- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
benim dediğim görücü usulü anne geliyor sonra erkekle görüşülüyor sizin tanidiklarinizda böyle mi oldu ?
artik ailesi gelip gormekten ziyade gencler bi tanissalar bir cay icseler belki anlasirlar deniliyorarkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak ettiğim birşey var. muhendis öğretmen doktor vs. gibi mesleği olupta görücü usulü tanışan sonrada evlenen var mi? sanki mesleği olan biri görücü usulü değilde kendi görüp tanışıp evlenir gibi bi izlenim var bende. lakin ben kimseyi görüp sevemedim
görücü usulü de çok içime sinmiyor o yüzden sizlere soruyorum var mı aramızda böyle bir evlilik yapan ? varsa nasil oldu anlatır mısınız.
arkadaşlar görücü usulü olarak demek istediğim ailesi geliyor sonra da karşı tarafla sen görüşüyorsun bu şekilde. tabiki hemen allahın emri gibi bi istemeden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın:)
bu kötü bişey mi işte bende orda takılı kalıyorum sanki evlenme meraklısı gibi mi gözüküyor kız görücü usulundegöücü usulü olup da 2 sene 3 sene sevgili olup evlenen var mı kızlar en fazla 3-5 ay
sanki görücü usulü normal tanışmakla aynı gibi düşünülmüş ama bence öyle değil
evlenmek isteyen iki taraf birileri tarafından tanıştırılıyo kafa uyuşursa kısa sürede evleniliyo
ama normal ilişkiye evlenme düşüncesiyle kim başlamış ki akışına bırakırsın zamanı gelir zaten
arkadaşım sorunu da ceavplayayım
okuyup meslek sahibi olanların ortam olanağı daha fazla übiversite de ya da iş ortamında ya da arkadaş çevresinde tanışmao lsalığı daha yüksek ama evde oturan çalışmayan okumamış insanın çevresi daha dar
bunu için genelde bu şartlardaki kişiler görücü usulü evleniyo
yoo bence hayırbu kötü bişey mi işte bende orda takılı kalıyorum sanki evlenme meraklısı gibi mi gözüküyor kız görücü usulunde
görünce ne hissetmistinizBiz de eşimle tanistirildik. Eniştemin çok yakın arkadaşıydı. Şükürler olsun Çok mutluyuz. Sizi tanıştıran insanlar sizi de karşı tarafı da tanıyor ve az çok bir öngörü oluyor birbirinize uygun olup olmamanıza ilgili. Çoğu zaman daha sağlam oluyor ilişkiler çünkü duygular devreye girmeden o insanı tanıyıp olumlu veya olumsuz bir fikriniz oluyor.
ay maşallah ne güzel söylemiş öyleÇok yakın Bi arkadaşım var kendisi savcı. Çok sevdiği Bi kızla olmadı olamadı.
1 yıl öyle hiç Bi ilişkili olmadan bekledi. Halası çoook ısrar üzerine komşusunun kızıyla tanıştırdı.
Hep şöyle anlatır. "İlk gördüğümde gözlerimi ayıramadım ondan. Gözlerinin içi gülen mutlu bir kadından güzeli olmuyormuş dedim" der.
Çok mutlu çocukları var şimdi. Kızda kamuda mühendis bu arada.
Neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?