Arkadaşlar dün bir konu paylaştım. Anlamadık yazdınız. Mesele karışık emin olun ben de çözemedim. Sade bir şekilde anlatayım. Bir beyefendiyi telefonda mesajla azarlamıştım. Olur olmadık zamanlarda arıyordu. İşi icabıydı ama ben kızdım. Neyse dün yanına gittim. beyfendi bana şöyle dedi : artistlik ediyorsun, sana değer veren insanları mesajla soğutuyorsun. Ben de sordum:bana değer veren de kim burda? O da ekledi:ben değer veriyorum. Seni sevmez olur muyum? Ama beni kendinden soğutacaksın. Ben de cevap verdim:sen beni ömrünce unutamazsın. Beyefendi de sahi nasıldı o şarkı deyip telefonundan çalıp dinledi. Şarkının yarısında telefonunu alıp başka yere gidip orda yalnız dinledi. Bu ne demek oluyor şimdi? Benden hoşlansa şarkının yarısında bırakıp gitmezdi. Niye başka yerde dinlesin ki? Ben bu meseleyi çözemedim.Benden hoşlanıyor gibi hali yoktu. Bir türlü ihtimal vermiyorum.Bu arada beyefendi sağlık sektöründe değil.
Kusura bakmayın ama adam sizinle eğleniyor ne hoşlanması.Arkadaşlar dün bir konu paylaştım. Anlamadık yazdınız. Mesele karışık emin olun ben de çözemedim. Sade bir şekilde anlatayım. Bir beyefendiyi telefonda mesajla azarlamıştım. Olur olmadık zamanlarda arıyordu. İşi icabıydı ama ben kızdım. Neyse dün yanına gittim. beyfendi bana şöyle dedi : artistlik ediyorsun, sana değer veren insanları mesajla soğutuyorsun. Ben de sordum:bana değer veren de kim burda? O da ekledi:ben değer veriyorum. Seni sevmez olur muyum? Ama beni kendinden soğutacaksın. Ben de cevap verdim:sen beni ömrünce unutamazsın. Beyefendi de sahi nasıldı o şarkı deyip telefonundan çalıp dinledi. Şarkının yarısında telefonunu alıp başka yere gidip orda yalnız dinledi. Bu ne demek oluyor şimdi? Benden hoşlansa şarkının yarısında bırakıp gitmezdi. Niye başka yerde dinlesin ki? Ben bu meseleyi çözemedim.Benden hoşlanıyor gibi hali yoktu. Bir türlü ihtimal vermiyorum.Bu arada beyefendi sağlık sektöründe değil.
Aldı telofonu götürdü şarkıyı başka yerde dinledi. Bülent Ersoy dan dinledi.Şarkıdan sıkılmış olmalı ki yarıda bırakıp gitmiş
Şarkı kimindi kim söylüyordu çok merak ettim
Aynen, ama yok benden hoşlanmıyor. BelliYani niye başka yerde dinlesin ki , sevse sizi yanınızda dinlerdi ben size hak verdim böyle bir olay karşısında benimdr aklim karışır icinden cikamazdim
Ben de onu tahmin ediyorum. Kafa buluyorKusura bakmayın ama adam sizinle eğleniyor ne hoşlanması.
Vallahi ben bu adamı çözemedim. Ama hoşlanmıyor gibiKurucu müdür bey ne yapiyorsunuz diyesim geldi.Şarkinin tamamini yaninizda dinlese sizden hoşlandigina ikna olacaktiniz yani bu mu kafanizi karistiran şey.
Teşekkür ederim. Bana da kafa buluyor gibi geldi.İsteyince düzgünce anlatılabiliyormuş öyle değil mi öğretmen hanım. Sizinle dalga geçiyor. Kendinizi bu duruma düşürmeyin.
Belertçi kaynana hala bir numara . ...lütfenOff bugünkü konular ne böyle
Gözünü belerten kayınanneden sonra bu, valla gülmekten gözümden yaşlar geliyor.
Siz çok yaşayın emi
Onla bir derdim yok..yazışmayı öğrenmişsiniz tebrik ederimmm
diyetisyene ne oldu?
O bryefendiyle sokıntım kalmadı.Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor...www.kadinlarkulubu.com
zehra vardı bir ara ona ne oldu acabaBelertçi kaynana hala bir numara . ...lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?