Mesajlara cevap vermeyen arkadaş

Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya
O artık arkadaşınız değil. Böyle dengesizledi çok idare ettim. Kendi kendilerine bisiler düşünüyorlar. Kendi kendilerine kusuyorlar felan. En sonunda ben tekmeyi vurdum. Sonra aaaaaa papatyaya bak dediler. Yaaa öyle olmaz böyle olur

Benim ablamın arkadaşı da doğum yaptı hayırlı olsun mesajı attım görüldü attı ardından hikaye atmaya devam etti anında sildim hesabımdan en sevmediğim davranış şeklidir. Zaten benim için pek önemli biri de değildi kolaylıkla çıkardım. Sizin arkadaşlığınız uzunmuş ama ben de sormazdım silmezdim de ama artık umursamam.

Onun doğum gününden bir hafta öncede benim doğum günüm o kutlamadı bile hiç takmadım bile WhatsApp ta kutladım küçük bebeğim var eşim ameliyat oldu hiç vaktim yoktu aramaya
Peki eşinizin ameliyatı için aradı mı? Ben de olabilir belki karşılığında mesaj yazmak yerine aramayı düşünüyordur vakit bulamamıştır diye düşünüyorum. Benim de hemen cevap yazmayan arkadaşlarım var umursamıyorum. Ama bir tanesi kendisi cevap yazmaz ararsın açmaz, beni ikide bir aramıyorsun aramıyorsun diye darladığı için sildim. Cevap vermemesine bile takmamıştım. Demek ki bu kadar hoşgörülü olmamak gerekiyormuş.

Peki eşinizin ameliyatı için aradı mı? Ben de olabilir belki karşılığında mesaj yazmak yerine aramayı düşünüyordur vakit bulamamıştır diye düşünüyorum. Benim de hemen cevap yazmayan arkadaşlarım var umursamıyorum. Ama bir tanesi kendisi cevap yazmaz ararsın açmaz, beni ikide bir aramıyorsun aramıyorsun diye darladığı için sildim. Cevap vermemesine bile takmamıştım. Demek ki bu kadar hoşgörülü olmamak gerekiyormuş.
Yok aramadı

Benzerini de ben yaşadım, ameliyata girecektim sabah yazdım 3 gün sonra döndü aa niye falan diye. Ölsem kalsam demek 3 güne anca fark edecekti. Doğum günümü de kutlaması. Sonrasında da ikimiz de birbirimize yazmadık. Geçen onun doğum günüydü ben de yazmadım. Bir teşekkürler yazmak zor olmasa gerek, ayıp etmiş v

ohooo
size taaa o zamandan küsmüş olmasın

ben olsam sorardım kesin bide benimkini kutlamamışsa acayip bozulurdum

Herkes gerçekten her mesaja cevap veriyor mu ya?
Bir bende mi var onlarca açılmamış, dönülmemiş mesaj?
Hepiniz tepki vermişsiniz.
Ben olur öyle şeyler bunlarcıyım. Diyeceğimi demiş sorumluluğu atmışım, okur okumaz görür görmez onun sorunu.
bence yazılan mesajlara geri dönmemek okumamak ayıptır

görüşülmemesi gereken kişidir

tabii pek ünlü olup da büyük bir hayran kitleniz varsa o zaman haklısınız yetişemezsiniz :)

içiniz rahat ediyor mu gerçekten öyle

Valla ben bu konuda keskin konuşurum. Herkes her mesaja anında cevap verecek diye bir şey yok ama o kişi benim arkadaşımsa görüldü atıp dönmemesi de olmaz. Hiçbir şey demeden silerim, engellerim. Böyle arkadaşlık olmaz.

