Mesajlara cevap vermeyen arkadaş

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.435
5.206
358
39
Benim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz

Benim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz
Beni umursamayani bende umursamam ☺️ bence sizde bir daha yazmayın

O kadar mesaja falan cevap vermeyecek görüldü atacak kadar silmişse beni , bende hiiiiç umursamam ve sormam sonuçta 9 yıl kızmış veya kırılmış bile olsa mesajına cevap verip bunu belli edecek yaştadır diye düşünüyorum.

9 yillik arkadasin dogum gunu vatsap mesajiyla mi kutlanir?
En azindan bir aramaliydiniz.
Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya

Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya
dogum gununuzu kutlamadiysa oncesinden gelen bir derdi var demek ki, acik acik konusmayi secmeyip cocukca tavir yapmaya çalışıyorsa sil gitsin o halde.

Eğer bilerek yaptığım bı hatalı tavır/ davranış yoksa böyle orta yerden mesafeli davranani umursamazdim.

Gerçek dost halden anlayan, uzun zaman görüşmese bile ilk alo da kaldığı yerden devam edebilen hatta bence kırılsa bile bunu samimiyetle ifade eden kişi olmalıdır.

Bence sessiz kalın hiçbir şey yapmayın ola ki işi düştü bı şekilde ulaştı o zaman duygularınızı ifade eder mesafe koyar belki tamamen bitirirsiniz

Onu engellemenin vakti gelmiş..

Başlığı görünce benden mi bahsediyor acaba dedim. Arkadaşlarımın sürekli ekonomiden şikayet etmesinden ve aynı şeyleri tekrarlamalarindan sıkılıp bir süredir mesajlarına kaçamak kısa cevaplar veriyorum. Telefonlara da hiç bakmıyorum. Hepsi cevapsız. Artık alıştılar huyu bu diyorlar. Çünkü car car sohbet etmeyi hiç sevmiyorum. Sizin arkadaşınız da böyle olabilir. Lakin görüldü atıp sonra durum paylasmak... Resmen konuşmak istemiyor

ozaman o sizin 9 yillik arkadasiniz falan degil 19 yil olsa ne yazar. siz cok onemsemissiniz ama o sizi 9 yillik arkadas yerine koymuyor bence.

Back
X