Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

Öyle bişey yok.
Çocukluktan aileden ne görüyorsanız o.
Ben turk kulturuyle büyüdüm mesela.
Ama buranin kulturunede yabanci degilim, ama benim kulturum ayri
Ben de Türk kültürüyle büyüdüm ama bence sabit bir bakış aciniz var. Hem yurtdışında yakininizda olsun hem Türk olsun derseniz işiniz zor çünkü Türk kulturuyle buyuyen erkekler de öyle çok centilmen olmuyorlar yurtdisinda yasayinca. Aradiginizi bulmaniz zor olacak muhtemelen, ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de Türk kültürüyle büyüdüm ama bence sabit bir bakış aciniz var. Hem yurtdışında yakininizda olsun hem Türk olsun derseniz işiniz zor çünkü Türk kulturuyle buyuyen erkekler de öyle çok centilmen olmuyorlar yurtdisinda yasayinca. Aradiginizi bulmaniz zor olacak muhtemelen, ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun
Yurtdisinda centilmen olanlarıda var nadirde olsa ama dediğiniz gibi butür sitelerde olmazlar kesin, ben hiç denk gelmedim.
Evet zor gibi bazen umutsuzluğa kapılıyorum bakalım yasaklar kalkinca nolacak.
Tesekkurler insallah 🙏

Hanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin 🤣

Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum
Ayy yeminle bole bisi duysam butun karizmasi yerlere duserdi gozumde 🙈 Gece 5te wc ye kalktiginda telefonuna bakacak kadar tel bagimlisi demek ki.Ben gece uyaninca tele bakmam mesela😝

Ben guvenemiyorum açıkçası
Yuz yuze tanıştığım kisiler bile yazisirken ya da telefonda konusurken cok efendi gibi tavırlarda oluyor ama ne zaman iş yuz yuze bulusmaya geliyor beden dilinden, kullandığı kelimelerden bile anlaşılıyor ne oldugu. Yurtdışından birini bulacağım da evlenip gideceğim 😃 o kadar büyük hayaller kurmuyorum
Tabı kendı ulkemızde bıle hakkımızı savunamıyorken orda gocmen olarak ne kadar savunabılırız o kısımlarda var

Tabı kendı ulkemızde bıle hakkımızı savunamıyorken orda gocmen olarak ne kadar savunabılırız o kısımlarda var
Yok öyle düşünmüyorum da şu an Türkiyedeyim, karsima yabancı biri cikacak da beni ulkesine götürecek de baya hayal yani :))) yoksa yabancı dilim de var, diplomam da her türlü çalışırım, iletişim kurarim

Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.

Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Çok iğrenç ve mide bulandırıcı bir tabir. Saygısız ve terbiyesizce. Sevgiliyken bile söylenmez bu söz densiz ve ahlaksızın teki. İkinci hatasını beklemeyin derim

Yok öyle düşünmüyorum da şu an Türkiyedeyim, karsima yabancı biri cikacak da beni ulkesine götürecek de baya hayal yani :))) yoksa yabancı dilim de var, diplomam da her türlü çalışırım, iletişim kurarim
Hayal edilecek kadar iyi birşeyde değil buralarda yaşamak helede cocukluktan beri burda değilseniz alıskin degilseniz daha zor yani

Burda psikopat birilerine denk gelirseniz, diliniz olmazsa yada aileniz burda olmazsa zor.
Uzaktan bir tanidik karisini getirmisti turkiyeden evlenip, kadin boşandi kucuk cocugunuda alip turkiyeye gitti

Bende türkiyede kalmak istiyorum mesela bıktım burdan.
Ama alışabilirmiyim bilmiyorum turkiyeyi çok sevsemde

Hayal edilecek kadar iyi birşeyde değil buralarda yaşamak helede cocukluktan beri burda değilseniz alıskin degilseniz daha zor yani
Ben birkac sene yasadim yurtdışında ve Türkiyeye dondukten sonra alismakta zorlandim hala zorlandığım kısımlar var, orada bir düzen var belki de benim kişiliğim oraya daha uygun oldugundandir.
Diger yorumunuzu da gördüm siz Türkiyeye gelmek istiyormussunuz, alisabilir misiniz bilemedim isterseniz gelin birkac ay kalın görün :)

Ben birkac sene yasadim yurtdışında ve Türkiyeye dondukten sonra alismakta zorlandim hala zorlandığım kısımlar var, orada bir düzen var belki de benim kişiliğim oraya daha uygun oldugundandir.
Diger yorumunuzu da gördüm siz Türkiyeye gelmek istiyormussunuz, alisabilir misiniz bilemedim isterseniz gelin birkac ay kalın görün :)
Herseyı ıkı katı pahalı alıyoruz burda

İnternetten tanıştığınız insandan hayır gelmez. O da benden hayır gelmez sen benden uzak dur diyerek sana sinyal vermiş 😂 En nefret ettiğim konusma tarzlarından biri heleki yeni tanismissam. Uzak dur bacım. Engelle gitsin

Back
X