Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

Ben birkac sene yasadim yurtdışında ve Türkiyeye dondukten sonra alismakta zorlandim hala zorlandığım kısımlar var, orada bir düzen var belki de benim kişiliğim oraya daha uygun oldugundandir.
Diger yorumunuzu da gördüm siz Türkiyeye gelmek istiyormussunuz, alisabilir misiniz bilemedim isterseniz gelin birkac ay kalın görün :)
Siz nerde kaldınız yurtdisinda?
Belkide dediginiz gibi kişiliğinizle alakalidir.
Yok ne yazikki bikaç ay kalamam, öyle olursa ailemin evinde kalirim ve boylede anlamam, gerçekten anlamak için temelli kalmam lazim

YİNE böyle derse tekme atmayı daha DÜŞÜNECEK MİSİNİZ? Yani birdaha demesini bekleyip öyle düşüneceksiniz? Pes valla... Durduğunuz kabahat.

Herseyı ıkı katı pahalı alıyoruz burda
Öyle olmuş özelliklede son zamanlarda ne yazikki :(
Mesela burdada asgari ücret var ve fiyatlarda ona göre.
Herşey ucuz degil burdada pahali olan şeylerde var her yerde oldugu gibi.
Ama sosyal yardimlari iyi, önceden daha iyiydi ama gittikçe azaltiyorlar

Bende esimle tanıştığımda boyle bi muhabbet olmuştu. Uzanıyorum yatakta demesi beni rahatsız etmişti . Yatakta diye belirtmesi beni rahatsız etmişti. Sadece uzanıyorum diyebilirdi demiştim düşünün tanımıyordum çünkü niyetini bilmiyorum.😁 ama p*pi falan deseydi direkt ayrılırdım herhalde

Siz nerde kaldınız yurtdisinda?
Belkide dediginiz gibi kişiliğinizle alakalidir.
Yok ne yazikki bikaç ay kalamam, öyle olursa ailemin evinde kalirim ve boylede anlamam, gerçekten anlamak için temelli kalmam lazim
Iste temelli kalmadan önce deneyin diye dedim çünkü temelli kalmaya geldiginizde dönüşünüz de olmaz hayal kırıklığı yasama ihtimaliniz yüksek
Ben Ingilterede yaşadım hayat güzeldi, hersey düzenli. O zamanlar şimdikinden daha kültürlüydüm ki 16 yasindaydim düşünün
Sizin yazim tarziniz çok depresif ve sabit fikirli geldi. Tabii ki saygı duyuyorum benim de bazi konularda fikirlerim sabittir ama yurtdisinda yasarken Türkiye özlemi çekmek ve temelli kalmak icin Türk bir erkekle evlenmeyi dilemek bana ütopik bir hayal gibi geliyor. Bizdeki gençler yurtdışına cikmanin yollarını ararken hele ki.

Iste temelli kalmadan önce deneyin diye dedim çünkü temelli kalmaya geldiginizde dönüşünüz de olmaz hayal kırıklığı yasama ihtimaliniz yüksek
Ben Ingilterede yaşadım hayat güzeldi, hersey düzenli. O zamanlar şimdikinden daha kültürlüydüm ki 16 yasindaydim düşünün
Sizin yazim tarziniz çok depresif ve sabit fikirli geldi. Tabii ki saygı duyuyorum benim de bazi konularda fikirlerim sabittir ama yurtdisinda yasarken Türkiye özlemi çekmek ve temelli kalmak icin Türk bir erkekle evlenmeyi dilemek bana ütopik bir hayal gibi geliyor. Bizdeki gençler yurtdışına cikmanin yollarını ararken hele ki.
Ben cok mıllıyetcı bır ınsandım
Su son zamanlarda geldıgımız durumlar ozellıkle gelır dagılımındakı esıtsızlık korkunc boyutlarda..artık alıstık vatanımız ama maalesef olumlu dusuncelerım yok

Ben cok mıllıyetcı bır ınsandım
Su son zamanlarda geldıgımız durumlar ozellıkle gelır dagılımındakı esıtsızlık korkunc boyutlarda..artık alıstık vatanımız ama maalesef olumlu dusuncelerım yok
Benim milliyetçiliğe lafim yok ülkemiz tabii ki ulkemizi kotulememek lazim sadece ben daha once yurtdışında yasadigim icin yabancı degilim oranin sartlarina da demek istedim ayrica konu sahibesi de evlenip direkt Türkiyeye gelmek istiyor onerilere de hayir dedi ne diyeyim yani burada da hayat oyle yurtdışından görüldüğü gibi degil diyorum

