bırıncısı cok sınırlısın yazdıgın her kelımeden bu anlasılıyor.senı haklı bulmadıgım ıcın her harfınde bana ofkenı kusmussun.kusura bakma burada saksakcı pek bulamazsın ARKADASIM.madem kp nızın oglunu ev sahıbı yapması gerekıyor.sızın de kendı cocuklarınızı ev sahıbı yapmanız gerekıyor.o zaman daha cok calısın.belkı de sız calısmıyorsunuz bıle ondan hıc bahsetmemıssınız.kp sızı dusunecekse sız de cocuklarınızı dusunup onlara ev bırakacaksınız kı arkanızdan gelınler damatlar evlatlar laf etmesın en fazla 1000 tl lık kıraya goz koymasın.lutfen benımle daha sakın konusun
Arkadasim beni tanimazsin etmezsin ama uzuldum senin yorumuna..ama canin sagolun..
Biz kimsenin parasina goz koymadik, sen diger yorumlarimi okumadin sanirim? Laf da etmiyoruz..
Anne Babasi, esimin diger kardeslerine kiradan yardimci oluyor, kiralarini veriyor, bize niye vermiyor o zaman diye sorma hakkina sahip oluyoruz onlarin tutumu nedeniyle.. Bu ayirma degilde nedir ??
1-Birincisi ben sinirle yazmadim
2-Beni bir insan hakli bulsun diye konu acmadim, hakli bulunmazsam bile kin,ofke kusmam! bu nasil bir tabir boyle..ne kusmasi?
3-Beni saksaklayacak kimse aramiyorum, hic alakam olamaz bu tur cocukca seylerle..
4-Ben suanda calisamiyorum cunku kucuk cocugum var? O buyusun elbette bende calisacagim..Benim cocuklarimi ev sahibi yapmak istemedigimi ne biliyorsunuz? Once ben bir kalkinayim elbette yavrularimida ev sahibi ederim Allah izin verirse... Zaten onlar rahat etsin,mutlu olsunlar diye ugrasiyoruz. Ben calismiyorum ama esim calisiyor..Hemde nefes bile almadan,gecesini gunduzune katarak..cok sukur kimseyede muhtac etmedi bizi simdiye kadar.. Ben calismiyorum diye yan gelip yatmiyorum ki :) Bende tutumluyum evimde ..Yaptigim yemegi 2-3 gun yiyoruz,gereksiz harcamalardan kaciniyorum, kendime ait,ozel hicbir masrafim yok.. Ne kuafore gidip bir sac kestiriyorum,kas aldiriyorum nede kendime ait ozel bir makyaj malzemeleri,ivir,zivir...bayansal ihtiyac olan vs.. hicbirsey alamiyorum. Kiyafetlerimi bile uzun bir sure giyiyorum,cok alis veris yapmiyorum kendime..cunku niye?
2 kurus daha biriktirelim,atalim bir koseyede..Cocuklarimiz icin bir ev alalim.. Kalkinalim diye.. Biz zaten bir Ev almak icin elimizden gelen cabayi gosteriyoruz, bir ev almak 3- 4 yili bulur bu sekilde devam edersek.. Ama esimin babasi bize kiramizdan verip biraz destek olsa, bizde ustune eklesek cok mu kotu olur, 4 yil sonra alacagimiz evi 1 yil icinde aliriz belki? Evimiz olmadigi surece Turkiyeye de gidemiyoruz cunku kimsenin evine sigamiyorsunuz bu devirde.. cocuklar dagitiyor,uslu durmuyorlar diye laf da yiyebiliyorsunuz, insan kendi evinde cok daha rahat eder hak verirsiniz ki.. Bazi anne-babalarin tek yaptigi cocuklarini iyice yokusa sokmak..Destek olsalar ne olur? Onlarin kaybedecegi ne olur ? Ben evlatlarima maddi durumum iyi oldugu surece Allahin izniyle herzaman da destek olurum.. Bir evi 4 yil sonra almak nerde, 1 yil icinde almak nerde? Canlarini istemiyoruz ki, ufak da olsa diger cocuklarina yardimci oluyorsun madem oyle bizede yardimci olun, sizin durumunuz iyi diyoruz.. Ben bunda bir art niyet goremiyorum..
Valla ne ana-babalar var, cocuklari gidiyorlar kumar oynuyorlar, gereksiz kredi cekiyorlarda, musrif,masrafci olup anne-babalarina bosu bosuna yuk oluyorlarda yinede giklari cikmiyor yardimci oluyorlar bir ebeveyn olarak.. Biz boyle insanlarda degiliz.. Tek sucumuz sanirim, bir ev sahibi olmak istemek ve bize sizde biraz yardimci olun demek..
Sucsa da suc.. napalim.. Kabul ediyorum ...
Ben suan icin calisamiyorum ama enazindan esime bu sekilde,kendimden bir cok sekilde fedakarlik yaparak destek olmus oluyorum.. Elbet Allah buyuktur.. Allah herkezin gonlune gore versin..
suanda gayet sakin yazdim arkadasim.. Kimseyle niyetim kavga,tartismak degil..
sevgiler..