'mesajı aslında baban için atmıştım'dedi,deliricem..

Hiç kafa yormaya değmez bu adam.
Boşverin..

bu kadar zamandan sonra dün hatrımı soran bir mesaj atmış.düşünün aradan 5 ay geçti.sizce beni yeniden sevmeye başladı mı? bir aydır facebook'ta aşk sözleri paylaşmaya başlamıştı hiç üzerime alınmamıştım o şarkıları ve aşk sözlerini ..sizce bana mı bunlar? hatasını mı anladı..?lütfen fikrinize ihtiyacım var

Canım sevgi aç kapa düğmesi olan bir şey değildir. Sevmeyi bırakıp, sonra 5 ay sonra yeniden sevmeye başlamaz insan. Ama şu olabilir, boşlukta sana sarıyor olabilir. Bence çok fazla yüz verme ama gene de sen bilirsin.

Zekasından noksan bu adam size söyleyeyim.. düşünürken harcadığınız enerjiye yazık..

yapmayın gözünüzü seveyim böyle şeyler
seni hazır çantada keklik görüyor boşta kalınca da hop zarf hemen
isteyen adam o anda ister alır gider.. net...

Siz dediğiniz birine pislik demek?

bence bir şans ver . herkes hata yapabilir . ama umut bağlama ...cevap ver ne olcak ki ... çantada keklik olmak cevap vermekle olmaz ..içinden geldiği gibi davran ..

Sana değil ortaya yazmış canım. Kim üzerine alınırsa artık. .. şansını zorlama ukala dumbelegi adam yakar başını

manyağın canı sıkılmış sizinle uğraşmış, def edin gitsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…