- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
Kizlar duygusal olrak cok bosluktayim dua edin ne olur.karsima hayirli hiri ciksin.cok kotu hissediyorum.hata yapmak istemiyorumBuraya o konuyla alakali actigim son baslik olacak.Adamla aramizda hafif bir tatsizlik olmustu ben fazla sinirlenmis arama beni demistim.sonra üzüldüm 2 gun sonra mesaj attim asiri tepki verdim ozur dilerim dedim mesaji gordu ceval vermedi
Cok bozuldum ne yapmaya calisiyor ben nasil davranayim.affedin daha da konu acmayacagim ama moralim cok bozuk su an
Sen bu sözleri kaç mesajdır söylüyorsn . Sana yazma etme denildi sen yine yazmışsın. Neyin duygusal boşluğu ? Aranızda bişey yaşanmamış ki ? Kendine gel lütfen. Benim sinirlerim zıplayıp zıplayıp yerine oturuyor. Kadınsın biraz onurlu ol.... Böyle erkek müsveddesi için kendini heba ediyorsun ya ben kendi adıma utanıyorum...Kizlar siz basindan bu yana hakliydiniz adam beni sallamiyor hic degerim yokmus.mesajimi gordu cevap vermedi.daha da uzatmayacagim hepiniz hakkınızı helal edin.
Lutfen kizma Allah rizasi icin kendimi resil ettim kendime kiziyorum.insallah toparlanirim kendimi sucluyorum.tum konularima yazdin hakkini helal et ama kizma ne olurSen bu sözleri kaç mesajdır söylüyorsn . Sana yazma etme denildi sen yine yazmışsın. Neyin duygusal boşluğu ? Aranızda bişey yaşanmamış ki ? Kendine gel lütfen. Benim sinirlerim zıplayıp zıplayıp yerine oturuyor. Kadınsın biraz onurlu ol.... Böyle erkek müsveddesi için kendini heba ediyorsun ya ben kendi adıma utanıyorum...
Kızıyorum çünkü üzülüyorum istem dışı. Bir kadın kendini bu kadar aşağı çekemez. Hiç mi arkadas çevren yok senin ? Çık onlarla gez eglen ortamlara gir belki de dikkatini çekecek, sana değer verecek birisini bulacaksın ? Yok mu böyle ihtimal ? Var ...Lutfen kizma Allah rizasi icin kendimi resil ettim kendime kiziyorum.insallah toparlanirim kendimi sucluyorum.tum konularima yazdin hakkini helal et ama kizma ne olur
Peki bu adam olayinda ben suclu degildil degil miKızıyorum çünkü üzülüyorum istem dışı. Bir kadın kendini bu kadar aşağı çekemez. Hiç mi arkadas çevren yok senin ? Çık onlarla gez eglen ortamlara gir belki de dikkatini çekecek, sana değer verecek birisini bulacaksın ? Yok mu böyle ihtimal ? Var ...
Sen il olarak nerede yaşıyorsun söylesene bir bana yakındaysan seni bir soğuk su dibine sokayım da kendine gel!! Allah aşkına ne suçlusu? Psikolojik destek al lütfen Seni iyi görmüyorum benPeki bu adam olayinda ben suclu degildil degil mi
Haklisin iyo degilim.Allah a dua ediyorum.insallah iyi olur hakkimda cok yazdin hakkini helal etSen il olarak nerede yaşıyorsun söylesene bir bana yakındaysan seni bir soğuk su dibine sokayım da kendine gel!! Allah aşkına ne suçlusu? Psikolojik destek al lütfen Seni iyi görmüyorum ben
Doktora git lütfen. Çünkü aşırı derecede saplantı haline getirmişsn olayı.Haklisin iyo degilim.Allah a dua ediyorum.insallah iyi olur hakkimda cok yazdin hakkini helal et
Canim hata mi yaptim sinirlenip arama beni kesinlikle konusmak istemiyorum demekle.2 gun sonra msj attim ozur dilerim cevap vermedi dengesiz durumuna mi dustumAma burada çoğu kişi seni uyardı o aramadan msj atmadan sen sakın arama msj atma die.emin ol sana burada söylenenlerin çoğu tecrübe edilmiş denenmiş taktikler neyse artık olan olmuş.dikkate alır mısın bilmem ama son olarak şunu söyleyeyim ;bu saatten sonra o arasa da sen cvp verme tamamen bitir önüne bak böyle dengesiz birinden hayır Yok sana.Bi süre kendini toparla dinlen.Duygusal boşluktayım demişsin bence böyle düşünme.Mutlu olmak için illa ki hayatında biri olacak die bişey Yok.Gez toz eğlen ve inan ki zamanı gelince karşına doğru insan çıkacaktır.Ama sen böyle boşluktayım die seni hiç umursamayan birine takarsan o doğru insanı da bulamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?