mesajlarımı çıkarttırabilir mi?

Bildiğim kadarıyla çıkartılamaz.

Silinen smslerin Çıkartılabilmesi teknik olarak imkansız gibi geliyor.

Ama şu şekilde olursa elebette dökümü alınabilir.

Smsleştiğiniz hattlar teknik takip altındaysa tabiki kayıt altında olur ve çıkartılabilir.Eğer teknik takip olayı yoksa kesinlikle çıkartılamaz diye biliyorum ben..

hat erkek arkadaşının kendi üzerine olduğu için bi şekilde çıkarttırabilse bile sonuçta kendi hattı yani sen atmadın ki mesajları kendi kendine mesaj atmış durmuş durumuna düşer :51: ayık oll sorun çıkmaz zandımca:49:

Kızlar mesajların içeriğini çıkartabilme için savcılıığa şikayet etmek gerekiyor ederse kimi edecek geçerli bir sebep yok cinayet vs. Ama msjların kime kac kere hangı saatlerde atıldığını kim ile kaç sanıye bıle konustugunu anında öğrenebilir. Müşteri hizmetlerini arıyor ve istyıyor bir hafta içinde elinizde oluyor ama msj içeriği olmuyor

Hat onun üzerineyse hattı senin kullandığını nasıl kanıtlayacak.. Sıkma canını korkulcak bi durum yok.. Ben kullanmadım dersin

Lisedeki arkadaşımın hattı babasının üzerineydi. Bu kızın bazı olayları oldu. Babası GSM operatöründen kızın son 1 haftalık bütün mesajlarını çıkarttırmıştı.

lisedeki arkadaşımın hattı babasının üzerineydi. Bu kızın bazı olayları oldu. Babası gsm operatöründen kızın son 1 haftalık bütün mesajlarını çıkarttırmıştı.

tanıdık biri olmadıgı sürece ve savcılıga verılmedıgı surece asla cıkartılmaz mesaj içeriği ama kımle msjlastıgı kac dk konustugu dahıl her seyı gorebılır son 6 aylık dönemde

benim de bir öğrencimin babası komiserdi.. kendi kızının mesaj dökümlerini çıkartıyordu.. bu kadar kolay mı bu işler dedim, sen bana numara söyle gör dedi... şoka girmiştim... o gün bu gündür yazdıklarıma dikkat ederim...

acaba kötü ayrıldık derken sen çocuğu aldattın da gizledin sonra bunu sebep göstermeden ayrıldın da,şimdi mesajlarından öğrenmesinden mi korkuyosun?bundansa eğer kork bence de,çünkü çıkarttırılabiliyor diye biliyorum.kendi adına sonuçta hat.yapabileceğin birşey yok gibi.

acaba kötü ayrıldık derken sen çocuğu aldattın da gizledin sonra bunu sebep göstermeden ayrıldın da,şimdi mesajlarından öğrenmesinden mi korkuyosun?bundansa eğer kork bence de,çünkü çıkarttırılabiliyor diye biliyorum.kendi adına sonuçta hat.yapabileceğin birşey yok gibi.

Evet,neden korktuğu da önemli.

tanıdık biri olmadıgı sürece ve savcılıga verılmedıgı surece asla cıkartılmaz mesaj içeriği ama kımle msjlastıgı kac dk konustugu dahıl her seyı gorebılır son 6 aylık dönemde

Kızın babası askeriyedeydi. Ünvanını bilmiyorum. İntihar durumu olmuştu kızın. Mesajlarını çıkartmıştı. Bu olay 4 yıl önce oldu. Belki o zamanlar daha kolaydı çıkartmak.

savcı oyle her onune gelenın mesajlarını cıkartcak halı yok . çıkarttıramaz
polıs ancak cınayet vb suclardan sonra cıkarttırır.

