Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

Tanişma, flort sitelerinde dolaşanlar disinda internette tanisilan erkekler kotudur diye dusunmuyorum ben acikcasi. Biz eşimle bir forumda tanismistik mesela. Sanalda da ben benim, disarda da ben benim.

Boyle terbiyesiz konuşan adamla disarda tanişanlar, ortak arkadasla tanisanlar da vardir illa ki. Sanaldakiler de disardaki adamlardan olusuyor zaten.
Boyle bir adamla disarida veya arkadas ortaminda denk gelsen adam iyi biri mi olacakti? En fazla bu terbiyesizligini saklardi, yapmazdi belki. 🙄
Aslında ayni dusuncedeyim yani sanaldan adam cikmaz dedigim kısım tanışma siteleri daha cok. Ha facebook ya da instagramdan yürüyenleri de biraz bu kategoriye koyabilirim ama sizin dediginiz gibi ortak paylasimlarin oldugu siteler/gruplar/forumlar olasi, ona karsi değilim ben de. Ama hususi gidip tindera üye olmam mesela :)
Bir de bana göre saygisiz insan her türlü saygisizdir, illa bu konudaki gibi bir cumleye gerek yok baska bir sözü ya da tavrı da kisiligini ele verir. Ben cok denk geldim disaridan çok efendi denen ama aslinda ne kadar saygidan yoksun olan adamlar var.

Araplarında cok yakısıklı olanları var
Rachıd taha sanatcı tanoyormuydun
Öldu maalesef
Evet var, burda mesela bikaç sene önce, suriyelileri hiç sevmememe rağmen iş ortamında bir suriyeliden hoşlanmaya başladığımı farketmişdim mesela, sonra onunda bende hoşlandığını anlamıştım. Yanıma işimden dolayı türk erkekleri geldigi zaman onları kiskaniyordu.
Bende ne kadar ondan hoşlansamda mantigim kaddiyen olmaz dedigi icin elimden geldigi kadar uzak durmaya calisiyordum ondan hatta onunla kavga bile etmisdim birbirimizden soğuyalim diye.
Sonra baktim hislerimde bi değişiklik yok bende istifa etmisdim ama hala unutamadim eskisi kadar olmasada artik

Evet var, burda mesela bikaç sene önce, suriyelileri hiç sevmememe rağmen iş ortamında bir suriyeliden hoşlanmaya başladığımı farketmişdim mesela, sonra onunda bende hoşlandığını anlamıştım. Yanıma işimden dolayı türk erkekleri geldigi zaman onları kiskaniyordu.
Bende ne kadar ondan hoşlansamda mantigim kaddiyen olmaz dedigi icin elimden geldigi kadar uzak durmaya calisiyordum ondan hatta onunla kavga bile etmisdim birbirimizden soğuyalim diye.
Sonra baktim hislerimde bi değişiklik yok bende istifa etmisdim ama hala unutamadim eskisi kadar olmasada artik
Ama neden olmasınkı
Neden ıstemedın
Her ulkeden ınsanın ıyısıde var kotusude

Aslında ayni dusuncedeyim yani sanaldan adam cikmaz dedigim kısım tanışma siteleri daha cok. Ha facebook ya da instagramdan yürüyenleri de biraz bu kategoriye koyabilirim ama sizin dediginiz gibi ortak paylasimlarin oldugu siteler/gruplar/forumlar olasi, ona karsi değilim ben de. Ama hususi gidip tindera üye olmam mesela :)
Bir de bana göre saygisiz insan her türlü saygisizdir, illa bu konudaki gibi bir cumleye gerek yok baska bir sözü ya da tavrı da kisiligini ele verir. Ben cok denk geldim disaridan çok efendi denen ama aslinda ne kadar saygidan yoksun olan adamlar var.
Cevrwmden cok duydum bu evlılık sıtelerınden evlenen
Bızım burdan yurt dısına abd kanada yada avrupa ulkelerıne gıden hanımları

Ben guvenemiyorum açıkçası
Yuz yuze tanıştığım kisiler bile yazisirken ya da telefonda konusurken cok efendi gibi tavırlarda oluyor ama ne zaman iş yuz yuze bulusmaya geliyor beden dilinden, kullandığı kelimelerden bile anlaşılıyor ne oldugu. Yurtdışından birini bulacağım da evlenip gideceğim 😃 o kadar büyük hayaller kurmuyorum

