Mesaji gordu cevap vermedi

Hayirli biri cikar degil mi insallah cikar oyle yoruldum ki ne yasadigimi bilemezsiniz cok yalnizim ben ozguvenim sifir

Hayirli biri cikar degil mi insallah cikar oyle yoruldum ki ne yasadigimi bilemezsiniz cok yalnizim ben ozguvenim sifir
Çıkar tabiki neden çıkmasın herseyın bı vaktı zamanı var dua et sabret, Ben burdan anlıyorum zaten boşlukta oldugunu..
Şu adam içi konu açacagına bi kendini anlatsan özgüvenini yerine getircek fikirler alsan imkanın varsa devlet hastanesınde bıle var psıkologa gıtsen bi rahatlarsın belki.

Senin bayagi varmis benim yakinimda yok canim uzakta ve ayri oldeler 1 tanesiyle cok samimiyim ona anlatiyorum o da bikti benden hakli olarak
Bikilmayacak gibi değilsin ki takıntı yaptın elin adamını... Kaç kişi sana Burda nasihat etti yapma etme dedi ama sen dinlemedin sanki erkek ırkının kökü kurudu.. yav erkek nihayetinde sonucunda en klas erkek bile bir gün mutlaka oluşumunu tamamlayıp oduna dönüşüyor

Cok dogru soyluyorsun aslinda farkindayim beynimi ag gibi sarmis bu takintili dusunceler temelinde derin bir degersizlik duygusu yasiyor olabilirim.hep boyle oluyor günlerimi uzulerek geciriyorum.zaman geciyor oyle biseyler oluyor bu sefer de ne aptalmisim da uzulmusum diye uzuluyorum.bu da oyle olacak zaman geccek salakmisim.dicem ama gecene kadar da boyle oluyprum iste elimde degil yardim almam gerek galiba.

Ablan kardeşin yokmu ? İçine kapanmak sürekli bu adamı düşünmek yerine başka şeylerle ugraşsan ?
Kaç yaşındasln ? Çalışmıyormusun ?

32 yaşında kadinsin. Biri sana gelip dese ki facebookta biriyle yazisiyorum ne dersin? Boşver adamın bin tane vardır dersin. Seni zerre umursamiyor otur ağla sizla ama böyle adamlara Allahaskina prim verme. 32 yaşında sin neyin kafasını yaşıyorsun??

Erkekte gurur daha fazla bence, kadınlara göre. Kadının sevgiden gözü kör oluyor maalesef ki ama erkekler daha mantıklı. Adama git diyip sonra gel demek hatan. Kolay kolay bir ilişkide "git, bitsin, ayrılalım, yazma bana" denmemeli bence. Hatan o olmuş.

Adamin suçu olsa ve biz adam suclu desek ne degisecek? Zaten soyluyoruz, bu adamdan sana hayır gelmez, çıkar hayatindan ve asla iletisime gecme diyoruz, dinliyor musun? Hayir.. Her seferinde kendini bi tık daha kucuk dusuruyorsun, kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…