- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Kendisine neden sormuyorsun?
Gurur yapiyorum
Yeniyiz daha 6 ay kadar
Zaman gectikce artar, azalir, yine artar oyle degisir yani. Is yogunluguyla da alakali. Hele evlenince mesaj denen olay koklu bir sekilde ortadan kalkiyor :)
sal gitsin.....Ikinci önerini yapiyorum su an.. Yazmadim.. Az evvelde askim dedi onada cevap yazmadim yazmiycam beklesin yarina kadar bakalim tepkisi ne olcak
sal gitsin.....
peki bu durumda kk ne yapabilir?
Eşimle 8 senelik bir sevgililik dönemimiz var,bu 8 sene içerisinde bile düşünün ki nadir mesajlaşmışızdır..
(arada tabi ki güzel sözler,sevgimizi anlatan yazılar yazar gönderirdik)
Ben mesajlaşmayı hiç sevmem,eşim de öyle.. bana konuşmak daha cazip geliyor. sıkılıyorum mesajlaşırken.. çünkü ne yazsam,acaba şunu desem ne düşünür,böyle mi denir ne denir diye düşünüyordum, 15 dakikalık konuşma 1 saate uzuyordu.. Mesaj atmaması seni sevmediği,senden soğuduğu anlamına gelmez. öyle olsaydı 8 seneden sonra eşimle evlenmezdik.. Bence konuşacak konularınız azalmıştır,bulamıyorsunuzdur o yüzden seyrekleşmiştir. bence altında başka bir sebep yok gibi geliyor bana..
Yapilacak bisi yok.. Fikir verdiler arkadaslarim...
Ikinci önerini yapiyorum su an.. Yazmadim.. Az evvelde askim dedi onada cevap yazmadim yazmiycam beklesin yarina kadar bakalim tepkisi ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?