- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
Ne bılıym kucuk cocuk gıbı sevmedım benÖyle de orda öyle bir kültür varsa da doğaldır yani o kültürde büyümüş adam sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bılıym kucuk cocuk gıbı sevmedım benÖyle de orda öyle bir kültür varsa da doğaldır yani o kültürde büyümüş adam sonuçta
Aynen de hiç unutmam Almanya'dan gelen akrabanın oğlu ineği kameraya çekmişti hem de poposunu tam tuvaletini yaparken alman arkadaşlarına gösterecekmişNe bılıym kucuk cocuk gıbı sevmedım ben
Yemınle bu genclerın mızah anlayısıda deyıstı..eskıden bı kıbarlık naıflık vardıAynen de hiç unutmam Almanya'dan gelen akrabanın oğlu ineği kameraya çekmişti hem de poposunu tam tuvaletini yaparken alman arkadaşlarına gösterecekmiş
Orda da her iki kültürden de biseyler alabiliyorlar sonuçta
Ankarada kalıyoruzHangı sehırı ıstıyorsun yasamak ıcın
Yok fransa ama burdada öyle deniyoralmanya`da mi yasiyor, almanca ile bir alakasi var mi bu adamin??
cünkü almanca "pipi machen" diye bir olay var, cis yapmak demek
Engelledim çoktanHala engellemedin mi![]()
madem öyle deniyor neden artniyet aradin ki bunun altinda?Yok fransa ama burdada öyle deniyor
Ama yinede nekatsiz buluyorumŞimdi senin yaşadığın yerde pipiye gitmek diye bir deyim varmış. Baştan söyleseydin bu kadar yanlış anlamazdık. Türkiye'de olsan adam kesin art niyetli derdim de orda olduğundan adam baya da çişi kastetmiş işte. Sabahın köründe de aklına ilk geleni söylemiştir şirinlik olsun diye.
Tamam bundan sonra bulacağın adama pipiye gidiyom mu gitmiyon mu diye sorAma yinede nekatsiz buluyorum
Cunku yinede nezakatsizcemadem öyle deniyor neden artniyet aradin ki bunun altinda?
Lol pipiye gidip gitmemekle alakali degil, pipiye gittim yerine lavaboya gittim diyebilirdi.Tamam bundan sonra bulacağın adama pipiye gidiyom mu gitmiyon mu diye sor
Bu benim kırmızı cizgim gidiyorsan bu iş olmaz dersin
![]()
Evet ama daha dikkat etmeliydi sonuçta yeni tanisdik 2 gündür konusuyordukGüzel değil tabi ki, bana da söylense bir şoka girerim , bu ne diyor diye soğurum ama bana kötü niyetli gibi gelmedi adam. Afedersin çişi geldiğinde öyle diyorlar demek ki, öyle alışmış, doğrusu o zannediyor, kötüniyetli değil.
Evet kötü niyetli değil ama cahil biraz belli ki maalesefEvet ama daha dikkat etmeliydi sonuçta yeni tanisdik 2 gündür konusuyorduk
Almanyadakiler biraz tuhaf oluyorlar zaten hiç şasirmadimAynen de hiç unutmam Almanya'dan gelen akrabanın oğlu ineği kameraya çekmişti hem de poposunu tam tuvaletini yaparken alman arkadaşlarına gösterecekmiş
Orda da her iki kültürden de biseyler alabiliyorlar sonuçta
Işte öyle oluncada emin olamıyorum bu adam art niyetlimi diye.Evet kötü niyetli değil ama cahil biraz belli ki maalesef
Çok ciddiye aldın sen beni tabi ki için almadıysa olmazLol pipiye gidip gitmemekle alakali degil, pipiye gittim yerine lavaboya gittim diyebilirdi.
Burda böyle deniyor ama herkesde böyle demiyor, yani egitimli birisi böyle demez burda daha düşünceli olur
Sesli güldüm mesajınaÇok ciddiye aldın sen beni tabi ki için almadıysa olmaz
Arada da gülelim di mi aslında az daha takılasım var sana da neyse![]()