Ama neden olmasınkı
Neden ıstemedın
Her ulkeden ınsanın ıyısıde var kotusude
Bilmiyorum bende biraz bu konuda ırkcilik var yalan söylemeyim, yabanci kulturden olsun istemiyordum, zaten pek hoşlanmazdim turkiyedeki suriyelilerden falan, görünce gıcık olurdum ondan konduramadım kendime dedim kızım sana ne oluyor, baban duysa seni evlatlikdan reddeder, turkiyedeki akrabalar duysa sana güler hayir kaddiyen olmaz unut.
Birde dedim Allahim beni cezalandiriyor galiba onlara karşı irkcilik yaptigim icin.
Hoş değişen bişey yok hala hoslanmiyorum onlardan gerçi

Bilmiyorum bende biraz bu konuda ırkcilik var yalan söylemeyim, yabanci kulturden olsun istemiyordum, zaten pek hoşlanmazdim turkiyedeki suriyelilerden falan, görünce gıcık olurdum ondan konduramadım kendime dedim kızım sana ne oluyor, baban duysa seni evlatlikdan reddeder, turkiyedeki akrabalar duysa sana güler hayir kaddiyen olmaz unut.
Birde dedim Allahim beni cezalandiriyor galiba onlara karşı irkcilik yaptigim icin.
Hoş değişen bişey yok hala hoslanmiyorum onlardan gerçi
Neden babanızı ya da toplumu dusunuyorsunuz ki? Yani suriyeli olsa ne olacak? Hoslandiginizi söylediğiniz icin söylüyorum, Türk olunca daha iyi yabanci olunca daha kötü olacak diye bir sey yok.

Şanslilarmış.
Genelde bana iyi olanları denk gelmedi şimdiye kadar.
Eski eşimide bu sitelerden bulmuşdum kendiside burdaydi, öfkesini kontrol edemiyordu sonra şiddet uyguladi bana ayni ülkeden hatta ailemin 1 saatlik mesafede olmasina vede ailemin dağ gibi arkamda olmasina rağmen.
Turkiyeden bi kızı getirseydi kız yaa mezarda olurdu yada timarhanelik olurdu herhalde ailesinden uzakta.

Ben birde illaki yüz yüze görusmeliyim onun için ayni ülkeden olsun istiyorum hatta ayni ülke olmasini birak ayni bölgeden ariyorum.
Uzak mesafe iliskisine güvenmiyorum

Son düzenleme:
Neden babanızı ya da toplumu dusunuyorsunuz ki? Yani suriyeli olsa ne olacak? Hoslandiginizi söylediğiniz icin söylüyorum, Türk olunca daha iyi yabanci olunca daha kötü olacak diye bir sey yok.
Öyle ama hem babam izin vermezdi hemde kültür farkındanda tedirgin oldum.
Hoşlanıyordum yani bikaç sene oldu

Şanslilarmış.
Genelde bana iyi olanları denk gelmedi şimdiye kadar.
Eski eşimide bu sitelerden bulmuşdum kendiside burdaydi, öfkesini kontrol edemiyordu sonra şiddet uyguladi bana ayni ülkeden vede ailemin dağ gibi arkamda olmasina rağmen.
Turkiyeden bi kızı getirseydi kız yaa mezarda olurdu yada timarhanelik olurdu herhalde ailesinden uzakta.

Ben birde illaki yüz yüze görusmeliyim onun için ayni ülkeden olsun istiyorum hatta ayni ülke olmasini birak ayni bölgeden ariyorum.
Uzak mesafe iliskisine güvenmiyorum
Arkadasım
Benım babam despot bırı mesela
Annem cok merhametlıydı
Ikısıde aynı bolgeden
Onyargılarını bır kenara bırakmalısın
Yedı kat el olsa annem bu kadar kotuluk goremezdı
Rahmetlı oldu annem

Arkadasım
Benım babam despot bırı mesela
Annem cok merhametlıydı
Ikısıde aynı bolgeden
Onyargılarını bır kenara bırakmalısın
Yedı kat el olsa annem bu kadar kotuluk goremezdı
Rahmetlı oldu annem
Başın sağ olsun 😔
Evet çok önyargiliyim bundan kurtulmam lazım

Hanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin 🤣

Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum
Bence direk tekmeyi bas bundan bir cacık olmaz , adamın niyeti belli senle o biçim konular konuşmak için yol yapıyor kendine ..

Yurtdışındaysaniz oranin kulturune asinasinizdir aslinda
Öyle bişey yok.
Çocukluktan aileden ne görüyorsanız o.
Ben turk kulturuyle büyüdüm mesela.
Ama buranin kulturunede yabanci degilim, ama benim kulturum ayri

Back
X