MESAJLAR ARTIK YOK DENECEK Kadar sebebi ne :(((((((((((

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Kizlar sevgilinizden gelen mesajlar seyreklesiyorsa bundan ne anlam cikartirsiniz.. Erkek arkadasim artik mesaj sayisini cok azaltti.. Bende gurur yapip yazmiyorum ama cok özlüyorum... Sizce sebebi nedir.. Bana sıkıldı gibi geliyo sizce ???

ne tarz mesajlar yani. sürekli ne yaptığını haber veren cinsten mi? eğer öyleyse erkekler böyle şeylere gelemiyor pek. o yüzden olabilir

Sürekli degil ama sonucta ara ara mesajlasirdik ama artik atmiyo... Yoksa ben zaten súrekli mesaj atamamda ondnd beklemem ama neden degisti birden onu anlamadim... Üzüldüm

Yaşlarınız kaç ve ne zamandır birliktesiniz? Aynı şehirde misiniz?
Bununda etkisi olabilir

Son düzenleme:

çalışıyor mu,çalışıyorsa
işleri yoğun olamaz mı

Sürekli mesaj sıkmış olabilir.
Ben de pek gelemem öyle..

Calisiyo ama isi rahat... Hem 6 da evde oluyo vakti bol...
Barıştınız mı sevgilinize ben ayrıldınız diye biliyordum,sanırım senden 4 yaş küçüktü değil mi,mesajlara gelince işleri yoğun olabilir sonuçta 24 saat elinde telle dolaşmıyordur.

Barıştınız mı sevgilinize ben ayrıldınız diye biliyordum,sanırım senden 4 yaş küçüktü değil mi,mesajlara gelince işleri yoğun olabilir sonuçta 24 saat elinde telle dolaşmıyordur.

Evet canim cok ayri kalmadik zaten o adim atti ve baristik...

Şekerim biz nerden bilebiliriz sebebi nedir?
Biraz durumunuzu aç ki yorum yapılabilsin.

Mesajlar sevgi kıstası olmadığı gibi, soğuma, sıkılma kıstası da değildir.

Ayrıca mesaj olayı genel anlamda beni de sıkar..Konuşmak varken mesaj neden diye düşünürüm..Eski eşimle sevgiliyken de, evliyken de mesajlaştığımı hatırlamıyorum:44:

iki önerim var;
  • nedenini güzelce sor, konuşun anlaşın.
  • sal gitsin. sen de aynısını yap bakalım oda seni merak edecek mi ?

Konusmada azaldi.. Pek sik aramiyo artik....

iki önerim var;
  • nedenini güzelce sor, konuşun anlaşın.
  • sal gitsin. sen de aynısını yap bakalım oda seni merak edecek mi ?

Ikinci önerini yapiyorum su an.. Yazmadim.. Az evvelde askim dedi onada cevap yazmadim yazmiycam beklesin yarina kadar bakalim tepkisi ne olcak

Kendisine neden sormuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…