Evet ama denemek için sadece ailemin evinde kalabilirim turkiyede, öylede denenmez tatil gibi olur.
Şimdi olamazsa emeklilikte turkiyede yaşamak istiyorum.
Evet özlüyorum Türkiye'yi.
Insan kendi ülkesinde olunca ayakları yere daha sağlam basıyor.
Biliyorsunki iyide olsa kötüde olsa burası kendi ülken.
Ingiltereye bende gitmistim londraya, fransadan daha çok beğendim, yabancilar az, insanları burdan daha saygili özelliklede erkekleri tam bir centilmendi 😍
Evet özelliklede bugunlerde yasadiklarimdan dolayi depresifim biraz, sabit fikirli oldugumda dogru aileden böyle gördüm böyle devam ettim ama degistirmem lazim.
Ben turkiyede temelli kalmak icin turk bir erkekle evlenmek istemiyorum, buna ihtiyacım yok.
Zaten türküm ve çifte vatandasligim var.
Burda tanisacagim bir turkle evlenmek istiyorum

Benim milliyetçiliğe lafim yok ülkemiz tabii ki ulkemizi kotulememek lazim sadece ben daha once yurtdışında yasadigim icin yabancı degilim oranin sartlarina da demek istedim ayrica konu sahibesi de evlenip direkt Türkiyeye gelmek istiyor onerilere de hayir dedi ne diyeyim yani burada da hayat oyle yurtdışından görüldüğü gibi degil diyorum
Evlenip direk turkiyeye gelmek istemiyorum öyle olsa turkiyeden birini bulup orda evlenir ve kalirim.
Ama burda birini bulamazsam turkiyeye kesin donus yaparim

Evet ama denemek için sadece ailemin evinde kalabilirim turkiyede, öylede denenmez tatil gibi olur.
Ingiltereye bende gitmistim londraya, fransadan daha çok beğendim, yabancilar az, insanları burdan daha saygili özelliklede erkekleri tam bir centilmendi 😍
Evet özelliklede bugunlerde yasadiklarimdan dolayi depresifim biraz, sabit fikirli oldugumda dogru aileden böyle gördüm böyle devam ettim ama degistirmem lazim.
Ben turkiyede temelli kalmak icin turk bir erkekle evlenmek istemiyorum, buna ihtiyacım yok.
Iste yaşamakla tatil icin gelmek arasında fark var bir de emeklilikte gelmeniz sizi mutlu edebilir ama ekonomi boyleyken hem yasayip hem calismak ve hayat kosturmasina dahil olmak sizi hayal kırıklığına uğratır çünkü herşey belirsiz şu aralar yani sahsen memur olmama rağmen ben bile önümü göremiyorum

Evlenip direk turkiyeye gelmek istemiyorum öyle olsa turkiyeden birini bulup orda evlenir ve kalirim.
Ama burda birini bulamazsam turkiyeye kesin donus yaparim
hersey nasıb avrupada artık eskısı gıbı değil.nufus artıyor..artık gocmen ıstemıyorlar pastadan pay vermek ıstemıyorlar..ama ulkemızde ıs bulmak vb cok zorlastı..benım memleketım ıstanbul anadolu yakası oladugu ıcın bana oralar cazıp gelıyor..
yasamak ıcın buyuk sehırler dıyorum ben herkesın gorusu farklı olabılır hayata bakıs acısı ıle ılgılı..
nasıb Allah sansınızı bahtınızı acık etsın..

Öyle olmuş özelliklede son zamanlarda ne yazikki :KK43:
Mesela burdada asgari ücret var ve fiyatlarda ona göre.
Herşey ucuz degil burdada pahali olan şeylerde var her yerde oldugu gibi.
Ama sosyal yardimlari iyi, önceden daha iyiydi ama gittikçe azaltiyorlar
buurda arkadasın esı garsondu sgk lıkomur yardımı alamadı..sgk var dıye oysa ısssızlık maası bın kusur..
bununla kıramı odeın ıkı cocugamı baksın..faturamı odesın..
genel olarak tatd tuz yok halkda..

aıleden gordugumu yasamımda uygulamadım..terazıye koydum olctum bıctım..
hayatta manevı bır aıle destegı gormedıgım ıcın hayatı yasayarak ogrendım egrıyı dogruyu..

Şimdi senin yaşadığın yerde pipiye gitmek diye bir deyim varmış. Baştan söyleseydin bu kadar yanlış anlamazdık. Türkiye'de olsan adam kesin art niyetli derdim de orda olduğundan adam baya da çişi kastetmiş işte. Sabahın köründe de aklına ilk geleni söylemiştir şirinlik olsun diye.

Şimdi senin yaşadığın yerde pipiye gitmek diye bir deyim varmış. Baştan söyleseydin bu kadar yanlış anlamazdık. Türkiye'de olsan adam kesin art niyetli derdim de orda olduğundan adam baya da çişi kastetmiş işte. Sabahın köründe de aklına ilk geleni söylemiştir şirinlik olsun diye.
Allahım nekadar ıyı nıyetlıyız
Insanda bıraz kıbar olmalı ne bılıym..

Back
X