Mesajları çıkarttırmak eskisi kadar kolay değil artık. Eskiden kolaydı.. Savcılığa vermekte uzun iş. Öyle savcılığa veriyorum diyerek pat vereceğini sanmıyorum cok ciddi değilse aranızdaki mevzu. Öncelikle savcılığa verdiğinde nedenini delillerle ortaya koyması gerekiyor. Eğer elinde senin onu taciz ettiğine dair bi belge, kanıt varsa ancak bunu irdelemek amaçlı savcılıktan bi izin kağıdı alıp mesajları çıkarttırabilir. Kanlı, bıçaklı bi mesele yoksa savcılığa falan vereceğini hiç sanmıyorum, sadece gözünü korkutmuş bence..

Savcılık numaradan tarihe mesajın içeriğine kadar herşeyi çıkartabilir fakat bunun için çok ciddi bir sebebi olması gerekir o arkadaşın.Suç duyurusunda bulunacak inceleme kararı alınacak ve görüşmeler incelemeye alınacak ama bunun içinde ciddi bir suç olması gerekiyor ortada.

bu isler okadar kolay degil herhangi bir vakada bile bunun icin mahkeme kararı cıkıyor ustelik bildigim kadarıyla adli bir suc olmadanda bunu yapmazlar adam der git baska isin mi yok diye

Evet,neden korktuğu da önemli.

tehtit vb şeyler yok aldatma gibi bişey yok.. Bu bizim aramızda yaşadığımız özel şeyleri aileme söylemekle tehtit etti.. Bunuda mesajlarla kanıtlayacağını söyledi.. Konu böyle yanii.. çok teşekkür ederim bu arada....

Çok çok önemli mevzularda ancak aranan numaralara gelen numaralara ulaşılır diye biliyorum.

Bu kadar basit bi mevzu için sanmıyorum yapmaz savcılık o işlemi.,

Hem ne var ki seni bu kadar korkutan o mesajlarda ?

hakaret mi içeriyor mesajların_??
bence de sadece saatleri çıkar diye biliyorum içerik değil

O hatla suc mu işlendi? Sizi şikayet mı edecek? Böyle bı seyyoksa çıkaramaz

Evet çıkarttırabilir. da korkunuzun sebebini anlayamadım.
Tehdit mi ettiniz erkek arkadaşınızı. Yada öğrenmemesi gereken bişeyleri mi söylediniz.
Eğer tehdit varsa suç duyrusunda bulunur ve savcılık gsm operatöründen o mesajları tüm konuşma kayıtlaırnı alır.

savcılık böyle eften püften şeylerle ilgilenmez kanımca da neden endişeleniyorsun erkek arkadaşının şüphelendiği birşeyler mi var

konu sahibi 1 tane bile cvp yazmamış yada ben göremedim atladım

Çok teşekkür ederim öncelikle içim çok rahatladı.. Önceki mesajımda söylediğim gibi beni aramızdaki özel şeyleri millete hatta aileme duyurmakla tehtit ediyodu başka da bişey yok öyle suç, tehtit vb gibi tek tedirginliğim o.. Gerçekten sağolun :)

Mesajlarin geriye donuk olarak cikarilmasi mumkun fakat zannederim belli bir suresi olmasi lazim. Cevremde de bu sekilde mesajlari yoktan ve olmayan bahanelerle savciliga basvurup isteyip alan 1 den fazla kisiyi taniyorum ve mesaj icerikleri direk savcilik kanaliyla evlerine gittigini biliyorum fakat surec hakkinda detayli bir bilgim malesef yok bir avukattan da bu konuda yardim alabilirsiniz.

tehtit vb şeyler yok aldatma gibi bişey yok.. Bu bizim aramızda yaşadığımız özel şeyleri aileme söylemekle tehtit etti.. Bunuda mesajlarla kanıtlayacağını söyledi.. Konu böyle yanii.. çok teşekkür ederim bu arada....

Ailenize güya "sizin ne haltlar karıştırdığınızı" ispatlayınca aileniz onun sırtını sıvazlayıp sadece sizi mi cezalandıracaklarmış acaba? Siz sıkmayın canınızı, savcı kuzeni gsm firmasında çalışan kankası falan olup mesaj metinlerinizi ele geçirmeyi becerse bile o dediğini yapması (g)üven, (ö)zveri, (t)ecrübe ister. Sizi huzursuz etmek istemiş sadece.

Back
X