Mesele Karışık Ben Çözemedim

Canı sıkılıyor bence ya. Yıllarca aynı konuda neden dolanıp dursun ki insan yoksa?

Canı sıkılıyor bence ya. Yıllarca aynı konuda neden dolanıp dursun ki insan yoksa?

Canı sıkılır da başka fantezi açarsın. Türkiye’de bu doktor olma fantezisi var biliyorsun. Geçenlerde biri böyle önlük bulup nasıldı merak ettim dedi ya. Böyle bir şey herhalde.
Saplantı aslında

Ama hep öğretmenim diyor. Hatta bazen atanmış öğretmenim diye belirtme gereği duyuyor.

Ama hep öğretmenim diyor. Hatta bazen atanmış öğretmenim diye belirtme gereği duyuyor.

Öğretmen kızlara ilgi duyuyo herhalde. Türkiye’de tüm fantezilerde öğretmen veya hemşire oluyor nedense. Hiç mühendis tezgahtar falan olmuyor ki
Hadi kadınsa üye belki de öğretmen olmak istedi.

Dikkat ettim de son zamanlarda açılan şu garip konuların çoğunda memur veya öğretmen

Bazen konuları okurken nasıl olur ya diyorum. Ben atanamıyorum mesela, nasıl nasıl nasıl diyorum. Ya inşallah gerçek değildir böyle saçma sapan, akıl süzgecinden geçmemiş, mantık hatalarıyla dolu konu açanlarin meslekleri.

Anlaşılan 2019 dan beri gece yatarken kurduğunuz hayalin sonunu getiremediniz hemen yardım edeyim.
Hastayım dediniz ve adam ısrar etmeyip planı iptal etmiş gibi davrandı.
Sonra soğuk bir şekilde size klinikteyim basım kalabalık dedi siz üzüldünüz ilgi kesilince .
Sonra pat aaa zil çaldı elinde sıcak çorba ve çiçeklerle gelmiş supraaayzzz
Birde ne olsun çiçeğin içinde bir kutu var içinde de tek taş yüzük
O an evlenme teklifi etti çünkü neden olmasın ve sonunda diyetisyen beyle salona giriş yapıyorsunuz dırın dırınn dırınn müzik konfetiler Mutu son

Ya orada kendini linç yerken ben akıllıyım demek için öğretmen diye gösteriyor bu sefer de sen ne biçim öğretmensin? diye linç yiyor. Çok gülüyorum ama bınların yüzünden öğretmenlere insanların bakışı değişti

Son düzenleme:

Devamı başka üyelikle açtığı diğer mutlu 2980 hesabının konusunda

Sen beni ömrünce unutamazsın çalıyor olsun ama.

Bu arada Allah sizden razı olsun en azından başka bir versiyon okuduk izledik hayal ettik

Esim az önce kulaklık takıp telefonundan video açtı beni sevse öyle yapmazdı benle izlerdi videoyu
Bu ara kendisi sağlıkçı değil
Tesekkurler kib by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…