- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.595
- 248
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Bir daha mesaj atmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüldü atıyorsa artık konuşmak istemiyordur veya acaba farkında olmadan bir yanlış mı yaptınız?Benim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz
Yok birsey yapmadım düşünüyorum ama bulamıyorum yapmış olsam bile o kadar yılın hatırına açık açık söylemesini beklerdim kırıldığınıGörüldü atıyorsa artık konuşmak istemiyordur veya acaba farkında olmadan bir yanlış mı yaptınız?
Olabilir ama ben çok çocukça buluyorum küstüm oynamıyorum der gibi bide kendisi benden 5 yaş büyük daha olgun olmasını bekliyorumBir kısım boşver gitsin demiş, yanlış anlaşılmasın saygım var. Herkesin kişiliği mizacı farklı. Ama ben boşveremezdim yaO kadar yıl iyi kötü arkadaşlığınız olmuş. Görüşmek istemiyorsa, sıkıldıysa veya ne bileyim bir şeye küstüyse açık açık söylesin. Bu kadar yıl arkadaşlığın hatırı olmalı diye düşünürüm. Net olunmalı. Belki de o da sizin sormanızı bekliyordur olamaz mı?
eşinizi ameliyatı doğum günlerinden önce miydi?Çok zaman geçmedi ocak ilk haftası benim ikinci haftası onun dogumgunu
o zamanEdiyor neden etmesin
Ünlü değilim, hayran kitlem falan da yok. Hani evet bayağı takipçili bir insta hesabım var da orada açılmamış mesajları saymıyorum bunu söylerken.
Ya da iş WhatsAppı da değil.
Normal, aile arkadaş ortamında kullandığım hesapta da çok var açılmamış dönülmemiş mesaj.
Ben aramalara da her zaman dönmüyorum.
Çok lazım olan tekrar arasın.
8-10 kişi ile iletişim kurmuyoruz ki onlarca tanıdık var önüne gelen iletişime girmeye yer arıyor.
Hakkaten ya, ben hikayeye yorum yazdıysam unuturum bile. Gördüm o an yazdım. Ne yani, bu kadar büyük bir mesele mi?Şu an gerçekten düşündüm ve bugüne kadar kimseye geç cevap verdin ya da vermedin diye gönül koymadım, hatta soru sormadıysam cevap vermiyor diye dönüp bakmadım da.
Söyleyeceğim şey önemliyse, cevap bekliyorsam üstüne ararım ben ya.
Doğum günü konusunda haklı olabilirsin yenGEnC, arada kaynamış olabilir. Ama biri çocuğun hakkında iyi dilekte bulunmuş, ne bileyim bunu görmemiş gibi yapmak cevap vermemek bana kasıtlı geldi. Hadi vaktin yok, ya da bir sebepten cevap vermek istemedin, çift tıklasan bir kalp, bir beğeni gitmiş olur zaten.Doğumgünü,Mesaj kalabalıginin içine gelmiştir,görmemiştir.
Diğerinde de hikayesine cevap vermissin. Sağol canim'dan başka ne yazar ki? Eskiden ben de cevap vermezdim , sonra bunun ayıp oldugunu düşünen birkaç görüş gördüm, artıkşu emojiyi atıyorum.
Ben acikcasi hikayeye atılan şeye cevap gelmezse hiç bozulmam,yani o hikaye atmış,ben de o anlık cevap vermişim. Geçmiş gitmiş yani. Çok da büyük bir mesele değil
Bu arada bu demek değil ki bana yazanları sevmiyorum. Bazen cevap atamadan alt sıralara düşüyor. Kk'da bile bazen arkadaşın özel mesaj atıyor, müsait olunca cevap atarım diyorsun,aklından çıkıyor.
Sohbet başlatmak istiyorsan ara bence.
Ve birkaç hafta önce galiba konu sahibinin doğum günüymüş onu da kutlamamış arkadaşı, konu sahibi 2 kere iletişime geçmiş hiç cevap yok, doğum günü mesajına dahi. Bence yakın arkadaşlarsa, konu sahibinin farketmediği bir sorun oluştu yada arkadaş değil de tanıdıklar sadece.Doğum günü konusunda haklı olabilirsin yenGEnC, arada kaynamış olabilir. Ama biri çocuğun hakkında iyi dilekte bulunmuş, ne bileyim bunu görmemiş gibi yapmak cevap vermemek bana kasıtlı geldi. Hadi vaktin yok, ya da bir sebepten cevap vermek istemedin, çift tıklasan bir kalp, bir beğeni gitmiş olur zaten.
