Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

Aynen de hiç unutmam Almanya'dan gelen akrabanın oğlu ineği kameraya çekmişti hem de poposunu tam tuvaletini yaparken alman arkadaşlarına gösterecekmiş 😂😂😂😂
Orda da her iki kültürden de biseyler alabiliyorlar sonuçta
Yemınle bu genclerın mızah anlayısıda deyıstı..eskıden bı kıbarlık naıflık vardı
Sımdı hersey ortada
Hep bu ınternet ortamı vb yuzunden

Şimdi senin yaşadığın yerde pipiye gitmek diye bir deyim varmış. Baştan söyleseydin bu kadar yanlış anlamazdık. Türkiye'de olsan adam kesin art niyetli derdim de orda olduğundan adam baya da çişi kastetmiş işte. Sabahın köründe de aklına ilk geleni söylemiştir şirinlik olsun diye.
Ama yinede nekatsiz buluyorum

Güzel değil tabi ki, bana da söylense bir şoka girerim , bu ne diyor diye soğurum ama bana kötü niyetli gibi gelmedi adam. Afedersin çişi geldiğinde öyle diyorlar demek ki, öyle alışmış, doğrusu o zannediyor, kötüniyetli değil.

Tamam bundan sonra bulacağın adama pipiye gidiyom mu gitmiyon mu diye sor
Bu benim kırmızı cizgim gidiyorsan bu iş olmaz dersin
😂😂😂😂😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪🤪
Lol pipiye gidip gitmemekle alakali degil, pipiye gittim yerine lavaboya gittim diyebilirdi.
Burda böyle deniyor ama herkesde böyle demiyor, yani egitimli birisi böyle demez burda daha düşünceli olur

Güzel değil tabi ki, bana da söylense bir şoka girerim , bu ne diyor diye soğurum ama bana kötü niyetli gibi gelmedi adam. Afedersin çişi geldiğinde öyle diyorlar demek ki, öyle alışmış, doğrusu o zannediyor, kötüniyetli değil.
Evet ama daha dikkat etmeliydi sonuçta yeni tanisdik 2 gündür konusuyorduk

Aynen de hiç unutmam Almanya'dan gelen akrabanın oğlu ineği kameraya çekmişti hem de poposunu tam tuvaletini yaparken alman arkadaşlarına gösterecekmiş 😂😂😂😂
Orda da her iki kültürden de biseyler alabiliyorlar sonuçta
Almanyadakiler biraz tuhaf oluyorlar zaten hiç şasirmadim 😁

Evet kötü niyetli değil ama cahil biraz belli ki maalesef
Işte öyle oluncada emin olamıyorum bu adam art niyetlimi diye.
Sonuçta türk yani fransiz degilki yeni tanisdigi biriyle konusmasina dikkat etmeli özelliklede karşıdaki bi türkse

Lol pipiye gidip gitmemekle alakali degil, pipiye gittim yerine lavaboya gittim diyebilirdi.
Burda böyle deniyor ama herkesde böyle demiyor, yani egitimli birisi böyle demez burda daha düşünceli olur
Çok ciddiye aldın sen beni tabi ki için almadıysa olmaz👍👍👍
Arada da gülelim di mi aslında az daha takılasım var sana da neyse 🤪🤪🤪😂😂😂

Çok ciddiye aldın sen beni tabi ki için almadıysa olmaz👍👍👍
Arada da gülelim di mi aslında az daha takılasım var sana da neyse 🤪🤪🤪😂😂😂
Sesli güldüm mesajına 😂
Yaa benim kafam bugünlerde allak bullak çok şeyle uğrasiyorum beynim dolu ondan dolayı bazen algılayamıyorum.
Takıl kız işin yoksa nolcak canın sağ olsun 🤣

Back
X