Mesaji gordu cevap vermedi

Sana diyecek soz yok artik..
Bence yeni konu açma yine akil istiyorsan, aç eski konularini oku, herkes dedi diyeceğini..
Zaten uygulamiyorsun ki.. Yazma, yoksay vs dendi, gidip msj atmissin.. Simdi neyi farkli yapacaksin??

Canim hata mi yaptim sinirlenip arama beni kesinlikle konusmak istemiyorum demekle.2 gun sonra msj attim ozur dilerim cevap vermedi dengesiz durumuna mi dustum
Hala hata mi yaptım diye sormayın artık. şimdi sert olacak ama artık söyleyeceğim. adam seni istemiyor. istese emin ol her şeyi yapar, engel tanımaz. bırak artık kendi yoluna bak. illa adam arayıp istemiyorum mu desin. Erkekler bunu söylemez onlar sadece iletişimi keserler. seninle iletişim kurmayan adamla sen niye bu kadar iletişim kurmaya çalışıyorsun.

Lanet olsun ben hastayim ben manyagimnruh hastasiyim.karsima kac erkek cikiyor etkilenmiyorum hoslanmiyorum bu cikti bundan etkilendim sohbeti fikirleri cok sicakti aradi kac kez saatlerce konustuk imalarda bulundu.umitvari konustu.etkilendim hoslandim.sonra umursamadi dalga gecer gibi mesaj yazdinkesajimanuyu boyun uzar diye dalga mi geciyorsun dedim ceavap vermedi.arama beni dedim cevap vermedi.2 gun sonra mesaj attim ozur dilerim cevap vermedi umursamadi ve ben bu duurna uzuluyorum kotu hissediyorum evet ruhum hasta psikolojim bitik manyagim kabul de arkadas bu adaminnhic mi sucu yok benimm bu hale gelmemde ben olsam kadina boyle umit verir bu hale getirmezdimnben bir kadini aglatmata korkardim.anlatamiyorum size derdimi.

Tamam adam dengesiz, umut verip seni kandirdiysa karaktersiz. eeeee neden hala bu adamla iletişim kurmaya çalışıyorsun.

adamın nymarasını sil de rahat edelim topluca. sanırsın 20 yıllık kocası da kopamıyor.

Şu an sadece ego yaptı adam .Kadın ne yapacağını bilemedi diye bıyık altından gülüyor.Kurtul bu çalkantılardan ya da en azından onu haberdar etme.
kurtulmaya çalışıyorum ama özür mesajı atmıştım.onun zaten haberi olmaz yaşadığım çalkantıdan canım hakkımda hayırlısı.çok yalnız hissediyorum.

Dalga gecmiyorum neden oyle soyluyorsunuz.buraya da yazmazsam ne yapayim lutfen anlayin sinirleniyorsaniz siz yazmayin ama cok hassasim lutfen rica ediyorum
Sinirlenmiyorum kardeşim beni baglayan birşey yokki...
Ama bi insan hiç yüz yüze tanımadıgı birinede bu kadar baglanmazki...
Adam vakit geçirmek için konuşmuş senle,
Canı isteyince konuşmuş canı isteyince dalga geçmiş..
Şu adam için buraya yazıp parmaklarını yormaya gözündeki 1 damla yaşa deymez..
Kendine gel önüne bak Allah hayırlı birini çıkarır elbet..
Kimse sana buraya yazma yada konu açma demiyor istedigin kadar yaz konu aç ama verilen fikirleride uygula sürekli başa sarıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…