Mesele Karışık Ben Çözemedim

Aldı telofonu götürdü şarkıyı başka yerde dinledi. Bülent Ersoy dan dinledi.
Keşke sizden dinleseydi. Daha romantık olurdu. Önceki konuda da söyledim. Sözel hafızanızdan şüphem var artık bari görsel hafızayı kullanın da bizi konu okurken yormayın sjsjsjfhd. Ayrıca adam sizinle dalga geçmiş. Eminim iş yerinden çıkınca unutmuştur bile bu konuyu. Siz niye bu kadar taktınız? Sizden hoşlanmasını mı istiyorsunuz

Bu devirde erkek milletini anlamak Mars’a gitmekten zor. Bu kadar düşünmeyip yola devam edin. İster gelir ister gider. Ama eğer hoşlanıyorsanız azarlamaktan da vazgeçin.

Bu devirde erkek milletini anlamak Mars’a gitmekten zor. Bu kadar düşünmeyip yola devam edin. İster gelir ister gider. Ama eğer hoşlanıyorsanız azarlamaktan da vazgeçin.
Azarlamayacağım daha yok

Burdakiler de söylüyor. Hakikaten kafa buluyor gibiydi

Kendinden soğutuyorsun diyen adamın repertuarına "sen de git sevme unut, kimler unutmadı ki" eklesem daha mantıklıydı. Yaa neyse çıktı ağızdan.

Siz bizimle kafa buluyorsunuz. O da sizle kafa buluyor. El ele verip bir psikiyatri uzmanına görünün

Adamın söylediklerinde bir anormallik yok ama sizin cevabınız gerçekten tuhaf olmuş.

Valla ben bişey anlamadım bu nasıl bir diyalog

Siz niye sen beni ömrünce unutamazsın dediniz ben onu anlamadım , şarkıyı yanınızda dinlemesiyle başka bi yerde dinlemesi sizden hoslanip hoşlanmama durumu bağlantısını da nasıl kurdunuz anlamadım.

Tatlım adam seni dalgaya almış dün ki konuyu da biliyorum.

Anladik inan ki anladık,ömrünce unutamayacasica,şarkıyı ötelerde dinleyemeyesice. Nerden gitti de şarkının yarısını başka yerde dinledin,bunu bize neden yasattin be adam. Kendi halinde yorum yapan,konuları anlayan insanlardik kkdam soğudum yeminle. Bakın efenim,bu buraya ok kere konu actiracak kadar önemli bir detay olmamalı hayatınızda. Zira ben yasasam aman,yarisinida orda dinleyesi gelmiş der geçerim yapmayın,Allah aşkına. Ne yani şarkının tümünü yanında dinleseydi evlenecek miydiniz

Ne güzel dertleriniz var ya sübhanAllah

Bu konuyu da konu sahibi başka hesapla geldiği için hortlatalım.

Cidden anlamıyorum neden? Neden aynı konu? Aynı karakterler? Siz fantezi mi yapıyorsunuz? Kendinizi diyetisyen olup, doktor dişçi neyse birileri size muayene olsa nasıl işler gelişir diye mi tasavvur ediyorsunuz? Neden yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…