bence yazılan mesajlara geri dönmemek okumamak ayıptır

görüşülmemesi gereken kişidir

tabii pek ünlü olup da büyük bir hayran kitleniz varsa o zaman haklısınız yetişemezsiniz :)

içiniz rahat ediyor mu gerçekten öyle

Ediyor neden etmesin :D
Ünlü değilim, hayran kitlem falan da yok. Hani evet bayağı takipçili bir insta hesabım var da orada açılmamış mesajları saymıyorum bunu söylerken.
Ya da iş WhatsAppı da değil.
Normal, aile arkadaş ortamında kullandığım hesapta da çok var açılmamış dönülmemiş mesaj.
Ben aramalara da her zaman dönmüyorum.
Çok lazım olan tekrar arasın.
8-10 kişi ile iletişim kurmuyoruz ki onlarca tanıdık var önüne gelen iletişime girmeye yer arıyor.

Bu konulardaki en büyük felsefem kim olursa olsun (cekirdek ailem haric tabii),bir insana en fazla iki kere adım atarım.Eger dönmüyorsa sonsuza dek ugurlarim sevgiyle. Bir şey yapmadigima eminsem tabii bunu da ilave edeyim.

Herkes gerçekten her mesaja cevap veriyor mu ya?
Bir bende mi var onlarca açılmamış, dönülmemiş mesaj?
Hepiniz tepki vermişsiniz.
Ben olur öyle şeyler bunlarcıyım. Diyeceğimi demiş sorumluluğu atmışım, okur okumaz görür görmez onun sorunu.
Her mesaj dediğiniz konu sahibinin 10 senelik arkadaşı.
önüne gelen iletişime girmeye yer arıyor.
Önüne gelen iletişime geçmek için yer arıyor dediğiniz de doğum günü mesajı. Biri sizin yüzünüze nice mutlu yıllara dediğinde arkanızı dönüp gitmiyorsanız mesajda da görmezden gelmek bana saygısızlık geliyor.

Ediyor neden etmesin :KK70:
Ünlü değilim, hayran kitlem falan da yok. Hani evet bayağı takipçili bir insta hesabım var da orada açılmamış mesajları saymıyorum bunu söylerken.
Ya da iş WhatsAppı da değil.
Normal, aile arkadaş ortamında kullandığım hesapta da çok var açılmamış dönülmemiş mesaj.
Ben aramalara da her zaman dönmüyorum.
Çok lazım olan tekrar arasın.
8-10 kişi ile iletişim kurmuyoruz ki onlarca tanıdık var önüne gelen iletişime girmeye yer arıyor.
O zaman size de aynı şeyler yapılınca kesin bozulmuyorsunuzdur değil mi? Çünkü bazı insanlara ,onların bize olan davranışları gibi davrandığımizda bozuluyorlar.

O zaman size de aynı şeyler yapılınca kesin bozulmuyorsunuzdur değil mi? Çünkü bazı insanlara ,onların bize olan davranışları gibi davrandığımizda bozuluyorlar.

Şu an gerçekten düşündüm ve bugüne kadar kimseye geç cevap verdin ya da vermedin diye gönül koymadım, hatta soru sormadıysam cevap vermiyor diye dönüp bakmadım da.
Söyleyeceğim şey önemliyse, cevap bekliyorsam üstüne ararım ben ya.

Şu an gerçekten düşündüm ve bugüne kadar kimseye geç cevap verdin ya da vermedin diye gönül koymadım, hatta soru sormadıysam cevap vermiyor diye dönüp bakmadım da.
Söyleyeceğim şey önemliyse, cevap bekliyorsam üstüne ararım ben ya.
Şu bir gerçek ki ; demekki bazı şeyler de tarz meselesi.Size cevap verilmeyince alınmıyorsaniz ,gönül koymuyorsaniz vs ona bir şey diyemem tabii.Kisilik bir yerde.Benim demek istedigim; mesela yakin bir arkadaşım bana istedigi lafı söylüyor çekinmeden,ama ben aynı lafı ona söyleyince işler değişiyor gibi gibi düşünün.Benim de bu tip insanlara tahammülüm yok artık.Herkesin karşısına dengi gibi insanlar çıksa, ahh ahh ..

Back
X