mesajlaşma sorunu

erkekler öyle
sevmiyolar mesajlaşmayı telefonda konuşmayı sanırım.
bende ousa çok kızıyorum bu konu yüzünden

benimki de yazar da yazar sürekli
bazen bakıyorum 5. mesajı olmuş ancak görmüşüm

bu kadar hayatınıza müdahale ettirmeyin zincire vur kendini otur dese de yapacak mısınız?
hem çok garip hem hiç mesaj atmayıp hiçbir şeye de izin vermemesi
ya da ben çabuk güvenemiyorum bilemedim

benim birlikte olduğum insan da pek mesajlaşmayı sevmiyordu ama whatsappta tüm gün konuşuyoruz o işteyken ya da ben onunla beraber değilsem, özetle uzaktaysak ve bu 4 yıldır böyle devam ediyor. yani sevmeyebilirler ama bu da bir alışkanlık oluyor bir süre sonra. elbette 8-9 saat habersiz olunması bana da anormal geliyor, ben en azından 8 9 saat sesi çıkmasa uyumuyorsa merak ederim. ama hiçbir şekilde de bunaltmam söyle nerdesin nerdesin demem, kendi zaten işi varsa söyler, ben de söylerim biliriz kim nerede napıyor ama orada burnundan getirmez kimse.

ehliyet kursuna gitmenize ve dışarı çıkmanıza gelince, kimseden izin almayacaksınız elbette. babanız ve anneniz hariç. onlar onaylıyorsa gerisi kimseyi ilgilendirmez. sevgili olmak boynuna yular geçirmek değil.

Hiç saat tutmadım ben ama içinizden geliyorsa atın ya, her dk. değil elbet haklıdır uğraşları vardır o halde siz de uğraşacak bir şeyler bulun
Ne bileyim kitap okuyun, dışarı çıkın, gezin
Ne demek yani hem görüştürmeyecek hem ilgilenmeyecek hem de bana niye mesaj atıyorsun diyecek?
E siz ne yapacaksınız, onu yapma bunu yapma.
Sinirr oluyorum şöyle erkeklere ya ne sanıyorlar, sahibiniz miymiş o

iki gün sonra ayrılırsanız kafanızı vurucak taş ararsınız
kim ya bu erkekler de bu tavizi veriyorsunuz anlamıyorum
ben kocamdan bile izin almam dışarı cıkarken sadece haber veririm
erkek arkadas kimmiş ya
ezdirmeyin şu erkeklere lütfen kendinizi
ehliyet kursu artık bir ihtiyac bir an önce gidin belgenizi alın
sert oldu kusura bakma büyük ihtimal yasın daha cok küçük
ama bir kız annesi adayı olarak erkeklerin kızları ezmeye calısmasına dayanamıyorum

Son düzenleme:

Mesajlaşmak istemiyorsa ayrılsın,neyin tafrası bu ?

kızlar mesajlarınızı tek tek alıntılayamadım ondan topluca tüm sorulara cevap veriyorum :) 22 yaşındayım sevgilim bunları almama izin vermiyor değil benimleyken al diyo biz sadece yaz tatili boyunca ayrı kalıyoruz okul zamanı yine yanyanayız o da benleyken git benleyken al diyo . çok takıntılı aşırı kıskanç biri . tanışma aşamamızda bikaç erkekten teklif almıştım etrafımızdaki, ondan beri sanki ben tek bi yere gidersem hemen biri bana asılırmış gb davranıyor . tabi haklısınız bende bu durumda alttan aldığım için tepeme çıktığı bi gerçek .

canım benim "benleyken al benleyken al" işte kısıtlamak değil mi bu? her kız teklif alır sağdan soldan, sen erkek ark. olmadan önce herkese gülücükmü atıyordun veya kendini koruyamıyormuydun kendini??

evlenirseniz ne olacak biliyormusun onun işten gelmesini bekleyeceksin sonra gezmeye, arkadaşlarınla buluşmaya ona da izin verirse. de ki babam istiyor parasını verdi hem beraber pratik yaparız dedi o yüzden ehlyet kursuna gideceğm de. babanın sözünden daha mı ağır onun sözü. o zaman hiç bir şey deme hakkı. yok. gerçi normalde sen BEN öyle istiyorum demen lazım ama babam öyle dedi de onu alıştır sonra istediğini yap. 22 yaşındasın ömrün onunlayken mı geçecek sadece?

biz kadınlar her dakika aranmak ısterız ılgı beklerız malesef bazı erkeklerde bundan hoslanmaz gunde 1 kez bıle sesını duysa yeter onlara... bence bu sevmedıgı anlamına gelmez...

ben böyle düşünmüyorum
tabiki kendi fikrim
ilişkinin başlarında sıkça konuşulur daha çok lay lay lom muhabbeti olur mesajlaşılır buluşulur
ilişki yol aldıkça ilerledikçe daha sık konuşulur mesajlar kesilir aşkım ben şuraya gidiyorum günaydın iyi geceler yemek yiyorum gibi saçma mesajlar biter daha sık ama daha kısa konuşulur ki bence böyle olmalı
bence bir ilişkide iletişim önemli yan yana olmasanda hatta mesafe bile olsa arada her an birlikte gibi olmalı ki normal giden ili,şki seyirlerinde bu böyle ilerler ama
bazı insanlar konuşmayı sevmedikleri için yada pinti oluşlarından telefonu eline almaya korkar ya çok yazarsa öle şeymi olur bi kaç gün görüşmemek ne demek o anda senin yada onun başına bişi gelse hasta olsa ne zaman haberin olucak sen aramayacan o aramayacak adam hastanede sen sanıyosun ki yarın arar yada öbürsü gün arar kopuk ilişki bence o ilişkinin sonu evlilikte olsa sonu hüsran olur adam kahvade kadın evde yada ikiside evde olsa tv karşısında konuşma muhabbet yokaradaki o bağı baştan oluşturmak gerekiyor gene söylüyorum bu benim fikrim benim bakış açım biz eşimle sevgiliyken sakarya-istanbul mesafesinde hem çok sık görüşürdük hem çok sık konuşurduk evlendik evdede muhabbet kuşları gibiyiz tv bile seyretsek beraber susar beraber konuşuruz birlikte uyur birlikte gezeriz birlikte işe gider geliriz gibi

aslında ciddi düşünüyorum belki bu yüzden çünkü bu ilişkiye olsun diye başlamadım . tabiki fikirleride önemli doğru söylüyosunuz kısıtlamalar yanlış ama bende yeri geldiğinde ondan bişey istediğimde ( ki istediğimde yapar ) onunda yaptığını farkediyorum . sadece bazen bu durum cok can sıkıcı olabiliyor :)

bende bundan yanayım saatlerce aramamak nedir bi svgilin varsa sorumluluk almayı bilmek gerekir bence . bu arada allah mesud etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…