Aslında ayni dusuncedeyim yani sanaldan adam cikmaz dedigim kısım tanışma siteleri daha cok. Ha facebook ya da instagramdan yürüyenleri de biraz bu kategoriye koyabilirim ama sizin dediginiz gibi ortak paylasimlarin oldugu siteler/gruplar/forumlar olasi, ona karsi değilim ben de. Ama hususi gidip tindera üye olmam mesela :)Tanişma, flort sitelerinde dolaşanlar disinda internette tanisilan erkekler kotudur diye dusunmuyorum ben acikcasi. Biz eşimle bir forumda tanismistik mesela. Sanalda da ben benim, disarda da ben benim.
Boyle terbiyesiz konuşan adamla disarda tanişanlar, ortak arkadasla tanisanlar da vardir illa ki. Sanaldakiler de disardaki adamlardan olusuyor zaten.
Boyle bir adamla disarida veya arkadas ortaminda denk gelsen adam iyi biri mi olacakti? En fazla bu terbiyesizligini saklardi, yapmazdi belki.![]()
Bir de bana göre saygisiz insan her türlü saygisizdir, illa bu konudaki gibi bir cumleye gerek yok baska bir sözü ya da tavrı da kisiligini ele verir. Ben cok denk geldim disaridan çok efendi denen ama aslinda ne kadar saygidan yoksun olan adamlar var.