sana tavsiyem evde kendine bi uğraş hatta ve hatta bi kursa git onada bişey demezse öyle bişey yap çünkü bi uğraş bulmazsan tek saracağın yer erkek arkadaş oluyorseni anlıyorum bu konuda..dediğim gibi bi uğraş bulursan öyle kafana takılmaz yok 8-9 saat msj diye kafayı yemezsin tersine o seni merak etmeye başlar..nasıl olsa evdesin ekmeğine bal kaymak sürmüşsün niye merak etsinki seni
O sorun bizdede var canım askerdeyken bile her saat bası msj atan adam şimdi ben atmassam atmıyo bi sabah atar bide 5-6 saat sonrasebebini sordugumda ise işim değişti telefonla ilgilenemıyorum falan diyor oda haklı. ama bandaa snın gibi gezme izni veya calşma iznım yokmus öyle diyo. Arkadasında dediği gibi rahat bırak ara sıra msj atarsın konusrsunuz her zaman atma o özler zaten bi kaç güne hem kafan daha rahat oluyo yoksa takıntı halıne geliyo insanda
canım ehliyet kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor kemen kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor . çatlatıyor beni o yokken yapmamam gerekmiş o varken olsunmuş haliyle bende vde tüm gün nette sıkılıyorum 1 2 saatte değil tüm gün yani :)
kızlar biz bu sene ailecek tatile çıkmadık . haliyle tüm günüm evde geçiyor . okuduğum için bi işimde yok . evde cok sıkılıyorum sevgilim kendi memleketinde pek dışarı çıkmamı istemez cok kimseylede görüşmüyorum iyce bunaldım . sürekli onla mesajlaşıyordum . bana dedi ki ben mesajlaşmayı pek sevmem senin için atıyorum günümüzün 4 te 3 ü mesajlaşmakla geciyo falan . bişey demedim biraz serbest bırakayım dedim bu seferde 8 9 saat atmadığı oluyor ben kafayı yiyorum . insan bu kadar saat bi napıyosun olsa yazmaz mı ? napıyım bilemedim
canım ehliyet kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor kemen kursuna gitmek istiyorum izin vermiyor . çatlatıyor beni o yokken yapmamam gerekmiş o varken olsunmuş haliyle bende vde tüm gün nette sıkılıyorum 1 2 saatte değil tüm gün yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?