• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesele mi

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar, mesele eşim; akşamüzeri annem aradı beni bi konu ile ilgili eşimin fikrini sorucak, anne tamam ben gelince söylüyüm seni arasın dedim, neyse eşim geldi dedim, annem aradı bi arasan sana danışıcakmış, eşim hiç arayamam bilmem falan filan... Bende; yazık kadın sana danışcak nolur arasan dedikçe bi sinir bi sinir bunda... Benim zorlamam ile aradık sonra şuan konuşmuyoruz. Mesele mi bu, şımarıklık yaptığı, başınıza geldi mi hiç, annemle benim bildiğim bi problemde yok

Empati yaptım o an konuşmak istememiş olabilir. Annen niye direk eşini arayıp sormamış?

Annen direk eşini arasaydı ya..araya sen girince kocan işi yokuşa surmek istemiş olabilir gıcıklığına..

Ben arar annemi, anne al ne sorcaksan sor derdim bakiim ayni tepkiyi tel de verebilecek mi :eek:

Aman erkek milleti saglari sollari belli olmuyor.sende durduk yerde onun anasına aynını yap.noluyoz diye zirlamaya başlarsa ,beni anla diye yaptım dersin.

Annen burda kara kedi durumuna düştü malesefo_O

Eşinin huyuna git belki gelir gelmez demeseydin adam ters düşmezdi

Benimki de yapar bazen.ne ekerse onu bicer...zorlamana kizmistir bence yoksa annenle konusmaya degil

Canına okurum, o zaman kimseyi arayamazsın diye telefonunu da parçalarım.
Bazı konularda şımarıklığı hiç çekemem.

Ne olurmus arasa? Aynisini siz onun annesine yapsaniz kiyametler kopardi ama.

Back
X