MESAJLAR ARTIK YOK DENECEK Kadar sebebi ne :(((((((((((

ertesi gune kadar bekletmek ipleri koparmak gibi olur.insallah yapmamissindir boyle biseyi.acikca soyle ilgin azaldi gibi hissediyorum de.belki bi sorunu var yada isleri yogun.sebebi sadece senden sikilmasi olmayabilir.

sıkıldığını ya da senden soğuduğunu düşünüp bunaltma sakın, sonu kötü oluyor tecrübeyle sabit ne yazık ki mesaj atmıyorsa ya konuşacak konularınız bitmiştir ya işi vardır bu dönem yoğundur ya hayatında farklı bir sorun vardır aklını kurcalayan. erkekler pek numara yapamaz bu konuda canım sıkılsa emin ol konuştuğunuz zamanlarda anlardın, dert etme kendine boşuna bir de sen de sürekli mesaj atma telefonu uzağına koy

Hem eskisi gibi degil diyosun yazincada trip yapiyosun:) 4 yas kucuk mus sizden siz kac yasindasiniz acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok atmiyom zaten...

ertesi gune kadar bekletmek ipleri koparmak gibi olur.insallah yapmamissindir boyle biseyi.acikca soyle ilgin azaldi gibi hissediyorum de.belki bi sorunu var yada isleri yogun.sebebi sadece senden sikilmasi olmayabilir.

Yok beklemedim yazdim hemen cevap...

bence direk ona sorun mesajların neden azaldığını, ama bence ilişkiniz düzene girdiğinden sürekli atmıyordur.yanlış anlamayın ama bir tespitte bulundum sizin hakkınızda, önceki konularınızı da okudum.işk önce yaşınız ondan büyük diye olmaz dediniz, bıraktınız açıklama yapmadan.sonra arkadaşınız geri döndü,ilişkiye başladınız, sonra yakışıklı erkekle güzel olmayan kız dediniz, şimdi neden mesaj atmıyor.bence sürekli böyle sorular sorarsanız, kendinize güvenmezseniz, sürekli onu kaybedeceğinizi düşünüp kaybetmekten bu kadar korkarsanız, ilişkinizin bir yerinde sorunçıkar ve biter.o yüzden bence akışına bırakın biraz.

Sıkıldığını düşünürüm, sevgilimi tanıdığımdan zaten olayı az çok kavrar yoluma bakarım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı dertten müzdaribim ya, sanki konuyu ben açmışım, benimde 6 aylık bir ilişkim var, 8 aydır birbirimizi tanıyoruz fakat sevgili olmadan önce hiç konuşmazdık, benimki yurt dışında bu nedenle başlarda hep mesajlaşırdık (whtsp'tan) ve hep o yazardı ilk mesajı günaydınla başlar gece 2 ye 3 e kadar devam ederdik, işteyken fazla yazamazdı ama eve gelince veya hafta sonları onun hızına yetişemezdim..o peşimden koştu, ben sevmiyordum onu o aşıktı bana, iki ay sonra bende sevdim ve sevdigimi söylemeye başladım o zaman mesajlar azalmaya başladı.....ama aramaya başladık birbirimizi, ve hatta aradıgı günler hiç mesaj bile atmiyor ben atmasam. Malesef yurt dışında oldugu için ve ikimizde henüz yeni işe girdigimiz için, ekonomik durumlarımız çok sık konuşmamıza müsade etmiyor. Ben ona sordum neden artık yazmıyorsun diye, cevabı ise işte yoruluyorum, oysaki ben sürekli yazsın demiyorum ama kalkınca onu yanımda hissetmem için sadece günaydın yazsın ve işe gitsin çokmu şey istiyorum? yapmıyor bunu malesef ama artık söylemiyorum, mesela dün evde oldugu halde hiç mesaj atmadı aramadı bende öyle yaptım ve saat 4 e yakın mesaj attı, yani kaprisler falan işe yaramıyor, degişmezler bunlar...bu arada sevmiyor diye düşünmüyorum çünkü benimki hemen evlenmek istiyor ama ben kabul etmiyorum

Kim ne derse desin yoğunluk bana kendini teselli gibi geliyor valla. Hiç mi nefes aldığı, tuvalete gittiği, sigara içtiği, yemek yediği bir mola yok? Çok mu zor arayıp 30 snlik bir süreçte "çok yoğunum sevgilim" demek. bu bile insanı motive eder ilişkiye devam etmek için. sevgilinse ilgilenecek. sebebi nedir bilemem de görmezden gelmelere, kendini tesellilere gerek yok. biz eşimle ayrı şehirlerdeyiz hala mesajlaşırız da zaten, bir yere giderken muhakkak yazar, yazmalı da. o konuda hiç tavizim olmadı. yoğunlukmuş, bunlar hep bahane. insan istedi mi yaratır.

Mesaj tek kıstas mı ilişkinizde?
MEsaj merkezli mi yaşıyorsunuz?
Normalde anormallik varsa sorun olabilir ama tek mesajlar seyrekleşti diye anlam çıkarmak çok zor.

belki konuşacak konu yoktur. ona bişeyler anlatmaya çalış. hafta sonu ne plan yapacagınızı nerelere gidicegınızı konusun.

Ben de boyle dusunuyorum. Ve sen bir terslik oldugunu hissediyorsan muhakkak vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…