Mesele Karışık Ben Çözemedim

Beyin yakan konularda bugün.
Neyseki diğerine göre daha anlaşılır olmuş.
Siz mesajla tersledikten sonra bırakın da şarkının yarısını kendi odasında dinlesin.
Ama şarkıyı dinledikten sonra odadan dışarı çıkıp tepki vermedi ise "öeeehh ne arabesk hatun" diyip şarkıyla aşk yaşamayı tercih etmiş olabilir.

Zehra kim öyle bir anlattınız ki merak içindeyim

Sizden hoşlanmasını mı istiyorsunuz anlamadım ki?

Sizden yarım hoşlanıyormuş, onu anlatmak istemiş. Tamamını yanınızda dinleseydi emin olurduk tam hoslandigindan.

Sen beni ömrünce unutamazsın yazdığı yerden sonrasını okuyamıyorum bir gülme geliyor neyse ama okudum bana adam sizinle dalga geçiyor gibi geldi hoşlanma belirtisi göremedim.

Niye böyle bir sey deme ihtiyaci hissettiniz ki? Hicbir seyiniz olmayan terslediginiz birine beni unutamazsin... iyi size sen hayirdir yahu? Dememis. Asiri sacma bi durum. Ayrica terslediginiz biri madem, hoslansa ne yazar hoslanmasa ne yazar.. Bence siz yem atip ne yapacak derdinden bu tutumu takinmissiniz. Tersleyim bakalim napicak, bir de şöyle diyim napicak vs.. Kabul et hoslanti icindesin :)

İsteyince ne güzel anlatıyorsunuz işte derdinizi , sizin sen beni ömrünce unutamazsın demeniz yersiz olmuş , onunda üstüne şarkıyı açıp dinlemesi gitmesi falan çok saçma , bilemedim , dalga geçmiş bence sizinle ..

Bir şeyi çok merak ediyorum lütfen cevap verin iş arkadaşınıza neden yeni ayrılmış sevgili gibi Sen beni ömrünce unutamazsın? Dediniz
Bana seni sevmez olur muyum ama kendinden soğutacaksın derse ben de kafa bulurum

Ya siz neden beni ömrünce unutamazsin dediniz çok saçma ben anlamadım
Adamın söylediğine karşılık uymuyor bu cevap zaten o da sizinle dalga geçiyor belli kafaya niye taktıniz?

Biri bana ben seni sevmez olur muyum? Beni kendinden soğutacaksın dese sen beni ömrün boyunca unutamazsın diye cevap vermezdim herhalde.
Sen kimsin ki senden soğuyayım derdim.
Kendi kendinize bir dünya mı kurdunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…