sandalyemi uzaklaştırıp onu kırıyormuşum demişti.acaba 4. görüşmede yanına oturdum diye mi pislik dedim diye mi soğudu benden ?
Belli ki sandalye olayı kurgulanmış ve bu adam size karşı herhangi bir fiziksel yakınlık hissetmiyor. Ortaokul çocuğu gibi piyes çevirmek yerine net olsaymış iyiymiş.bir de ben yıllardır ağzıma pislik lafını pelesenk etmişimdir gıcık manasında laf arasında ağzımdan kaçırmıştım.defalarca özür dilememe rağmen bunu mazeret olarak gösterdi.ayrılmadan önce de son buluşmamızda yanına bir sandalye çekip gülerek beni buyur etti.4. görüşmemizdi.ben yanına oturmak için hamle yaptığımda sandalyesini hızla uzağa çekti..beni mi test etti bilmiyorum.sonra laf dönüp dolaşıp eski sevgilisine geldi neden ayrıldığını sorduğum da bana dediği şu'' onunla ten uyumumun olmadığını farkettim.mesela bana yakınlaştığında farketmeden sandalyemi uzaklaştırıp onu kırıyormuşum demişti.acaba 4. görüşmede yanına oturdum diye mi pislik dedim diye mi soğudu benden ?
arkadaşım adam şu yaptıklarıyla ben dengesizin tekiyim seni de üzerim demiş.bir de ben yıllardır ağzıma pislik lafını pelesenk etmişimdir gıcık manasında laf arasında ağzımdan kaçırmıştım.defalarca özür dilememe rağmen bunu mazeret olarak gösterdi.ayrılmadan önce de son buluşmamızda yanına bir sandalye çekip gülerek beni buyur etti.4. görüşmemizdi.ben yanına oturmak için hamle yaptığımda sandalyesini hızla uzağa çekti..beni mi test etti bilmiyorum.sonra laf dönüp dolaşıp eski sevgilisine geldi neden ayrıldığını sorduğum da bana dediği şu'' onunla ten uyumumun olmadığını farkettim.mesela bana yakınlaştığında farketmeden sandalyemi uzaklaştırıp onu kırıyormuşum demişti.acaba 4. görüşmede yanına oturdum diye mi pislik dedim diye mi soğudu benden ?
sorma aşktan ziyade hırs sanırım bizimki.deliyi adam etme hırsı,kendine bağlama hırsı...zaten adam olanlar varken niye bu takıntı :)Bi cacik olmaz ondan...yol ver gitsin..dengesize bak madem ilgisi sana degil babani neden merak edip soruyor??boyle dengesizleri imha etmeliii...sakin arama,ararsada bitir bence...zaten bu gonlumuz hep boyle tuhaflara,dengesizlere konmaz mi uyuz oluyorum..
öyle ama ok yaydan çıktı bir defa neyse bugün daha hafifim ..bakalım ..kaç evlilik "adam ederim" diye başlıyordur ve bitiyordur kim bilir???
eminim çoook fazla..
sakın girmeyin bu işlere.. kimse adam edilmiyor.. kimse değişmiyor..
iki tarafında en dikkatli en nazik olması gereken zamanlar.. bir ilişki başlıyor özen itina olur..
ben de çok "canım" derim mesela ama ilk görüşmelerimde bu kelimeyi kullanmam..
o çok büyütmüş ama ilk buluşmalarda şaka bile olsa "pislik" denmemeli.. değil mi?
laubali olunuyor erkekler hemen yüz bulup bu sefer hiç dikkat etmiyorlar konuştuklarına..
ayrıca ilk görüşmelerde eski sevgilisini anlatanın hakikaten konuşacak başka birşeyi yok mu derim ben..
bu kadar basit sebeplerden soğuduysa seni zaten sevmemişbir de ben yıllardır ağzıma pislik lafını pelesenk etmişimdir gıcık manasında laf arasında ağzımdan kaçırmıştım.defalarca özür dilememe rağmen bunu mazeret olarak gösterdi.ayrılmadan önce de son buluşmamızda yanına bir sandalye çekip gülerek beni buyur etti.4. görüşmemizdi.ben yanına oturmak için hamle yaptığımda sandalyesini hızla uzağa çekti..beni mi test etti bilmiyorum.sonra laf dönüp dolaşıp eski sevgilisine geldi neden ayrıldığını sorduğum da bana dediği şu'' onunla ten uyumumun olmadığını farkettim.mesela bana yakınlaştığında farketmeden sandalyemi uzaklaştırıp onu kırıyormuşum demişti.acaba 4. görüşmede yanına oturdum diye mi pislik dedim diye mi soğudu benden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?