Ya da mesela sende ilişkinin dinamiği öyledir, sen story attıkça arkadaşların bir emoji bir kelime yorum yazıyordur, öyle kalıyordur. Ama burada bence sorun olduğunu hissetmiş dipsiz kuyu. Düşünsene sen üst üste iki kere iletişime geçmeye çalışıyorsun karşı tarafta bir duvar, cevap yok, sessizlik . Bence sinir bozucu![]()
Kesinlikle burada bir sorun var, kasıtlı yapılıyor.Ve birkaç hafta önce galiba konu sahibinin doğum günüymüş onu da kutlamamış arkadaşı, konu sahibi 2 kere iletişime geçmiş hiç cevap yok, doğum günü mesajına dahi. Bence yakın arkadaşlarsa, konu sahibinin farketmediği bir sorun oluştu yada arkadaş değil de tanıdıklar sadece.
Karsi taraf mesaja cevap bile vermiyor arasa muhtemelen açmayacaktı. Aramalıydınız demissiniz pes9 yillik arkadasin dogum gunu vatsap mesajiyla mi kutlanir?
En azindan bir aramaliydiniz.
Yani ben 'duvar' diye bakmıyorum,alt tarafı hikayesine cevap atmış. Çok büyütecek bir şey değil ki . Sanki evine hediye göndermiş de karşı taraf bir teşekkür telefonu açmamış gibi davranmaya gerek yok. Samimiyetsiz bir 'sagol canim' yazsa olay çözülecek miydi yani...Doğum günü konusunda haklı olabilirsin yenGEnC, arada kaynamış olabilir. Ama biri çocuğun hakkında iyi dilekte bulunmuş, ne bileyim bunu görmemiş gibi yapmak cevap vermemek bana kasıtlı geldi. Hadi vaktin yok, ya da bir sebepten cevap vermek istemedin, çift tıklasan bir kalp, bir beğeni gitmiş olur zaten.
Ya da mesela sende ilişkinin dinamiği öyledir, sen story attıkça arkadaşların bir emoji bir kelime yorum yazıyordur, öyle kalıyordur. Ama burada bence sorun olduğunu hissetmiş dipsiz kuyu. Düşünsene sen üst üste iki kere iletişime geçmeye çalışıyorsun karşı tarafta bir duvar, cevap yok, sessizlik . Bence sinir bozucu![]()
Benim de 1 yıldır neredeyse her gün yazıştığım bir arkadaşım pat diye sohbeti kesti. Yani en son ben yazdım. Baktım o bir tepki yapmıyor, tekrar yazmaya gerek görmedim ama evet, insan bir şey mi yaptım diye düşünüyor ama ben de iyi bir arkadaş olduğumu düşünüyorum. O kaybeder diyorum.Yok birsey yapmadım düşünüyorum ama bulamıyorum yapmış olsam bile o kadar yılın hatırına açık açık söylemesini beklerdim kırıldığını
Ben olsam hemen ararım. Açmazsa ve dönmezse bir daha ararım.yine olmazsa bir süre ara veririm ilişkime.Belki bu bir dönemdir.Benim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz
Kendi kendinize uzulene kadar sorun bence neden cevap yazmadıginı sona da gorışmeye ara verinBenim yaklaşık 9 yıllık bir arkadaşım var kendisini severimde ailecekte görüşüyoruz geçen gün doğum günüydü dogum gününü kutladım WhatsApptan görüldü ama cevap yazmadı daha sonrasında oğlunun fotosunu paylaştı yine yorum yazdım iyi dileklerimi söyledim cevap yazmadı aslında bir sorunu sıkıntısı mı var diye merak ederdim ama sürekli WhatsApp durum paylaşımları yapıyor arkadaşları ailesiyle normalde eski ben olsam bir sıkıntı mı var diye sorarım şimdi hiç sormak gelmiyor içimden siz olsanız napardiniz