Meşgul çalan numara

ekscaliburx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
119
31
98
arkadaşlar bana acilen sürekli meşgul çalan bir numara lazım. arama yönlendirme yapmak için var mı öyle bir numara ya da çağrı merkezi

Bir şahistan rahatsiz oluyorsaniz sadece o kisiyi engelleseniz? Diger turlu bir bilgim yok.

benim telde öyle olmuyor engellediğim kişi aradığında direk dıt sesi ve sonra kapanıyo ben sürekli meşgul çalsın istiyorum

benim telde öyle olmuyor engellediğim kişi aradığında direk dıt sesi ve sonra kapanıyo ben sürekli meşgul çalsın istiyorum
Kullanmış olduğunuz servisten yapacaksınız meşgul çalar kullanmış olduğunuz tarifenin sitesine girin orada nasıl yapıldığını tarif ediyor her türlü telefonda oluyor.

İşinizi görür mü bilmem ama eskiden kullanılan ve iptal ettirilen bir no. varsa bildiğiniz ona yönlendirin. En kötü ihtimal "aradığınız no.yu eksik yada hatalı tuşladınız" der, o kişi de arar durur... :KK66:

iphoneda engelleyince telefon çalar ama engelleyen kişi telefonun çaldığını görmez, arayanlara da düşmüyor. mesaj da gelmiyor. ama androidde mmeşgule düşüyor diye biliyordum. öyle telefonu olan bi arkadaşından rica etsen engellese?

Cnm turkcellsen eğer çagrı izin listesi var. Rehberindeki numaralsra izin verirsin. Dğer hangi numaradan ararsa arasn aradgnız kişi şuanda çsğrı kabul etmemektedir der.

Back
X