Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

Bencede konuşma tarzında bir yanlışlık var beyefendinin, nereli olursa olsun, nerede yetişirse yetişsin karşısında bir hanımefendi varken böyle konuşması hoş olmamış. Bende bir tuhaf olur uyarırdım veya engellerdim ruh halime bağlı😂
Dimii yaa birde 2 gündür konusuyorduk, kaldiki o 25 yasinda gelmis turkiyeden 18 yil olsada geleli onun buraya, simdi hesapladimda yani büyük yaşda gelmiş bana göre birde

Ama ordada bu lafı kullanmak yerine wc'ye gittim yada lavaboya gittim demeyi tercih edenler yokmu nezakethen.
Heleki 2 gundur konustugun biriyse
Yani elbette var ama o tanim biraz daha cocuksu yada daha cok samimi olduğun kişiye kullanılabilir. Elbette yakismamis ama mustehcen bi tabirde değil yani onu demek istedim

Yok sanki Afrika gibi bir yerdeydi diye hatırlıyorum ama emin degilim belki Fransa sömürgesi bir yerse oradan biliyor olabilir Fransızcayi
Ben kelime bazinda biliyorum cumle cok kuramiyorum :)
Olabilir fransa sömurgesi cok afrika ulkesi var.
Zaten buradada afrikali ve araplar çok ondan.
Kolay fransizca zor degil :)
Anladiysaniz cabuk ogrenirsiniz bence 😀

Yani elbette var ama o tanim biraz daha cocuksu yada daha cok samimi olduğun kişiye kullanılabilir. Elbette yakismamis ama mustehcen bi tabirde değil yani onu demek istedim
Adam 25 yasinda gelmis buraya, yani bi zahmet 2 gundur konustugu kiza bisey anlatirken daha dikkatli olsun daha nazik olsun

Olabilir fransa sömurgesi cok afrika ulkesi var.
Zaten buradada afrikali ve araplar çok ondan.
Kolay fransizca zor degil :)
Anladiysaniz cabuk ogrenirsiniz bence 😀
Bilene kolay ama genel olarak zor bir lisan :) yazilisi okunusu cok farkli
En sevdiğim kelime s'il vous plâit 😍 telaffuzunu da seviyorum :)

Bilene kolay ama genel olarak zor bir lisan :) yazilisi okunusu cok farkli
En sevdiğim kelime s'il vous plâit 😍 telaffuzunu da seviyorum :)
S'il-vous-plaît :)
Evet yazilisi okunusu farkli, bana telaffuzu normal geliyor yani bilmiyorum mesela size turkce telaffuz nasil normal geliyorsa banada fransizca oyle geliyor ama ingilizce çok tatli geliyor :)

Anam ben hayalimdeki o centilmen erkeğe kavusamayacagim gittikce umutlarim tukeniyor 🙄
Kirmizi odadaki boncugun canı gibi sadece hayalimde kalacak bu gidisle 😂

Anam ben hayalimdeki o centilmen erkeğe kavusamayacagim gittikce umutlarim tukeniyor 🙄
Kirmizi odadaki boncugun canı gibi sadece hayalimde kalacak bu gidisle 😂
Valla ben de aynı durumdayım 😃 evden tek basina oturarak es bulamayacagima göre "bekarlık sultanlık" diyorum şimdilik 🤣
Yukarıdaki mesaja cevaben de :
Parle vous ingles?

Valla bekarlik bazen sultanlik bazen degil duruma göre degisir bence 😁
Bu devirde dürüst ahlakli birde üstelik centilmen bir erkek tam bir hayal ürünü oldu artik 🙄

Belki fransizcadan agzina yapismistir
Mesela bazen bizde aramizda konurken
Demain je vais lire le kitap falan diye cikabiliyo
C un mélange de culture yani

Yani yinede yeni tanistigi insana denmez ayidir o
Oui mais bon lui il est venu à l'âge de 25 ans quand-même, il doit connaître, il a plus la culture turque que française je pense, mais alismis olabilir c'est vrai.
Bende bazen öyle konusuyorum mais bon işte 2 gündür tanisdigin birinede oyle yazmamalisin oui ayip yani.
À la place il pouvait me dire je suis parti au WC ou au lavabo quoi

Back
X