- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Kizlar sevgilinizden gelen mesajlar seyreklesiyorsa bundan ne anlam cikartirsiniz.. Erkek arkadasim artik mesaj sayisini cok azaltti.. Bende gurur yapip yazmiyorum ama cok özlüyorum... Sizce sebebi nedir.. Bana sıkıldı gibi geliyo sizce ???
Hem eskisi gibi degil diyosun yazincada trip yapiyosun:) 4 yas kucuk mus sizden siz kac yasindasiniz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkıldığını ya da senden soğuduğunu düşünüp bunaltma sakın, sonu kötü oluyor tecrübeyle sabit ne yazık kimesaj atmıyorsa ya konuşacak konularınız bitmiştir ya işi vardır bu dönem yoğundur ya hayatında farklı bir sorun vardır aklını kurcalayan. erkekler pek numara yapamaz bu konuda canım sıkılsa emin ol konuştuğunuz zamanlarda anlardın, dert etme kendine boşuna bir de sen de sürekli mesaj atma telefonu uzağına koy
ertesi gune kadar bekletmek ipleri koparmak gibi olur.insallah yapmamissindir boyle biseyi.acikca soyle ilgin azaldi gibi hissediyorum de.belki bi sorunu var yada isleri yogun.sebebi sadece senden sikilmasi olmayabilir.
Kizlar sevgilinizden gelen mesajlar seyreklesiyorsa bundan ne anlam cikartirsiniz.. Erkek arkadasim artik mesaj sayisini cok azaltti.. Bende gurur yapip yazmiyorum ama cok özlüyorum... Sizce sebebi nedir.. Bana sıkıldı gibi geliyo sizce ???
Kim ne derse desin yoğunluk bana kendini teselli gibi geliyor valla. Hiç mi nefes aldığı, tuvalete gittiği, sigara içtiği, yemek yediği bir mola yok? Çok mu zor arayıp 30 snlik bir süreçte "çok yoğunum sevgilim" demek. bu bile insanı motive eder ilişkiye devam etmek için. sevgilinse ilgilenecek. sebebi nedir bilemem de görmezden gelmelere, kendini tesellilere gerek yok. biz eşimle ayrı şehirlerdeyiz hala mesajlaşırız da zaten, bir yere giderken muhakkak yazar, yazmalı da. o konuda hiç tavizim olmadı. yoğunlukmuş, bunlar hep bahane. insan istedi mi yaratır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?